forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Clan Ani

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
bihac-una Posted - 29/01/2011 : 16:55:19
Vidim da stari zajebant(ica) Ani1 je ponovo aktivan(a) na aukcijama koje su zanimljive kako meni tako i vecini drugih ljudi.Zacudilo me da jos nije pod kljucom clan koji ima nekoliko negativnih komentara od raznih prodavaca i koji je kod clana BO osvojio stripova u vrijednosti od 1000e i nije realizovao.Znaci covjek ili zena .ebe ovdje redom a nista se ne poduzima.Molio bih cijenjene moderatore da malo se pozabave temom,ako ima sluha i dobre volje i da se svako bidovanje ponisti,tako da se ne ponovi prica dizanja cijene u nebesa i na kraju nista od svega

http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&header=0&Action=1&Name=&NameDesc=0&SearchTypeCriteria=OR&SearchTypeDesc=0&Seller=&Buyer=ani&City=&Country=&aucCategoryID=0&SearchTypeTime=0&SearchTypeTimeValue=0&SearchType=0&submit=Tra%9Ei
Hvala
bihac-una
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
zlikovski Posted - 03/05/2011 : 12:15:42
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by bihac-una
ni nas drug Dveribad nije na spisku

A koga je Dveribad zajebao za aukcije?

prije svih - samog sebe!
bihac-una Posted - 03/05/2011 : 10:11:48
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

quote:

mene...ja kupio,a on mi nije htio naplatit

Mene isto.....nikad da postarinu naplati
globinjo Posted - 02/05/2011 : 18:08:21
quote:

quote:

mene...ja kupio,a on mi nije htio naplatit
sawitch Posted - 02/05/2011 : 12:28:49
quote:

mystere Posted - 02/05/2011 : 10:51:10
Ma bihać-una znam da je muljator, samo sam malo ironičan bio. Jasno je od početka da je to netko tko se samo uglavnom zajebava na aukcijama.
bihac-una Posted - 01/05/2011 : 20:57:31
quote:
Originally posted by mystere

Kvragu, tko bi rekao. A činio se takva poštenjačina...:-)

Sorry drug,bas naprotiv,moje je misljenje od prvog trena bilo da se radi o mulju nad muljevima.Iz tog sam razloga i otvorio topic,da skrenem paznju na njega itd...,ali vecina je imala misljenje kao i ti.
On je imao tako providnu pricu,da kod mene ne moze proci.Zena,dijete,tata,mama i sve gluposti koje je pisao,ma nema od toga nista,evo dokazalo se,on je i Adis,i Anela,i sin,i mama,i tata,i svi ostali
mystere Posted - 01/05/2011 : 20:50:19
Kvragu, tko bi rekao. A činio se takva poštenjačina...:-)
Markos Posted - 01/05/2011 : 20:17:42
ma dovoljno da je clan zakljucan na forumu, pa se ne moze prijaviti ni na aukcije (a na aukcijama stoji kao da nije zakljucan, iako ustvari jest).
bihac-una Posted - 01/05/2011 : 20:14:27
....izmedju ostalih,primijeti slucajno(...), ni nas drug Dveribad nije na spisku
Markos Posted - 01/05/2011 : 20:11:37
quote:

Ovdje koliko ja vidim je po abacednom redu postavljen spisak zakljucanih i clan "ani"nije medju njima.

http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-user-list&SortOrder=asc&Name=&Type=Lock&PageCount=1

A, greškica mala. Sad ću to rijesiti.
Obi-wan Posted - 01/05/2011 : 20:07:07
quote:

http://www.stripovi.com/index.asp?page=user-feedback&UserID=5086

Evo,ponovo nerealizovane aukcije ,i to "samo 90 komada".Sramota,sta se dozvoljava ovakvim tipovima,i jos uvijek moze i dalje bidati,nije zakljucan,iako ima 3 negativna(sluzbeno),ima ih i vise ali ljudi bili dobri pa ostavili neutralne ili se sprdali pa dali pozitivne.
Da se ovakve stvari rijesavaju,bolje bi bilo za nasu zajednicu,negoli da se ganja ko je kome rekao neku ruznu rijec ili je spamovao po nekom "svetom"topicu.

Ne budi takav. Pa to se sigurno sin opet dokopao aukcija...
bihac-una Posted - 01/05/2011 : 20:00:16

Ovdje koliko ja vidim je po abacednom redu postavljen spisak zakljucanih i clan "ani"nije medju njima.

http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-user-list&SortOrder=asc&Name=&Type=Lock&PageCount=1
Markos Posted - 01/05/2011 : 19:54:32
Zaključan je, naravno.
bihac-una Posted - 01/05/2011 : 19:50:24
http://www.stripovi.com/index.asp?page=user-feedback&UserID=5086

Evo,ponovo nerealizovane aukcije ,i to "samo 90 komada".Sramota,sta se dozvoljava ovakvim tipovima,i jos uvijek moze i dalje bidati,nije zakljucan,iako ima 3 negativna(sluzbeno),ima ih i vise ali ljudi bili dobri pa ostavili neutralne ili se sprdali pa dali pozitivne.
Da se ovakve stvari rijesavaju,bolje bi bilo za nasu zajednicu,negoli da se ganja ko je kome rekao neku ruznu rijec ili je spamovao po nekom "svetom"topicu.
sawitch Posted - 02/03/2011 : 13:36:16
Eto, sve ispalo bolje.. Dzabe smo skeptizirali..
ani Posted - 02/03/2011 : 13:26:41
Hvala na veoma uspjesnoj saradnji Veberu,pravi si profesionalac majstore.
Njegovi stripovi su naj manje za jednu ocjenu bolje ocuvani no sto je napisano.
Nadam se da ce mo opet saradjivati.Pozdrav svima na forumu.
ani Posted - 25/02/2011 : 03:07:43
Imacu te u vidu,ako nesto tako odlucim bihac-una
bihac-una Posted - 22/02/2011 : 15:42:57
@Ani
ako se slucajno odlucis prodati stripove koje si osvojio kod Vebera,javi mi jer mene su isto zanimali neki,mozda nesto pazarim
veber Posted - 08/02/2011 : 22:13:22
quote:
Originally posted by ponki

Bas kao sto je Giant rekao,zbog takvih neozbiljnih clanova se desava dosta nerealiziranih aukcija...
ja najcesce kad netko sa (0) komentara licitira na aukcijama na koje i ja licitiram najcesce odustanem...
nisam jednostavno siguran da li pristupamo ravnopravno tim aukcijama...
jer ja idem da to sto izlicitiram na kraju i platim...

evo sad pratim aukcije kod Pedje67(pozdrav za njega) i vidim da mu je LMS 1,LMS 2,LMS 3,LMS 4 zasad izlicitirao clan DARKO18 koji nema nijedan pozitivan komentar i koji se registrovao prije manje od 14 dana za iznos od skoro 1000e...
da li je sumnjiv???
mozda najbolje da pitam Obija on rijetko grijesi

EDIT: ispravak : nije BORIS18 nego DARKO18

I DARKO18 je gospodin i veliki kolekcionar i poznavatelj stripa koji je osvojene stripove uredno platio.
+ Rednazgul također.
Ovako velikim ljubiteljima i poznavateljima stripa bi prvo trebalo poželjeti dobrodošlicu a ne ih u startu napadati.

Naravno da rezana vrijedi uskoro u toplijim krajevima ,ako ti žena dozvoli pit
ani Posted - 07/02/2011 : 03:10:46
quote:
Originally posted by Andrej

quote:

Ne znam kakve sam to reci upotrebio sto bi tebi ili nekom drugom zasmetale!?

mislim da se to odnosilo na bihac-unu a ne na tebe.....

Apsolutno si u pravu Andrej,nije se odnosio komentar na sawitcha vec na bihac unu
Andrej Posted - 06/02/2011 : 23:56:27
quote:

mislim da se to odnosilo na bihac-unu a ne na tebe.....
sawitch Posted - 06/02/2011 : 23:40:52
ani Posted - 06/02/2011 : 17:20:31
quote:

Kolega Ani.. Ne znam koliko pratis sve ove stvarcice oko stripa ali veruj da je tesko razumeti tebe i ove price.. Ne krecem ni od kakve premise vec samo kazem da je potpuno lako razumeti Bihac-Unu sto je prepun nepoverenja i sve ovo mu deluje sumnjivo... Treba da cenis Bihaca jer ti on otvoreno kaze sta mu je sumnjivo dok ti drugi to nece nikad ni spomenuti a mislice ko zna sta...

Licno i meni je ovo preterano ali nisam upetljan u to pa mi je opusteno.. Cilj kao clanu ove zajednice je da se sve ispegla...

Nekada sam svojevremeno kupovao sve sto je izlazilo na ovim nasim prostorima.Danas od toga nije ostalo mnogo,tek nekih par tisuca meni naj drazih primjeraka.Drago mi je sto se sin navukao na strip,a i kcerka nekada procita kojeg Dylana.Ja na zalost bas i nemam vremena da pratim oko stripa danas,ali sam ponovo produdio staru strast prema stripu,i jednostavno zelim da ispopunjavam neke rupe u kolekcijama koje ima,kako bi ostavio sinu u amanet stripove u kompletima.Nista lose ne mislim o nikome ovdje,posebno o bihac-uni,samo jednostavno ne volim ovakav nacin konverzacije,posebno zato sto sin i nije napravio neke nepopravljive gluposti na ovom vasem sajtu,koje se ne mogu popraviti,i koje ja nisam spreman da otklonim i popravim uz naravno vasu pomoc,zato svima vam hvala na dobronamjerinim savjetima,a bihac uni svaka cast na otvorenosti,samo prijatelju molim biraj rijeci jer ovdje pretpostavljam ima i djece.
Zahvaljujem i lijep pozdrav svima
sawitch Posted - 06/02/2011 : 13:57:14
Kolega Ani.. Ne znam koliko pratis sve ove stvarcice oko stripa ali veruj da je tesko razumeti tebe i ove price.. Ne krecem ni od kakve premise vec samo kazem da je potpuno lako razumeti Bihac-Unu sto je prepun nepoverenja i sve ovo mu deluje sumnjivo... Treba da cenis Bihaca jer ti on otvoreno kaze sta mu je sumnjivo dok ti drugi to nece nikad ni spomenuti a mislice ko zna sta...

Licno i meni je ovo preterano ali nisam upetljan u to pa mi je opusteno.. Cilj kao clanu ove zajednice je da se sve ispegla...
ani Posted - 06/02/2011 : 09:11:27
bihac una,9000 kuna je iznos koji sam osvojio na 28 stripova,iskreno racunao sam da cu uzeti sve sto je momak prodavao,i da ce iznos biti puno veci,te u tom konteksu kazem da je za mene malo.
To prije 2,5 godine,je radio sin,vec sam objasnio ranije i stvarno nemam pojma nista o tome,a zelim da se tom veberu ovim putem jos jednom zahvalim sto nije kao neki ostavio negativan komentar,da li je znao da je on djecak,to stvarno ne znam,pitaj njega-vebera.
Pokusavam da nikoga ne zajebavam,ne znam sta ti pokusavas ?

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000