forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 dveribad

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Tonka24 Posted - 11/02/2011 : 21:28:24
Na jednoj stranici savjeotovao mi je jedan lik da pogledam,tip pod imenom dveribad prodaje stripove.
Mene zanimaju zagori pa sam malo gledao svi su mu glanceri ali nema stripa ispod 130 kuna zs cak po 500 kuna lms da ne govorim 1000-1500 vec dugo pratim aukcije i kako se krecu cijene ali zar nije to malo previše bez obzira na sve?!
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
goran split Posted - 21/12/2011 : 02:23:20
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by mamlaz

221 ako se dobro sjecam.

nikad realizirano...

to su bili zs i lms kompleti?
zasto nije realizirano?
globinjo Posted - 20/12/2011 : 17:55:34
quote:
Originally posted by mamlaz

221 ako se dobro sjecam.

nikad realizirano...
mamlaz Posted - 20/12/2011 : 16:36:04
221 ako se dobro sjecam.
ken2 Posted - 20/12/2011 : 16:07:13
link je star 7-8 mjeseci
a mislim da se vidjela cijena nekog kompleta, nekih 200tinjak tisuća
Bachy Posted - 20/12/2011 : 15:40:49
quote:
Originally posted by Otto Kraus

evo ovaj komplet je napokon prodan za neku "sitnu" lovu,pa kad se već toliko pisalo o tome da završimo s temom

http://www.kolekcionar.eu/articles.php?id=79462

što bi se na ovom linku trebalo vidjeti?
Tonka24 Posted - 20/12/2011 : 13:06:59
quote:
Originally posted by paro

Pošto je ovaj topik na kraju krajeva tolko dobra reklama dotičnom gospodinu i njegovim paprenim cijenama, zanima me dal stvarno lova ide u dobrotvorne svrhe? Tih svih 250 tisuća, 500 tisuća, milijun ili kolko već kuna. Jer ipak, to je i bio cilj, zar ne

Ratko je ponovno na forumu, pa možda bi mogao dobiti odgovor na ovo pitanje.
risbozg Posted - 20/04/2011 : 10:39:33
quote:

evo ovaj komplet je napokon prodan za neku "sitnu" lovu,pa kad se već toliko pisalo o tome da završimo s temom

sad bar znamo cijenu..
sawitch Posted - 20/04/2011 : 10:05:22
paro Posted - 20/04/2011 : 09:55:09
quote:

Pretpostavljam da cijela svotica ide na jadnu, gladnu, siromašnu dječicu..
Otto Kraus Posted - 20/04/2011 : 09:36:28

paro Posted - 13/03/2011 : 22:17:50
quote:

quote:

znao sam ja odgovor odavno Splićo

zna sam ga ja prije od tebe

I još se time hvališ ccc
globinjo Posted - 13/03/2011 : 19:04:05
quote:

zna sam ga ja prije od tebe
paro Posted - 13/03/2011 : 10:16:01
globinjo Posted - 13/03/2011 : 02:54:53
quote:

Šta
Nema odgovora

a tko da ti odgovori
ratko
koliko znam,nema ga više na scom...
paro Posted - 13/03/2011 : 02:20:38
Šta
Nema odgovora
paro Posted - 12/03/2011 : 19:42:33
Pošto je ovaj topik na kraju krajeva tolko dobra reklama dotičnom gospodinu i njegovim paprenim cijenama, zanima me dal stvarno lova ide u dobrotvorne svrhe? Tih svih 250 tisuća, 500 tisuća, milijun ili kolko već kuna. Jer ipak, to je i bio cilj, zar ne
Tonka24 Posted - 12/03/2011 : 17:12:53
quote:
Originally posted by scanturion

Izgleda da moramo ponoviti. Rasprava počinje kada se tvrdi da je printanje starih ZS i LMS strašno skupo i neisplativo. Comx i ja zastupamo tezu da se više isplati stripove ponovo isprintati/odštampati u kvaliteti kao što je napravio Attila, nego kupiti kolekciju glancera za 250.000,00 kuna. Mene osobno ne interesira da li će netko od bogatih kolekcionara popljuvati npr. piratsku verziju ZS i LMS kad bi ona meni služila za ono za što je i napravljena – za čitanje stripova. I baš me briga da li bi ti mystere prepoznao kopiju LMS 4 od originala, ali ja bi za kopiju LMS 4 dao 20-tak kuna i pročitao, pa ako treba i potpalio peć nego slinio nad originalom od par tisuća kuna koji nesmije biti izvađen iz vrećice, biti izložen bilo kakvim vanjskim utjecajima, pa čak i pogledu, a kamoli čitanju.
Iskreno bio bih vrlo ponosan da imam kompletnu kolekciju ZS i LMS made by Attila i bez imalo srama bi pročitao svaki strip. Čak mislim da bi fenomenalno kolekcija izgledala na policama.

U ovome se potpuno slazem i ja volim svoje stripove i čuvam kao oči u glavi ali da ih nesmijem pročitati mislim da to malo graniči sa blažom vrstom psihičkog poremečaja...Svakako kada iman neki glancer jako pazim da kada ga čitam da i ostane glancer ali da ga stavim na policu i ne diram...
Tonka24 Posted - 12/03/2011 : 17:09:22
Uvezi kopija i štampanja samo da je jos nekako "patentirati" parfem papira koji ima 40 godina mozda bi i prošlo...ovako ništa
ado_14 Posted - 12/03/2011 : 12:14:35
quote:

rale ima štampariju u velikoj gorici...eto,sad znate...ovih dana meni dolazi komplet zs i lms,pa očekujte na stripovi.com puno aukcija...dajte,ljudi,ne bulaznite...

danas se bacam u potragu po kvartu za njom..do kraja tjedna cu je opljackat ziher :D
all_ba Posted - 12/03/2011 : 11:54:16
Ratko (Dveribad)je najveći strip kolekcionar ovih naših prostora. Čovjek zna svoj posao i najbolji je u tome. I ono što on sačuva je pravi dokaz da se može imati glanc album star i preko 30-40 godina, a pojedine revije u odličnom stanju iako su stare i po 70-80 godina.

Najveći je u svom poslu i treba mu na tome kapu skinuti. Sve ostalo što je u suprotnosti sa ovim što sam naveo su samo insinuacije.

globinjo Posted - 12/03/2011 : 04:05:37
rale ima štampariju u velikoj gorici...eto,sad znate...ovih dana meni dolazi komplet zs i lms,pa očekujte na stripovi.com puno aukcija...dajte,ljudi,ne bulaznite...
jaki Posted - 11/03/2011 : 16:16:36
pa to nitko ni ne spori.ti si sam počeja tu "raspravu".
scanturion Posted - 11/03/2011 : 15:58:31
quote:
Originally posted by jaki

Koliko sam ja shvatio do sada bila je rijeć ne o tom šta bi mi voljeli imat za pročitat i u svojoj kolekciji nego se izražavala sumnja u to da pojedini trgovci štampaju "stare" stripove i mlate ogromne pare.Napraviti kopiju(savršenu) bilo kojeg stripa ne bi trebao biti problem kad se ima originalni papir,tiskarski stroj,tinta i matrica.Ali da li se to isplati?sasvim sigurno da ne.

Strana 9 ovog topica. Komentar Comxa na Tonkin post da je glupo i neisplativo štampati stare stripove. Tek tu sam se uključio u raspravu oko printanja stripova. Nigdje nisam spomenuo da neki trgovci "štampaju" stare stripove da bi ih prodavali naivnim stripofilima niti me nije briga. Maksimalna cijena koju bi ja dao za stari strip je 20-tak EUR-a tako da me Dveribedove aukcije ne interesiraju. Cijelo vrijeme sam stava da za ponovo isprintati/odštampati stari strip ne trebaš biti Abramovič, dovoljno je malo volje i googlanja. BTW cijena digitale štampe A5 formata za 100 stranica sa sjajnim koricama i mekim uvezom je cca 3.000-3.500 kuna na bazi 200 različitih primjeraka.
jaki Posted - 11/03/2011 : 15:43:49
quote:
Originally posted by scanturion

Izgleda da moramo ponoviti. Rasprava počinje kada se tvrdi da je printanje starih ZS i LMS strašno skupo i neisplativo. Comx i ja zastupamo tezu da se više isplati stripove ponovo isprintati/odštampati u kvaliteti kao što je napravio Attila, nego kupiti kolekciju glancera za 250.000,00 kuna. Mene osobno ne interesira da li će netko od bogatih kolekcionara popljuvati npr. piratsku verziju ZS i LMS kad bi ona meni služila za ono za što je i napravljena – za čitanje stripova. I baš me briga da li bi ti mystere prepoznao kopiju LMS 4 od originala, ali ja bi za kopiju LMS 4 dao 20-tak kuna i pročitao, pa ako treba i potpalio peć nego slinio nad originalom od par tisuća kuna koji nesmije biti izvađen iz vrećice, biti izložen bilo kakvim vanjskim utjecajima, pa čak i pogledu, a kamoli čitanju.
Iskreno bio bih vrlo ponosan da imam kompletnu kolekciju ZS i LMS made by Attila i bez imalo srama bi pročitao svaki strip. Čak mislim da bi fenomenalno kolekcija izgledala na policama.

Koliko sam ja shvatio do sada bila je rijeć ne o tom šta bi mi voljeli imat za pročitat i u svojoj kolekciji nego se izražavala sumnja u to da pojedini trgovci štampaju "stare" stripove i mlate ogromne pare.Napraviti kopiju(savršenu) bilo kojeg stripa ne bi trebao biti problem kad se ima originalni papir,tiskarski stroj,tinta i matrica.Ali da li se to isplati?sasvim sigurno da ne.
Otto Kraus Posted - 11/03/2011 : 15:22:56
quote:
Originally posted by mystere

Evo prijedloga: Comx i Scabturion neka donesu na uvid kopiju kakvu misle da se može najbolje napraviti i isti taj strip u originalu. Ako mi bude trebalo više od pet sekundi da otkrijem šta je kopija, a što original plaćam večeru :-).

Sad ti čovjek može donijeti dva orginalna stripa,pa će ti trebati više od pet sekundi samo dok traje početna zbunjenost i osvojio je besplatnu večeru ccc---tko je gladan ,neka izvoli

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.1 seconds. Snitz Forums 2000