T O P I C R E V I E W |
DARKO18 |
Posted - 30/07/2011 : 13:27:42 Sve aukcije završene ,sutra najkasnije prekosutra javljam se svim kupcima u vezi dogovora oko primopredaje stripova.Molim malo strpljenja oko slanja stripova ,dosta je toga za pakiranje i slanje. Maksimalno ću se potruditi da ćim prije pošaljem pakete.Eto toliko od mene i hvala na kupnji . LP Darko
Objavljeno 01.01.2012 |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Bojan1981 |
Posted - 07/01/2012 : 09:27:34 quote: Originally posted by rednazgul
quote: Originally posted by Markos
Ne znam, ja nemam nikakvih saznanja da se nešto nepredviđeno desilo. A jedino moguće je da se sat na serveru poremetio, da je "preskočio" baš u tom trenutku kad je isticala ta aukcija.
Meni se dešavao isti "problem" sa nestajanjem vremena ali sam skužio u čemu je kvaka....s obzirom da ne koristim informatički jezik mogu objasniti po seljački a ti ćeš vjerovatno shvatiti.... Pratim neku aukciju i ostalo je još otprilike minutu...imam još vremena i skoknem provjeriti neku drugu aukciju....sad se vratim na onu prvu tipkom "back one page" ali on počne odbrojavati sekunde od vremena kad sam prebacio na sljedeću aukciju....ako stisnem tipku refresh on odjednom preskoči 15-20 sekundi....znači da bideri koji su učinili isto kao i ja a nisu refreshali stranicu imaju na ekranu vrijeme cca 15 sekundi a u naravi je aukcija već završila....to mi se desilo dosta puta pa sad obavezno stisnem reload nakon povratka i više se ne pojavljuje ta vremenska rupa...vjerujem da se dečkima desilo isto...
Pozdrav rednazgul, Shvatam o cemu govoris, medjutim u ovoj situaciji, aukcija je skroz nestala sa ekrana, a nisam ni koristio opciju da se vratim na prethodnu stranicu, znaci kada sam se vratio na aukciju koliko se secam sada jer je to bilo pre nekog vremena, ja koristim sa leve strane ekrana opcije sa aukcijama koje pratim ili kupujem. Znaci bilo je ostalo vise od pola minuta do kraja aukcije kada je uopste nije bilo vise na ekranu sa ostalim. Onda se odjednom vratila nazad za jedno pola minuta i vec je bila gotova. I nisam bio jedini kojem se to desilo. |
rednazgul |
Posted - 07/01/2012 : 07:37:25 quote: Originally posted by Markos
Ne znam, ja nemam nikakvih saznanja da se nešto nepredviđeno desilo. A jedino moguće je da se sat na serveru poremetio, da je "preskočio" baš u tom trenutku kad je isticala ta aukcija.
Meni se dešavao isti "problem" sa nestajanjem vremena ali sam skužio u čemu je kvaka....s obzirom da ne koristim informatički jezik mogu objasniti po seljački a ti ćeš vjerovatno shvatiti.... Pratim neku aukciju i ostalo je još otprilike minutu...imam još vremena i skoknem provjeriti neku drugu aukciju....sad se vratim na onu prvu tipkom "back one page" ali on počne odbrojavati sekunde od vremena kad sam prebacio na sljedeću aukciju....ako stisnem tipku refresh on odjednom preskoči 15-20 sekundi....znači da bideri koji su učinili isto kao i ja a nisu refreshali stranicu imaju na ekranu vrijeme cca 15 sekundi a u naravi je aukcija već završila....to mi se desilo dosta puta pa sad obavezno stisnem reload nakon povratka i više se ne pojavljuje ta vremenska rupa...vjerujem da se dečkima desilo isto... |
Oki |
Posted - 30/12/2011 : 10:37:32 ...u ovom slučaju je to bila lošija varijanta za prodavača,ali ako se slučaj poput ovoga dogodi jednom na 2000 prodanih aukcija, onda ni to nije loš prosjek. |
Oki |
Posted - 30/12/2011 : 10:34:26 Iako nisam bidao Darkove stripove(ne skupljam ZS), kod mene je praksa da ponudu za strip koji me interesira stavljam u zadnjih 20-tak sekundi i mislim da mi se je ove godine jedno 2 ili 3 puta dogodio slučaj poput ovoga..."ne možete dati ponudu jer je aukcija završila",a bio sam uvjeren da je ostalo bar 20 sekundi do isteka...(pamtim aukciju Svebor i Plamena koja je ovog ljeta završila sa ponudom od 100kn i sad neki dan libellusov MM mi je bio naglo završen) Također,zna se dogoditi i suprotno-neki puta sam uspio osvojiti aukciju iako sam bio uvjeren da ću zakasniti sa ponudom... Naime gledano sveukupno, to su slučaji koji se meni kao pojedincu dogode jednom u 3 ili 4 mjeseca i spadaju u rizik na koji morate računati kod bidanja ako čekate zadnje sekunde,a ja ću uprkos svemu i dalje čekati baš zadnje sekunde jer je to najisplativija i najsigurnija varijanta za kupca... |
Markos |
Posted - 30/12/2011 : 09:35:01 Ne znam, ja nemam nikakvih saznanja da se nešto nepredviđeno desilo. A jedino moguće je da se sat na serveru poremetio, da je "preskočio" baš u tom trenutku kad je isticala ta aukcija. |
Bojan1981 |
Posted - 30/12/2011 : 00:52:11 quote: Originally posted by DARKO18
Nije mi jasno što se dogodilo sa tom aukcijom ,do kraja je bilo 40 sekundi i aukcija mi je nestala sa prodaje . Baš me zanima što se dogodilo ,dal su to primjetili i drugi članovi.
Ja sam bio iznenadjen za koliko sam osvojio aukciju, ponudio sam koliko sam planirao od prilike minut do kraja koliko se secam, i gledao sam druge aukcije, posle kada sam se vratio na zavrsene aukcije puno me iznenadilo za koliko sam dobio aukciju, tako da nisam siguran sta se desilo, hhhmmm???? |
DARKO18 |
Posted - 30/12/2011 : 00:28:51 quote: Originally posted by Bojan1981
Sve ok , strip je tvoj ma što se dogodilo ,samo me zanima što to bi ?
[/quote]
Pa sada niko ne moze da kaze da sam preskupo platio strip [/quote]
Taj strip je već bio na aukcijama prije par mjeseci sa rezervnom cijenom ,cijena nije probijena al mislim da je dostigao preko 1.000,00 kuna ,najbolji ponuđač je bio mislim wooky |
Bojan1981 |
Posted - 29/12/2011 : 23:26:36 Sve ok , strip je tvoj ma što se dogodilo ,samo me zanima što to bi ? [/quote] [/quote]
Pa sada niko ne moze da kaze da sam preskupo platio strip |
Bojan1981 |
Posted - 29/12/2011 : 23:22:11 quote: Originally posted by DARKO18
quote: Originally posted by Bojan1981
quote: Originally posted by DARKO18
Nije mi jasno što se dogodilo sa tom aukcijom ,do kraja je bilo 40 sekundi i aukcija mi je nestala sa prodaje . Baš me zanima što se dogodilo ,dal su to primjetili i drugi članovi.
Ja sam bio iznenadjen za koliko sam osvojio aukciju, ponudio sam koliko sam planirao od prilike minut do kraja koliko se secam, i gledao sam druge aukcije, posle kada sam se vratio na zavrsene aukcije puno me iznenadilo za koliko sam dobio aukciju, tako da nisam siguran sta se desilo, hhhmmm????
OK, ovo je najbolje sto se secam, morao sam 10 minuta da pretresem memoriju ;). Ja pobedjujem strip za 400 kn, odprilike minut i po do kraja kada cena pocinje da ide gore do negde oko 460 kn, tada ja od prilike minut do kraja stavljam svoju maksimum cenu, idem da gledam ostale aukcije, i kao uvek vratim se uobicajeno na 25-30 sekundi aukcije da vidim da li sam pobedio, koliko se secam tako je i bilo sada, kada sam se vratio na Klark Siti jer sam mislio da je od prilike ostalo jos jedno 20-30 sekundi aukcija je vec bila zavrsena ali nisam puno na to gledao, dok sada i ti kazes kao da je nestalo pola minute, mozda je to bilo tako na celom sajtu u tom trenutko, nesto se desilo sigurno cim si i ti primetio. |
DARKO18 |
Posted - 29/12/2011 : 23:10:59 quote: Originally posted by Bojan1981
quote: Originally posted by DARKO18
Ja sam bio iznenadjen za koliko sam osvojio aukciju, ponudio sam koliko sam planirao od prilike minut do kraja koliko se secam, i gledao sam druge aukcije, posle kada sam se vratio na zavrsene aukcije puno me iznenadilo za koliko sam dobio aukciju, tako da nisam siguran sta se desilo, hhhmmm????
|
Bojan1981 |
Posted - 29/12/2011 : 23:03:47 quote: Originally posted by DARKO18
Ja sam bio iznenadjen za koliko sam osvojio aukciju, ponudio sam koliko sam planirao od prilike minut do kraja koliko se secam, i gledao sam druge aukcije, posle kada sam se vratio na zavrsene aukcije puno me iznenadilo za koliko sam dobio aukciju, tako da nisam siguran sta se desilo, hhhmmm???? |
DARKO18 |
Posted - 22/12/2011 : 14:59:17 Molim kupce sa svojih aukcija da se malo strpe sa javljanjima na mail.Kad završe sve aukcije cca 6 dana ,javljam se svima porukom na stripove.com u vezi uplate za osvojene aukcije te dogovora oko isporuke . U slučaju da pojedini kupci nisu zadovoljni kvalitetom stripova vračam novac ili mjenjam strip ovisno ako ga imam ,nije problem sve opcije otvorene kao i do sada . Hvala
objavljeno 22.12.2011 [/quote] |
Zlotvor |
Posted - 27/11/2011 : 00:57:46 Hvala na gratis poštarini!
Darko, rulaš stari |
DARKO18 |
Posted - 27/11/2011 : 00:54:56 Danas poslani svi stripovi kupcima sa zadnjih aukcija (oni koji još nisu dobili stripove ) .Hvala za strpljenje i isprike zbog kašnjenja Hvala
objavljeno 26.11.2011 [/quote] |
makikatalinic |
Posted - 04/11/2011 : 10:58:39 quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by makikatalinic
Kao što si i sam rekao, najbitnije da nisi stripove poslao ;-)
bio bi lud kad bi ih slao unaprijed...ne samo darko...
Pa ja sam dosad imao iskustva s nekima koji su slali unaprijed (između ostalog i Darko), doduše ja stvarno vrlo brzo uplatim to, tako da se idealno poklopi plaćanje i stizanje paketa... |
Zlotvor |
Posted - 03/11/2011 : 22:45:29 quote: Originally posted by DARKO18
Nije problem ,sigurno ću biti u utorak u Zagrebu , moj mobitel 098/695-721
Triba samo sačekat ishod hehehe Hvala za kontakt!
|
DARKO18 |
Posted - 03/11/2011 : 22:37:13 quote: Originally posted by Zlotvor
Ne znam da li mi ističu akucije do utorka kod Darka... Bilo bi dobro kad bi ih ima prilike pokupit u Zg
Nije problem ,sigurno ću biti u utorak u Zagrebu , moj mobitel 098/695-721 |
Zlotvor |
Posted - 03/11/2011 : 22:34:51 Ne znam da li mi ističu akucije do utorka kod Darka... Bilo bi dobro kad bi ih ima prilike pokupit u Zg |
DARKO18 |
Posted - 03/11/2011 : 22:29:09 quote: Originally posted by supermark
darko, jesi li u utorak na interliberu?
Mislim da ću uhvatiti tolko vremena da dođem .Malo sam u gužvi sa poslom ,sad mi je žetva . |
supermark |
Posted - 03/11/2011 : 22:01:38 darko, jesi li u utorak na interliberu? |
Kojot |
Posted - 31/10/2011 : 23:40:35 quote: Originally posted by Porter
Izgleda ipak Zoki nije dobio na lotu.
Mozda samo neku malu premiju |
Porter |
Posted - 31/10/2011 : 22:49:27 Izgleda ipak Zoki nije dobio na lotu. |
DARKO18 |
Posted - 31/10/2011 : 21:17:24 Mislim da nema smisla da se natežemo tko je u pravu a tko nije, tome nema kraja.Da li je prije jaje ili kokoš , pitanje je sad . Po mojem mišljenju takve članove (kao što je Zoran)trebalo bi izbaciti sa sajta bez obzira što nemaju 3 negativna komentara (on ih ima ) Dejane ti veliš da su neki stripovi postigli veliku cijenu radi zorana ,jesu ali su neki postigli i nisku cijeni ipak su to glanceri .Mislim da takvih stripova na akcijama i nema .Možeš pogledati druge aukcije stripove glanc pa ćeš vidjeti da nikad nije cijena bila mala (velika razlika je od stripa glanc stanje i ocjena 5 )
|
mister m |
Posted - 31/10/2011 : 17:54:54 Mišek kak ne razmeš? Neznam kak je kod vas ali u lepoj našoj Rvatskoj su ti advokati pametni ljudi. Evo izbaci Zoranovu najveću ponudu (kao da uopće nije bidao)i dobiješ zadnju ponudu od 261 kn, odnosno za 262 kn bi bila osvojena aukcija. Ne brini ja sam svoje aukcije osvojene kod Darka18 platio po izbidanim cijenama i preuzeo prije dva tjedna i ne hebe me tih 87 kuna, samo hoću pokazati u čemu je problem kod takvih aukcija. poz
quote: Originally posted by ken2
quote: Originally posted by miskod66
quote: Originally posted by mister m
Nije samo problem u tome što nije bidane stripove preuzeo i platio. Jednim djelom smo oštećeni i mi drugi aukcioneri koji smo bidali na pojedine stripove na koje je i on. Bezveze je nabio cijenu, ja sam ga prebidao i osvojio strip i u ovom slučaju spušio 87 kn bezveze, u drugim je bilo manje ali nakupi se. http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-bids&BidItemID=4076365
Ne razumem sta je problem, strip si osvojio zato sto si ponudio najvecu cifru? Da te je zoran zeznuo i prebidovao za neki zeljeni strip, to je drugo...Ne branim zorana al svako ko bida spreman je valjda da plati i svoju max.ponudu (a bila je verovatno veca od 348kn )?
to što ti pričaš ima logiku, ali ako uđeš malo dublje, shvatit ćeš da je zoran ovdje nabio cijene u nebo, zajebo je sve, oštetio i prodavača i potencijalne kupce - a najviše one koji su ga prebidali istina, sami su krivi, ali na aukcijama vlada posebna psihologija, inat, radoznalost, mnogi bubnu ludu cijenu pa mole boga da ih netko prebida... u takvom stanju stvari ovakvi likovi, bili oni bolesnici ili imali nekakav interes, stvaraju iluziju da ovi komadi papira vrijede na stotine i tisuće kuna
|
ken2 |
Posted - 31/10/2011 : 10:43:32 quote: Originally posted by miskod66
quote: Originally posted by mister m
Nije samo problem u tome što nije bidane stripove preuzeo i platio. Jednim djelom smo oštećeni i mi drugi aukcioneri koji smo bidali na pojedine stripove na koje je i on. Bezveze je nabio cijenu, ja sam ga prebidao i osvojio strip i u ovom slučaju spušio 87 kn bezveze, u drugim je bilo manje ali nakupi se. http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-bids&BidItemID=4076365
Ne razumem sta je problem, strip si osvojio zato sto si ponudio najvecu cifru? Da te je zoran zeznuo i prebidovao za neki zeljeni strip, to je drugo...Ne branim zorana al svako ko bida spreman je valjda da plati i svoju max.ponudu (a bila je verovatno veca od 348kn )?
to što ti pričaš ima logiku, ali ako uđeš malo dublje, shvatit ćeš da je zoran ovdje nabio cijene u nebo, zajebo je sve, oštetio i prodavača i potencijalne kupce - a najviše one koji su ga prebidali istina, sami su krivi, ali na aukcijama vlada posebna psihologija, inat, radoznalost, mnogi bubnu ludu cijenu pa mole boga da ih netko prebida... u takvom stanju stvari ovakvi likovi, bili oni bolesnici ili imali nekakav interes, stvaraju iluziju da ovi komadi papira vrijede na stotine i tisuće kuna |
|
|