forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 BEOGRAD-NOVI SAD

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
globinjo Posted - 19/09/2011 : 23:06:49
pitanje za beograđane...kad šaljete busom neki paket,pismo,kovertu,i štatigajaznam,koliko je to pouzdano...koliko obično plaćate vozačima...hvala...
8   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
1Euro Posted - 20/09/2011 : 14:46:10
Sawitch če uskoro da bude Švajcarac jer ide u Švicu da zarađuje, zato mu i treba "kopija" nekog skupog sata.....
Nego Sawitchu, bolje od kopije tog skupocjenog sata, ti radije stavi šajkaču na glavu i opanke i lakše češ se uklopiti među Švajcarce. Ima tamo dosta brda i to.....a za satove su majtori pa če ti "provaliti" krinku.....
globinjo Posted - 20/09/2011 : 00:32:16
quote:
Originally posted by sawitch

Cenim da ces za 10 minuta opet pregledati sta ti je covek napisao, zaboravices..

i pitanje je bilo za beograđane,a ne za rumunje
globinjo Posted - 20/09/2011 : 00:31:31
quote:

Cenim da ces za 10 minuta opet pregledati sta ti je covek napisao, zaboravices..

nemoj da rockyja pošaljem da te mlatne
sawitch Posted - 20/09/2011 : 00:27:19
globinjo Posted - 20/09/2011 : 00:13:08
quote:
Originally posted by leshwolsh

100 dinara je dovoljno, to mu dodje oko 7-8 kuna. Verovatno bi te i postarina iz Beograda za Novi Sad kostala otprilike isto.

hvala...sawitchu,to sam pitao,a ne da me podučavaš...jebo te shrek
leshwolsh Posted - 20/09/2011 : 00:01:56
100 dinara je dovoljno, to mu dodje oko 7-8 kuna. Verovatno bi te i postarina iz Beograda za Novi Sad kostala otprilike isto.
globinjo Posted - 19/09/2011 : 23:45:51
quote:

Koji si ti teletabis.. Pa kako to moze biti nepouzdano? Gde si video vozaca koji ce ukrasti nesto a zna da ce ga cekati na odredistu.. I das coveku da popije pice-dva... Kaze se "Evo majstore za kafu".. Kad moram da te "edukujem" za sverc Ali sve to ti jeftinije izadje da posaljes postom.. Osim ako nije 50 i vise komada...

konju,ne virujem ni rođenoj materi,previše sam sumnjičav
paket cu doturit po frendu,ide u bg,a iz bg bih slao busom...mali paketic,desetak stripova,jako tanki stripovi...pa koliko se daje love za otprilike takav paket...slao sam postom,vratilo mi paket...nepotpuna adresa
sawitch Posted - 19/09/2011 : 23:24:07
Koji si ti teletabis.. Pa kako to moze biti nepouzdano? Gde si video vozaca koji ce ukrasti nesto a zna da ce ga cekati na odredistu.. I das coveku da popije pice-dva... Kaze se "Evo majstore za kafu".. Kad moram da te "edukujem" za sverc Ali sve to ti jeftinije izadje da posaljes postom.. Osim ako nije 50 i vise komada...

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000