T O P I C R E V I E W |
globinjo |
Posted - 19/09/2011 : 23:06:49 pitanje za beograđane...kad šaljete busom neki paket,pismo,kovertu,i štatigajaznam,koliko je to pouzdano...koliko obično plaćate vozačima...hvala... |
8 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
1Euro |
Posted - 20/09/2011 : 14:46:10 Sawitch če uskoro da bude Švajcarac jer ide u Švicu da zarađuje, zato mu i treba "kopija" nekog skupog sata..... Nego Sawitchu, bolje od kopije tog skupocjenog sata, ti radije stavi šajkaču na glavu i opanke i lakše češ se uklopiti među Švajcarce. Ima tamo dosta brda i to.....a za satove su majtori pa če ti "provaliti" krinku..... |
globinjo |
Posted - 20/09/2011 : 00:32:16 quote: Originally posted by sawitch
Cenim da ces za 10 minuta opet pregledati sta ti je covek napisao, zaboravices..
i pitanje je bilo za beograđane,a ne za rumunje |
globinjo |
Posted - 20/09/2011 : 00:31:31 quote: Originally posted by sawitch
Cenim da ces za 10 minuta opet pregledati sta ti je covek napisao, zaboravices..
nemoj da rockyja pošaljem da te mlatne |
sawitch |
Posted - 20/09/2011 : 00:27:19 Cenim da ces za 10 minuta opet pregledati sta ti je covek napisao, zaboravices.. |
globinjo |
Posted - 20/09/2011 : 00:13:08 quote: Originally posted by leshwolsh
100 dinara je dovoljno, to mu dodje oko 7-8 kuna. Verovatno bi te i postarina iz Beograda za Novi Sad kostala otprilike isto.
hvala...sawitchu,to sam pitao,a ne da me podučavaš...jebo te shrek |
leshwolsh |
Posted - 20/09/2011 : 00:01:56 100 dinara je dovoljno, to mu dodje oko 7-8 kuna. Verovatno bi te i postarina iz Beograda za Novi Sad kostala otprilike isto. |
globinjo |
Posted - 19/09/2011 : 23:45:51 quote: Originally posted by sawitch
Koji si ti teletabis.. Pa kako to moze biti nepouzdano? Gde si video vozaca koji ce ukrasti nesto a zna da ce ga cekati na odredistu.. I das coveku da popije pice-dva... Kaze se "Evo majstore za kafu".. Kad moram da te "edukujem" za sverc Ali sve to ti jeftinije izadje da posaljes postom.. Osim ako nije 50 i vise komada...
konju,ne virujem ni rođenoj materi,previše sam sumnjičav paket cu doturit po frendu,ide u bg,a iz bg bih slao busom...mali paketic,desetak stripova,jako tanki stripovi...pa koliko se daje love za otprilike takav paket...slao sam postom,vratilo mi paket...nepotpuna adresa |
sawitch |
Posted - 19/09/2011 : 23:24:07 Koji si ti teletabis.. Pa kako to moze biti nepouzdano? Gde si video vozaca koji ce ukrasti nesto a zna da ce ga cekati na odredistu.. I das coveku da popije pice-dva... Kaze se "Evo majstore za kafu".. Kad moram da te "edukujem" za sverc Ali sve to ti jeftinije izadje da posaljes postom.. Osim ako nije 50 i vise komada... |