forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Prodana aukcija

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
totanj Posted - 21/10/2011 : 13:33:28
Dakle prodala sam 2 stripa na aukcijama, proslo je vec mjesec dana i kupac mi se jos nije javio. Poslala sam 2 maila ( privatne poruke ) i nisam dobila odgovor na njih.
Nema problema ako je osoba odustala od kupovine, iovako je u pitanju mala svota ( 28 kn ), cisto me zanima, mogu li ponovno te stripove staviti na drugu aukciju ? Ne mislim davati negativne refove ni nista... cisto da znam sto sad treba napraviti.

Hvala
10   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
K.G. 21 Posted - 20/11/2011 : 02:03:18
učinjeno, hvala!
giant Posted - 19/11/2011 : 11:00:28
Logiraš se na aukcijama...
- ideš na "Ostavljeni komentari"......
- potražiš onaj negativni komentar, klikneš na njega i obrišeš/promeniš u pozitivnoga...

To je to, mislim.
Obi-wan Posted - 19/11/2011 : 00:37:54
quote:
Originally posted by K.G. 21

Stripovi su konačno stigli. Molio bih admine ako je ikako moguće da obrišu negativan komentar koji sam ostavio na aukcijama...

Mislim da to možeš sam...
K.G. 21 Posted - 19/11/2011 : 00:06:15
Stripovi su konačno stigli. Molio bih admine ako je ikako moguće da obrišu negativan komentar koji sam ostavio na aukcijama...
sawitch Posted - 10/11/2011 : 17:19:19
Da se ispraviti...
K.G. 21 Posted - 10/11/2011 : 17:08:30
Tek sam sad vidio da je otvoren ovaj topic. Naime ja sam poslao nekoliko mail-ova na adresu
nikola.vignjevic2@ri.t-com.hr i to sa dvije svoje različite adrese grabar.toni@gmail.com i kg21vk@gmail.com
Poslao sam mail ćim sam osvojio aukciju, pa zatim da ću malo kasniti sa plaćanjem, pa jedan nakon uplate sa adresom i na koncu još dva ili tri nakon što sam vidio da nema nikakvog odgovora. Žao mi je zbog negativnog komentara ali mi nije ništa drugo preostalo.
dragon_rage24 Posted - 07/11/2011 : 17:39:46
Pošto se nemožemo čuti mailom,uplačeno je 25.10,i navedeno je moje ime i prezime,a adresu imate u poruci koju dobijete od aukcije,a poslao sam već dva maila,
u prvome šaljem svoju adresu,a drugi sam poslao danas sa pitanjem dali su stripovi poslani.
Obi-wan Posted - 07/11/2011 : 16:47:48
Aktiviraj privatne poruke. To može samo pomoći pri komunikaciji.
Dakle, klikneš gore desno private messages / options / enable private messages / submit.
totanj Posted - 07/11/2011 : 09:34:49
Evo gospodin mi je dao negativan ref, da mu ne odgovaram ne emailove, te da sam ga opljackala za 28 kuna....
Poslala sam 3 poruke i na ni jednu mi gospodin nije odgovorio, evo cisto molim da mi ovdje napise svoju adresu pa saljem stripove, trenutno imam jos jednu aukciju u vrijednosti oko 50 kuna, ni na nju ne dobijam odgovor ( mozda je opet isti problem ), pa molim gospodina dragon_rage24
da mi se javi sa svojom adresom ovdje ( ukoliko je uplatio novce ) :D
pozdrav
Markos Posted - 21/10/2011 : 13:37:33
Ostavi lijepo negativan komentar i vrati stripove na aukciju.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000