T O P I C R E V I E W |
ZDENKO b |
Posted - 10/11/2011 : 19:41:32 ovim putem želim obavijestiti sve zainteresirane da sam na aukcije stavio gotovo sve stripove Texa zs i lms . a koji su sadržani u mojoj prethodnoj aukciji "malo veći lot"..tako da svi oni koji su eventualno zainteresirani za bidanje aukcije "malo veći lot", da me prije bidanja kontaktiraju na mail, pošto će iz navedenog lota faliti sve one aukcije koje budu prodane putem pojedinačne prodaje... hvala |
2 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
ZDENKO b |
Posted - 18/11/2011 : 19:27:20 zahvaljujem svim sudionicima na mojoj aukciji, a ujedno ponavljam zamolbu da kupci za kontakt koriste pretinac poruka na stripovi.com, ili da poruke šalju na mail zbicak1@gmail.com ujedno obavještavam sve kupce da ću se svima javiti kroz dan, dva, samo da popakiram stripove ..... hvala na razumijevanju Zdenko |
ZDENKO b |
Posted - 17/11/2011 : 21:42:04 zamolba za sve sudionike koji su ili budu osvojili aukcije.....molim Vas da sve poruke koje mi šaljete pošaljete putem poruka stranice stripovi.com, ili na mail zbicak1@gmail.com ne šaljite poruke direktno na registrirani mail, već ovako kako sam Vas zamolio.. hvala Zdenko |
|
|