forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Hvala TORGHALU!!! KARRIKA javi se!!!

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
SHAPE Posted - 28/11/2011 : 16:35:41
Hvala TORGHALU - sve lijepo, kulturno i posteno rjeseno!!!

prema tome, jos jednom, nakon nebrojenih mailova, lijepo molim da mi se KARIKKA javi pa da rjesimo taj strip osvojen na mojim aukcijama jos u šestom mjesecu!!!

KARRIKA

http://www.stripovi.com/aukcije/mr-no-lms-545-senke-u-noci/3681114/

1   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
SHAPE Posted - 06/12/2011 : 22:27:14
PRIJEPIS MOG ODGOVORA ČLANU KARRIKA:

Pozdrav,

ne moraš uzimati taj strip, uopće nije bed...nije pitanje ni stripa niti novca, to zaboravim u trenutku - pitanje je obraza, a mene optužiti da ti se nisam javio 4 mjeseca je potpuna i totalna laz, a to ti necu prešutiti...

stoga, evo copy-paste svih mojih mailova prema tebi od čega je samo jedan tvoj:

1) OBAVIJEST S WWW.STRIPOVI.COM O ZAVRSENOJ AUKCIJI: 09.06.2011

Čestitamo, aukcija je uspješno završena!
karrika (kr.hi.fi.centar.robert.soldo@zg.t-com.hr) je osvojio aukciju Mr.NO LMS 545 Senke u noci s najvećom ponudom od 9 Kn!
Preporučamo kupcu da kontaktira prodavača SHAPE (krunoslav_katic@yahoo.com) kako bi se dogovorili oko uvjeta isporuke i plaćanja!

Adresa prodavača je:

Krunoslav Katic
Vijenac Ivana Mestrovica 4
31000 Osijek
Hrvatska

Adresa kupca je:

Robert Soldo
Ferdinanda Šišića 6
10360 Sesvete
Hrvatska

http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-view&ID=3681114

2) TVOJ PRVI I JEDINI MAIL PREMA MENI:10.06.2011

bok,

pošalješ mi detalje za preuzimanje stripa,hvala

pozzz

3) MOJ PRVI MAIL PREMA TEBI 10.06.2011

ako ti odgovara mozemo dogovoriti i preuzimanje u zagrebu slijedeci tjedan? dosta cu vremena biti kod merkatora na vukovarskoj...

ako ne onda idemo na postu...

kk

4) MOJ DRUGI MAIL PREMA TEBI: 19.07.2011
pozz,

gdje smo zapeli sa preuzimanjem ovog mr.noa?

ja sam u zagrebu do petka pa to mozemo rjesiti bilo kad...

lp

5) MOJ TRECI MAIL PREMA TEBI: 24.11.2011

jos jednom molim da mi se javis zbog stripa koji si osvojio ili na mail ili na 091 225 94 09

6) TVOJ POSLJEDNJI MAIL 06.12.2011

bok,

kod tebe sam osvojio strip u 6 mjesecu i odmah sam ti poslao poruku da mi pošalješ detalje oko isporuke stripa. Nisi se javljao 4 mjeseca i meni sada taj strip ne treba tako da ga ne cu kupiti !

Žao mi je ali prošlo je previše vremena od kraja aukcije kako se nisi javio a da sam ti ja poslao poruku!

Pozzz

Prema tome tek nakon sto sam ovdje postao ovaj slucaj http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=40914 si se javio i to tako da mene optuzis za nejavljanje, a istina je potpuno drugacija sto sam i dokazao ovim mailovima!!!

Dakle, ovim mailom i novim postom završavam ovu komunikaciju tebi na sramotu jer sam ovim ovdje i tebi i svima drugima dokazao da sam ti se nakon aukcije javio 3 puta, a da nisam dobio tvoj odgovor. Optužbe da ti se nisam javio neću trpiti te sam ovim završio bilo kakvu komunikaciju i bilo kakvo trgovanje s tobom - točnije suzdržat ću se i ne iznositi javno ono što stvarno mislim o ovakvom tvom postupku iznošenja laži! Negativne komentare ti neću davati, jer sam siguran da će te ova istina boljeti puno više nego nekakav minus u tvojim ocjenama trgovanja!!!

Krunoslav Katić

quote:
Originally posted by SHAPE

Hvala TORGHALU - sve lijepo, kulturno i posteno rjeseno!!!

prema tome, jos jednom, nakon nebrojenih mailova, lijepo molim da mi se KARIKKA javi pa da rjesimo taj strip osvojen na mojim aukcijama jos u šestom mjesecu!!!

KARRIKA

http://www.stripovi.com/aukcije/mr-no-lms-545-senke-u-noci/3681114/

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000