forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 ČLAN ELSAUTO

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
DARKO18 Posted - 24/12/2011 : 15:15:33
član elsauto kupio prije skoro 2 mjeseca strip u vrijednosti sa poštarinom cca 200 kn , veli da je novac poslao iz Njemačke kao pismo koji već putuje 45 dana i nikako da stigne .Danas mi odgovara porukom da sam lažov i da sam primio novac samo neću da priznam .Član koji ima 1 pozitivni komentar i kupnju prije 5 godina.
U pitanju je 200 kn ,zar stvarno mislim da bi se blamirao za 200kn ,svašta .mislim da te može biti sram ,da si ljuski rekao da odustaješ od kupnje ,strip bi ti poslao gratis što nisam napravio jedanput.
Eto zato dobivaš negativni od mene i upozorenje drugim prodavačima da znaju sa kakvim kupcem imaju posla
22   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
globinjo Posted - 26/12/2011 : 01:00:41
quote:
Originally posted by Markos

Elsauto,

molim te da pod hitno izbrišeš "osvetnički" negativni komentar Darku18.

Hvala.

možda sad i hoće,jer me jučer tražio da ga izbrišem,tj.jedino sam ga mogao zaključati...sad je otključan...
Tonka24 Posted - 25/12/2011 : 17:18:02
quote:
Originally posted by elsauto

quote:
Originally posted by teller

zar samo tako...a ako je za na crnu listu lopuža na pošti?

da moguce je i to. ali u zadnja 2 mjeseca slao sam mnogo novca preko poste i to je prvi put da je nestalo

Na ovo ti mogu samo reći da te Darko sigurno nije prevario, osobno meni je poslao stripove u vrijednosti 200 kn besplatno a i mnogim ovdje na aukcijama je napravio puno usluga.
Ne znam koliko si na ovom sajtu ali znam da ne možeš osuđivati čovjeka koji je mnogima ovdje pomogao i za malo veće sume od 200 kuna.
Pozdrav
Bojan1981 Posted - 25/12/2011 : 10:57:16
quote:
Originally posted by makikatalinic

Moram također reći da sam s Darkom imao samo dobra iskustva. Jednom mi je i poklonio paket stripova, također uz to uvijek pošalje neovisno uplatio ja ili ne.

Da bi se čovjek išao radi 200kn blamirati. Ne vjerujem.

I ja isto, secam se prvi put kada sam kupovao na aukcijama, tada sam imao 0 komentara, a covek mi poslao stripove u Kanadu pre nego sto sam mu uplatio pare, a koliko se secam mislim da se radilo i o velikoj vrednosti stripova. Sa svima sam do sada imao super saradnju, a Darko je definitivno #1 na mojoj listi prodavaca. Cak mi je covek i ponudio jednom da ako zelim sacekati sledecu turu aukcija, da ne moram da mu uplatim novac odmah nego ako zelim moze da mi sacuva osvojene stripove do kasnijeg tako da mogu da ustedim na postarini da ne placam dva puta po 250 kn.
Obi-wan Posted - 25/12/2011 : 10:51:00
Ranije sam napisao da Elsauto nije zaslužio negativni komentar i do tada i nije.
No, ostavljanjem neopravdanog negativnog kontrakomentara, zaslužio je da mu negativni komentar ostane.
makikatalinic Posted - 25/12/2011 : 10:46:51
Moram također reći da sam s Darkom imao samo dobra iskustva. Jednom mi je i poklonio paket stripova, također uz to uvijek pošalje neovisno uplatio ja ili ne.

Da bi se čovjek išao radi 200kn blamirati. Ne vjerujem.
Markos Posted - 25/12/2011 : 08:44:48
Elsauto,

molim te da pod hitno izbrišeš "osvetnički" negativni komentar Darku18.

Hvala.
Bojan1981 Posted - 25/12/2011 : 07:53:25
quote:

quote:

da moguce je i to. ali u zadnja 2 mjeseca slao sam mnogo novca preko poste i to je prvi put da je nestalo

Pozdrav elsauto,

Zasto ne poslati novac preko Western Union ili neceg slicnog, 100% je sigurno, znam da se mora platiti malo extra fees, ali ipak znas da je novac sigurno primljen??
Obi-wan Posted - 24/12/2011 : 23:22:53
quote:

quote:
Originally posted by DARKO18

član elsauto kupio prije skoro 2 mjeseca strip u vrijednosti sa poštarinom cca 200 kn , veli da je novac poslao iz Njemačke kao pismo koji već putuje 45 dana i nikako da stigne .Danas mi odgovara porukom da sam lažov i da sam primio novac samo neću da priznam .Član koji ima 1 pozitivni komentar i kupnju prije 5 godina.
U pitanju je 200 kn ,zar stvarno mislim da bi se blamirao za 200kn ,svašta .mislim da te može biti sram ,da si ljuski rekao da odustaješ od kupnje ,strip bi ti poslao gratis što nisam napravio jedanput.
Eto zato dobivaš negativni od mene i upozorenje drugim prodavačima da znaju sa kakvim kupcem imaju posla

zahvaljujem da ides u javnost. Mislim da je negativan komentar sasvim dovoljan.

Upravo je obrnuto.
Ti nisi zaslužio negativan komentar.
A ovo treba u javnost da se razjasne sve nesuglasice jer očigledno to nije uspjelo preko maila...
Tu se može vidjeti da je Darko ozbiljan i pošten prodavač i da si ti također vjerovatno poslao te novce.
Zaključak da je novac nestao na granici ili u džepu nemoralnog poštanskog službenika.
Izvući pouku da se novac ne šalje u koverti (pogotovo ne bez kategorija preporučeno, vrijednosno, povratnica - radi osiguranja).
Probati naći neko rješenje na obostranu radost...
wolf Posted - 24/12/2011 : 22:22:59
Za sve postoji prvi put. Ima više ljudi koji su se u posljednjih mjeseci požalili da je novac nestao, ali nema potrebe sumnjičiti čovjeka koji se dokazao poštenim odnosom prema kupcima. Čak i prepoštenim, jer je često slao stripove unaprijed prije nego mu plate, pa se na nekima i opekao.

Najmanje vjerujem poštarima, jer s obzirom kroz koliko ruku ta pisma prođu nije čudo da netko pohlepan poviri u takve pošiljke. Nisu više ni tiskanice sigurne (ovo u smislu slanja stripova, jer novac u njima slati je ludost). Zato novac, ako ne postoji neka kombinacija za uplatu na račun, treba slati isključivo u preporučenim pošiljkama. Osobno ne šaljem tako često, ali još mi se nije dogodilo da novac nestane (no ne znači da neće, ni preporučene pošiljke nisu 100% sigurne).
elsauto Posted - 24/12/2011 : 21:51:19
quote:

elsauto Posted - 24/12/2011 : 21:50:19
quote:
Originally posted by Argus

Smijesno,da si ti prisvojio 200kn,pa vise si poklonio stripova nego sto ih covijek ima,oprosti mu ali obavezno negativni.

zacudio bi se ti koliko ja imam stripova.
elsauto Posted - 24/12/2011 : 21:49:14
quote:
Originally posted by DARKO18

zahvaljujem da ides u javnost. Mislim da je negativan komentar sasvim dovoljan.
rednazgul Posted - 24/12/2011 : 19:59:57
quote:
Originally posted by Kojot

quote:
Originally posted by rednazgul

dečki,to se lijepo šalje sa povratnicom i svi sretni...
ili se vrati natrag ili prodavač potpiše da je primio...
treća opcija NE POSTOJI....rizik 0(nula)za obje strane...

Ja uvek saljem ovako,znaci preporuceno da prodavac potpise i uvjek sam dobro prosao sem jednom kada je pismo nestalo,ali sam zato dobio novac nazad od svicarske poste,bilo je 30 eura+ptt,sve sam nazad dobio.

ja sam slao valjda 80 puta...i kako Vlatko kaže..nikih problema!
Kojot Posted - 24/12/2011 : 19:50:25
quote:
Originally posted by rednazgul

Ja uvek saljem ovako,znaci preporuceno da prodavac potpise i uvjek sam dobro prosao sem jednom kada je pismo nestalo,ali sam zato dobio novac nazad od svicarske poste,bilo je 30 eura+ptt,sve sam nazad dobio.
Tonka24 Posted - 24/12/2011 : 18:50:47
Ma daj Darko oko čega se ti brineš čovječe...svi znaju da ne bi napravio takvo što da se dodaju još dvije nule a kamoli za tih 200 kn.
rednazgul Posted - 24/12/2011 : 18:37:57
Bachy Posted - 24/12/2011 : 18:29:28
Slažem se...
Ja sam samo jednom tako slao novac ali kao preporučenu tiskanicu (dubcu u Srbiju) i sve je prošlo ok!
Ali slati kao obično pismo to je preriznično i za jednu i za drugu stranu!
Mr.Brooks Posted - 24/12/2011 : 18:01:13
A da li uopste ima nekakav dokaz da je poslao pismo ?

Ja kupcima sa svojih aukcija naglasavam da ako zele da salju novac u pismu to cine na svoju odgovornost. A ako se vec odluce za tu varijantu neka pismo salju kao vrednosno ili preporuceno , da bi se u slucaju nestanka mogla pokrenuti potraznica i utvrditi sta se sa pismom desilo i/ili dobiti odgovarajucu nadoknadu stete od poste.
teller Posted - 24/12/2011 : 16:39:45
Argus Posted - 24/12/2011 : 16:39:28
Smijesno,da si ti prisvojio 200kn,pa vise si poklonio stripova nego sto ih covijek ima,oprosti mu ali obavezno negativni.
wolf Posted - 24/12/2011 : 16:38:26
Možda i jest poslao novac, ali vjerujem Darku da ga nije dobio.
Obi-wan Posted - 24/12/2011 : 16:33:10
Elsauto stavljen na crnu listu kupaca...

jer ne šaljem u inozemstvo.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000