forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Za clana Drag

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Mr.Brooks Posted - 22/05/2012 : 12:47:09
Poslao sam privatnu poruku, ali kako mi nista nije odgovoreno pokusacu ovde:

Proslo je vise od 3 meseca od završetka druge ture aukcija koje si osvojio kod mene, pa bi te zamolio da to realizujemo ako nije problem.

25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
kandraks Posted - 10/06/2012 : 20:35:28
I ja sam sa Osmom bezbroj puta saradjivao i sve je proslo u najboljem mogucem redu! Prodavac i po sto se mene tice...
osmo Posted - 10/06/2012 : 15:17:52
Sawitchu, Drag je ovaj put mislio na mene i baš me lijepo počastio
"epitetima "
Ti si imao priliku da me upoznaš i hvala ti na lijepom mišljenju o meni !
Naravno zahvaljujem se svima koji su stali na moju stranu ( a takvih je 100 % ako se ne varam )
Još jednom ponavljam Drag mi nikada nije platio stripove koje je osvojio na aukcijama i koje sam mu čuvao preko 6 mjeseci....
Što bi rekao Sawitch pamtim kao slon i to ću 1000 puta ponoviti jer vidim da to nije uradio samo meni već mu je praksa da osvoji stripove a onda sa realizacijom zavlači po nekoliko mjeseci.
Prošlo je mnogo godina od tada ali ću to stalno ponavljati !
sawitch Posted - 10/06/2012 : 14:53:37
Nisam.. Nisam bio ni u Becu ni u Brckom.. Ali makar za 20 godina cu bar jednom otici i naci cu ga.. Slon je mala maca po zlopamcenju u odnosu na mene..
mamlaz Posted - 10/06/2012 : 14:45:58
savicu pa sta jos nisi uspio nista srediti po tom pitanju?
sawitch Posted - 10/06/2012 : 13:26:10
Drag, mene je izradilo neko govno poreklom iz Brckog, zivi u Becu, Dalibor se zove... 350 eura mi je ostao duzan... Ako je to taj, vidis li ga, odvali ga i za mene, ako ja ne budem bio te srece da ga nadjem.. Ali za Osmoa si se zeznuo, po mom misljenju...
Kojot Posted - 09/06/2012 : 13:00:46
Ja sam suradjivao sa Osmom,korektan covek,ljudina.
Sve najbolje za Osma!
wolf Posted - 08/06/2012 : 22:28:07
quote:
Originally posted by mamlaz

pa nije ti to markos pobrisao. koliko sam ja shvatio nema brisanja osvetnickih komentara koliko god ti bio nevin

Ima, ima, ali ne izravno od strane Markosa. Znam is osobnog iskustva. Kad sam dobio osvetničke od onog lika upozoren je da ih ukloni (pod prijetnjom izbacivanja s aukcija), ali je isti nevješto pokušao prodati foru da on sam svojom voljom ide brisati te osvetničke komentare. Ne bih više otvarao tu mučnu epizodu, ali poanta je da se osvetnički komentari ne smiju davati i isti se moraju obrisati. Ovo s opomenom je čak i liberalno, s obzirom da pravila jasno kažu:
quote:
U slučaju "osvetničkih" negativnih komentara (kada član koji zasluženo dobije negativni komentar vrati nezasluženi negativni komentar članu koji mu ga je ostavio), administrator će obrisati "osvetnički" negativni komentar, a izbaciti člana koji ga je ostavio.

Sjećam se još jednog primjera prije par mjeseci, kada je Markos opomenuo nekog lika da ukloni osvetničke koje je dao ne sjećam se više kome.
Tutta Posted - 08/06/2012 : 22:05:24
sve najbolje za osmu! nisam direktno ja suradjivao sa njim,prijatelj iz hrvatske je za mene sve obavio. sve uredno,korektno,brzo i povoljno.
mamlaz Posted - 08/06/2012 : 21:54:47
ma super se izreklamirao. mogao bi predavati pravila lijepog ponasanja na bilo kojem faksu:)
osmo Posted - 08/06/2012 : 21:46:14
Ne ove je pobrisao Drag pa sam i ja njemu.
Ali mislim da Markos može pobrisati osvetničke komentare, koliko sam shvatio taj ko da osvetničke leti sa sajta zauvijek.
Bar mi je Markos tako rekao u jednoj prepiski od prije ili sam ja pogrešno shvatio ?!
Treba pitati moderatore oni valjda znaju kako to ide !
Evo ja sam za 7 ili 8 godina kako sam ovdje skupio jedan ( ja tvrdim osvetnički ) jer sm kupio strip i nisam bio zadovoljan sa njim i kupcu sam dao neutralan komentar a on je meni vratio negativnim komentarom!
To se može lako provjeriti.
Meni nije ni bio cilj da ponovo ulazim u prepirku sa Dragom jer smo tu priču davno završili. On je kod mene na crnoj listi i sa mnom ne može trgovati.
Samo me je poruka koju je čovjek ostavio podsjetila na moj slučaj i to sam i napisao.
Čudno je da neko ko 3 mjeseca nema vremena da se dogovori oko stripova nakon mo komentara odjednom stigne sve dogovoriti.
A zašto je moje reagovanje toliko pogodilo Draga da napiše takve stvari o meni ne znam, to vajda treba njega pitati.
To što on nema dovoljno poštenja u sebi da prizna da sam ja u pravu to je njegov problem i to ne želim komentarisati !
Ja sam svoj cilj postigao a to je da stripovi budu plaćeni i realizovani !
A i gospodin se lijepo izreklamirao zar ne
mamlaz Posted - 08/06/2012 : 21:31:11
pa nije ti to markos pobrisao. koliko sam ja shvatio nema brisanja osvetnickih komentara koliko god ti bio nevin
osmo Posted - 08/06/2012 : 21:19:24
Da, Mamlaze vjerovatno si u pravu. Ali pravila su pravila....
Srećom Markos ima dovoljo razumijevanja i siguran sam da će obrisati osvetničke.
Ja sam bio dovoljno korektan pa kada je meni Drag pobrisao osvetničke komentare ja sam mu vratio istom mjerom i pobrisao one koje sam mu dao za stripove koje nikada nije platio.
Vjerovatno je ovo njegov način zahvale meni.
Srećom da niko ne dijeli njegovo mišljenje a on je o sebi dovoljno rekao !
mamlaz Posted - 08/06/2012 : 21:09:53
osmo pa od ovakvih ti je bolje dobiti negativni nego pozitivni. a toliko o pravilima gdje svi mogu varati ljude i nikome nista dok ne dobiju ta famozna tri negativna. i sto je najbolje nitko ti neceizbrisati osvetnicke negativne komentare!
osmo Posted - 08/06/2012 : 20:58:43
Evo tek sam danas vidio sve ovo lijepo o meni, kada neko na ovom sajtu proda ili kupi preko 7000 stripova i dobije samo jedan negativan komentar i tri neutralna mislim da je to više nego pohvalno zar ne Drag ????
O sebi neći ništa reći ( već su drugi dovoljno rekli ) i ovim putem im se zahvaljujem.
A o tebi dovoljno govori tvoj riječnik zar ne ?!
Ja i ti najbolje znamo ko je preverant i ko govori istinu zar ne
Čekao sam te preko 6 mjeseci da platiš stripove i to nisi nikada učinio zar ne ?
Ipak mi je drago što sam uspio na ovaj način da pomognem čovjeku da ne doživi istu sudbinu kao ja, to mi je i bio cilj !
Hvala Wolfu na tome što mi je rekao za ovu prepisku već sam bio zaboravio na to !
globinjo Posted - 29/05/2012 : 18:44:16
quote:
Originally posted by dicmanjac

quote:
Originally posted by Zagooor

Ma dali to Drag sere po Osmou ? Osmo je pravi čovjek,bio je strpljiv kad sam osvojio aukciju. Sve preporuke za Osmoa !

Jedan od boljih ljudi što sam susreo ovdje je "osmo", ovo nije ban za 7 dana,nego 7 mjeseci(al neću se mješati u to).

prvi put mu je,a to je sedam dana...izbacio bih ga i ja zauvik,ali takva su pravila...
kerber Posted - 27/05/2012 : 18:44:23
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by makikatalinic

quote:

Ma dali to Drag sere po Osmou ? Osmo je pravi čovjek,bio je strpljiv kad sam osvojio aukciju. Sve preporuke za Osmoa !

Neću ulaziti u njihov sukob, ali za Osma i ja imam sve same pohvale. Uvijek sve korektno odradimo.

Evo da se i ja pridružim ovima što se ne mješaju.
Sve naj za Osmu, čovjek trguje vrlo fer i korektno.

I ja spadam u tu grupu
Sa druge strane i Dragan je veoma fer i korektan,ne branim ga za ovu reakciju,cak sam i njemu rekao da nije trebalo da tako izvredza coveka.Da,nije trebao da tako reagira,ali ipak ne moze ga neko proganjati ovako nekoliko godina za nesto sto je odavno zavrseno(pa bilo na koji nacin da je zavrseno)
Imam lepo mislenje i za Osmo,verujem da su imali svoju licnu svadzu,i da svako misli da je u pravo,ali ne verujem da je osmo ili bilo ko drug ostecen od strane Dragana(u smisli neplacanja stripova ili slicno) Jednostavno,ne moze se neko prema nemu ponasati kao da je prevarant,ako je,ne bi bio ovde,jel?
Obi-wan Posted - 27/05/2012 : 17:42:22
quote:
Originally posted by makikatalinic

quote:

Neću ulaziti u njihov sukob, ali za Osma i ja imam sve same pohvale. Uvijek sve korektno odradimo.

Evo da se i ja pridružim ovima što se ne mješaju.
Sve naj za Osmu, čovjek trguje vrlo fer i korektno.
makikatalinic Posted - 27/05/2012 : 17:24:14
quote:

dicmanjac Posted - 27/05/2012 : 14:28:56
quote:

Jedan od boljih ljudi što sam susreo ovdje je "osmo", ovo nije ban za 7 dana,nego 7 mjeseci(al neću se mješati u to).
Zagooor Posted - 27/05/2012 : 12:33:06
Mr.Brooks Posted - 27/05/2012 : 12:23:15
quote:
Originally posted by kerber

Mr.Brooks,Dragan me zamolio da ti prenesem da ti je uplatio novac u cetvrtak.

Ok, hvala. Saljem stripove u toku naredne nedelje.
kerber Posted - 26/05/2012 : 21:35:40
Mr.Brooks,Dragan me zamolio da ti prenesem da ti je uplatio novac u cetvrtak.
mamlaz Posted - 24/05/2012 : 00:02:46
pih purger i zvezdas, naravno globinjo:) pa sta nema ovdje hajdukovaca
globinjo Posted - 23/05/2012 : 23:31:31
drag,nakon petka si izbačen...briga me jesi odradio ili nisi...7 dana ti ne gine...
Mr.Brooks Posted - 23/05/2012 : 12:45:05
quote:
Originally posted by drag

quote:
Originally posted by Mr.Brooks

Poslao sam privatnu poruku, ali kako mi nista nije odgovoreno pokusacu ovde:

Proslo je vise od 3 meseca od završetka druge ture aukcija koje si osvojio kod mene, pa bi te zamolio da to realizujemo ako nije problem.

Zdravo Dalibore,zavrsavamo to do petka.lp

Ok, dogovoreno. Pozdrav

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000