T O P I C R E V I E W |
Barney |
Posted - 24/07/2012 : 17:29:18 Zamolit ču sve članove ako slučajno netko poznaje člana NKDZ da ga kontaktira i obavjesti ga da na mojim aukcijama već 3 mjeseca ima osvojene aukcije i do sada se još nije javio za realizaciju.
http://www.stripovi.com/aukcije/zs-888-zagor-mracna-slutnja-3/4982664/
Ne radi se o nekim bitnim aukcijama, u pitanju je par stripova u iznosu od 36 kn i to mi uopšte nije bitno ali stripovi su službeno osvojeni na aukcijama i stvaraju mi dodatnu brigu i teret a ne mogu ih vratiti nazad u prodaju dok se kupac ne izjasni da li ih uzima ili odustaje i vrijeme je da se ova priča privede kraju. Zamolit ču člana NKDZ da se ovo riješi do kraja ovoga mjeseca, i bio bih vrlo zahvalan ako ga netko osobno poznaje da mu prenese poruku da mi se javi na mail ili mobitel. Hvala!
Barney 098 912 9251 |
6 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Barney |
Posted - 01/08/2012 : 18:53:06 Javljam da sam odustao od prodaje striopova. Član NKDZ mi se još nije javio i ja više ne čekam. Člana NKDZ sam počastio negativnim komentarom i crnom listom, vjerujem da je moj postupak opravdan.
Žao mi je da sam morao reagirati negativnim komentarom ali razmišljao sam i na način da zašto bih mu išao na ruku i ne počastio ga negativnim komentarom kad če on i ubuduče ne nekim drugim aukcijama osvajati stripove, nabijati proviziju prodavačima a zatim se ne javiti za realizaciju. Ako neočekivano iskrsnu nekakvi problemi, ja smatram da smo svi mi dovoljno obrazovani i razumni i da se vrlo lako možemo dogovoriti za odgodu plačanja ili za odustajanje od kupovine, ali osvojiti stripove i ne javiti se prodavaču više od 3 mjeseca je totalno neozbiljno i neodgovorno i za to nema opravdanja i takvim kupcima nije mjesto na aukcijama.
|
Barney |
Posted - 25/07/2012 : 21:23:03 Ja bih bio zahvalan da mi se javi ovih dana i da mi kaže da odustaje od aukcija jer u tom slučaju mi ti stripovi više ne predstavljaju nikakav teret i svejedno mi je da li ih vratim na aukcije, ili ih prodam van aukcije, da li da ih poklonim nekome ili bacim u kantu za smeče ali znam da nakon toga me nitko neče gnjaviti da su to bili njegovi stripovi. Ovako mi stoje sastrane i samo mi stvaraju brigu i teret a ne mogu ništa drugo nego da čekam da se to realizira i nakon 3 mjeseca čekanja nemam više volje i živaca natezati se zbog par stripova i 30ak kn. Sačekat ču još par dana do kraja mjeseca pa šta bude a ako se ne javi do tada ja ču odustati i to je to, riješena stvar.
Samo ne kužim čemu je bidao stripove jer nitko ga nije tjerao na to i bio je jedini ponuditelj na osvojenim aukcijama. |
wolf |
Posted - 24/07/2012 : 21:53:49 Ne mogu shvatiti da može biti ljudi koji se tako ponašaju. Radije ljudski odustani a ne ovako praviti se blesav. |
velka031 |
Posted - 24/07/2012 : 18:56:06 Negativni i to je to... |
strip25 |
Posted - 24/07/2012 : 18:41:32 kod mene je već osvojio strip i nikada se nije javio (dva puta sam mu poslao mail), pa vjerojatno se ni tebi neće javiti. |
wolf |
Posted - 24/07/2012 : 17:42:08 Koliko vidim, već ima jedan negativni iz istog razloga (od usera Telmo). |