T O P I C R E V I E W |
Whetherpine |
Posted - 27/03/2013 : 10:56:35 Obavijest svima i isprike za potencijalne kupce aukcija Batman Dark Allegiances i Batman Dark Knights Returns + poklon. Aukcije su prodane i greškim ponovo stavljene u prodaju. Prodao ih je moj mutavi brat i nije mi rekao. Još jednom isprike svima. |
6 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Whetherpine |
Posted - 03/04/2013 : 14:29:29 Ovaj topic je izgubio svrhu!
|
paro |
Posted - 03/04/2013 : 02:22:26 quote: Originally posted by Otto Kraus
Ljubav na prvi pogled...
Ljubomorna? |
Otto Kraus |
Posted - 03/04/2013 : 01:46:42 Ljubav na prvi pogled... |
Whetherpine |
Posted - 02/04/2013 : 22:44:02 Ajde daj kakvo spašavanje Uskrsa!
Nisam baš nešto aktivan na tom forumu, više čitam, ne volim ulaziti u neke rasprave, tu i tamo postavim glupo pitanje, pametni ljudi mi odgovore i tak. Uglavnom znao sam već u naprijed da imam posla sa okej osobom. Žao mi je što je bio takav ishod ali nisam ni u jednom trenutku posumnjao u tvoje poštenje i pozitivan komentar. |
paro |
Posted - 02/04/2013 : 18:57:51 Danima sam razmišljao kako da provedem svoju odmazdu za ovaj čin. Budući kako sam se bacio na čitanje Millerovih (ne)djela, odlučio sam eksperimenta radi nećaku (17) za Uskrs uvalit Millera, pa neka mi nakon čitanja kaže svoje mlađahne dojmove. Na svu sreću, aukcija se izjalovila i nećak je umjesto Millera dobio...novce za koje je kupio novu dasku za skejtanje. Tako da zahvali burazu, jer mislim...nemam pojma di mi je kao okorjelom Mooreovcu bila pamet..ić nekom ko ti je drag poklonit nešto od Millera..Brrrr Otuda i pozitivna ocjena s prigodnim komentarom |
Whetherpine |
Posted - 31/03/2013 : 15:14:12 Sorry Paro!
|