T O P I C R E V I E W |
elva |
Posted - 24/11/2013 : 09:45:42 Da ne otvaram novu temu. Molio bi člana maksimir59 da mi se nekako javi. Već skoro dva mjeseca da je uzeo neke stripove i ne javlja se ni na mobitel,ni na mail. Ako ga neko zna,bio bi mu zahvalan da mu javi. Čekam još 5 dana. Hvala.
|
5 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
elva |
Posted - 17/12/2013 : 09:05:50 Evo dobio sam člana maksimir59 i kaže da stripove vratim u prodaju,jer da neće više ništa koristiti od stripova.com. Riješeno. |
elva |
Posted - 15/12/2013 : 08:43:25 quote: Originally posted by DARKO18
quote: Originally posted by elva
Da ne otvaram novu temu. Molio bi člana maksimir59 da mi se nekako javi. Već skoro dva mjeseca da je uzeo neke stripove i ne javlja se ni na mobitel,ni na mail. Ako ga neko zna,bio bi mu zahvalan da mu javi. Čekam još 5 dana. Hvala.
Ja sam mu poslao strip prije uplate na adresu sa sajta ;strip se vratio natrag .
Nadam se da mu se nije nešto desilo. Pronašao sam broj mobitela ali se ne javlja,ipak vidim da na drugoj stranici prodaje neke stripove tako da mi se čini da je aktivan. Bumo vidli... |
DARKO18 |
Posted - 14/12/2013 : 22:30:13 quote: Originally posted by elva
Da ne otvaram novu temu. Molio bi člana maksimir59 da mi se nekako javi. Već skoro dva mjeseca da je uzeo neke stripove i ne javlja se ni na mobitel,ni na mail. Ako ga neko zna,bio bi mu zahvalan da mu javi. Čekam još 5 dana. Hvala.
Ja sam mu poslao strip prije uplate na adresu sa sajta ;strip se vratio natrag . |
elva |
Posted - 24/11/2013 : 17:15:13 A nemam facebook profil. Ajde molim te javi mu ako ti nije teško. |
spiritoconlascure |
Posted - 24/11/2013 : 13:19:30 probaj mu se ovdje javit:https://www.facebook.com/laki.luk.353?fref=ts ja sam ga isto dosta čekao ali nakraju se sve realiziralo,ima sad nekih problema |