forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Poruka za Dina Alića

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Collector Posted - 16/12/2014 : 15:04:29
Zamolio bih Dina da pročita poruku i javi mi se, vezano za aukcije koje sam osvojio kod njega!
Zahvaljujem unapred, Dejan (collector)
8   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
matija_k Posted - 24/12/2014 : 18:27:04
[/quote]

Poslani su.Sa zakašnjenjem,ali su poslani.Tiskanica.Nadam se da neće bit problema.Sačekaj još par dana pa ćemo vidjet.
[/quote]

Riješeno.
dino alic Posted - 19/12/2014 : 21:02:29
quote:
Originally posted by matija_k

Upravo tako, s razlikom što sam uplatio još 28.11.2014. Nije problem sačekati, ali volio bih znati u čemu je problem obzirom da je komunikacija bila ok sve dok nisam uplatio i javio da je uplaćeno.

quote:
Originally posted by giant

OK, onda se i ja ovde javljam u vezi sa Dinovim aukcijama. Dino, slao sam ti mislim da 2-3 mejla, no nisam bio dobio odgovor. Možda si mi i poslao odgovor, ali u nekim primjerima mejlovi mi ne stižu....a onaj mi mejl na sajtu nije korektan...jer koristim gmail:

jernejkoren2@gmail.com

Ne žuri mi se nikako, samo da znam kako dalje.

Pozdrav

Poslani su.Sa zakašnjenjem,ali su poslani.Tiskanica.Nadam se da neće bit problema.Sačekaj još par dana pa ćemo vidjet.
dino alic Posted - 19/12/2014 : 21:00:49
quote:

OK, onda se i ja ovde javljam u vezi sa Dinovim aukcijama. Dino, slao sam ti mislim da 2-3 mejla, no nisam bio dobio odgovor. Možda si mi i poslao odgovor, ali u nekim primjerima mejlovi mi ne stižu....a onaj mi mejl na sajtu nije korektan...jer koristim gmail:

jernejkoren2@gmail.com

Pozdrav

Stripovi su ti u Ljubljani.Imaš mail.
matija_k Posted - 19/12/2014 : 20:21:57
Upravo tako, s razlikom što sam uplatio još 28.11.2014. Nije problem sačekati, ali volio bih znati u čemu je problem obzirom da je komunikacija bila ok sve dok nisam uplatio i javio da je uplaćeno.

quote:

jernejkoren2@gmail.com

Pozdrav

giant Posted - 18/12/2014 : 16:27:12

jernejkoren2@gmail.com

Pozdrav
matija_k Posted - 17/12/2014 : 15:20:52
Dino, molio bih te da se i meni javis ili odgovoris na mail. Hvala, pozz
Collector Posted - 16/12/2014 : 15:33:07
Sve je rešeno! Hvala!
dino alic Posted - 16/12/2014 : 15:28:29
quote:
Originally posted by Collector

Zamolio bih Dina da pročita poruku i javi mi se, vezano za aukcije koje sam osvojio kod njega!
Zahvaljujem unapred, Dejan (collector)

Odgovorio sam ti na poruku.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000