T O P I C R E V I E W |
Collector |
Posted - 16/12/2014 : 15:04:29 Zamolio bih Dina da pročita poruku i javi mi se, vezano za aukcije koje sam osvojio kod njega! Zahvaljujem unapred, Dejan (collector) |
8 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
matija_k |
Posted - 24/12/2014 : 18:27:04 [/quote]
Poslani su.Sa zakašnjenjem,ali su poslani.Tiskanica.Nadam se da neće bit problema.Sačekaj još par dana pa ćemo vidjet. [/quote]
Riješeno. |
dino alic |
Posted - 19/12/2014 : 21:02:29 quote: Originally posted by matija_k
Upravo tako, s razlikom što sam uplatio još 28.11.2014. Nije problem sačekati, ali volio bih znati u čemu je problem obzirom da je komunikacija bila ok sve dok nisam uplatio i javio da je uplaćeno.
quote: Originally posted by giant
OK, onda se i ja ovde javljam u vezi sa Dinovim aukcijama. Dino, slao sam ti mislim da 2-3 mejla, no nisam bio dobio odgovor. Možda si mi i poslao odgovor, ali u nekim primjerima mejlovi mi ne stižu....a onaj mi mejl na sajtu nije korektan...jer koristim gmail:
jernejkoren2@gmail.com Ne žuri mi se nikako, samo da znam kako dalje.
Pozdrav
Poslani su.Sa zakašnjenjem,ali su poslani.Tiskanica.Nadam se da neće bit problema.Sačekaj još par dana pa ćemo vidjet. |
dino alic |
Posted - 19/12/2014 : 21:00:49 quote: Originally posted by giant
OK, onda se i ja ovde javljam u vezi sa Dinovim aukcijama. Dino, slao sam ti mislim da 2-3 mejla, no nisam bio dobio odgovor. Možda si mi i poslao odgovor, ali u nekim primjerima mejlovi mi ne stižu....a onaj mi mejl na sajtu nije korektan...jer koristim gmail:
Pozdrav
Stripovi su ti u Ljubljani.Imaš mail. |
matija_k |
Posted - 19/12/2014 : 20:21:57 Upravo tako, s razlikom što sam uplatio još 28.11.2014. Nije problem sačekati, ali volio bih znati u čemu je problem obzirom da je komunikacija bila ok sve dok nisam uplatio i javio da je uplaćeno.
quote: Originally posted by giant
Pozdrav
|
giant |
Posted - 18/12/2014 : 16:27:12 OK, onda se i ja ovde javljam u vezi sa Dinovim aukcijama. Dino, slao sam ti mislim da 2-3 mejla, no nisam bio dobio odgovor. Možda si mi i poslao odgovor, ali u nekim primjerima mejlovi mi ne stižu....a onaj mi mejl na sajtu nije korektan...jer koristim gmail:
Pozdrav |
matija_k |
Posted - 17/12/2014 : 15:20:52 Dino, molio bih te da se i meni javis ili odgovoris na mail. Hvala, pozz |
Collector |
Posted - 16/12/2014 : 15:33:07 Sve je rešeno! Hvala! |
dino alic |
Posted - 16/12/2014 : 15:28:29 quote: Originally posted by Collector
Zamolio bih Dina da pročita poruku i javi mi se, vezano za aukcije koje sam osvojio kod njega! Zahvaljujem unapred, Dejan (collector)
Odgovorio sam ti na poruku.
|
|
|