T O P I C R E V I E W |
markolar |
Posted - 30/09/2021 : 23:06:18 Zdravo svima!
Nakon dužeg vremena se javljam zbog par stvari, i to:
- mislim, da san svima poslao stripove a neki kupci su ostali još nešto dužni.
- ako ko nije dobio stripove, isto nek me kontaktira.
- ne javljajte se molim putem privatnih poruka, nego na moj E-mail: markolar@gmail.com
- stavio sam nešto aukcija (TEX Almanahe - Libellus, par kompletnih priča - Fibra i Lucky Luke - SC) za 1 kn, pa molim pregledajte moje aukcije a bice toga jos.
- za kupce iz Hrvatske molim za strpljenje, da neče biti kao prošli put, je ne mogu svaki dan (iz Slovenije) kad neko uplati iči preko granice i poslati paket, nego, kad svi ili večina uplati, pa tek onda krenem ali svejedno bar jednom mjesečno.
- isto za kupce iz Hrvatske, nije moguče uplatiti na hrvatski račun ali imate puno drugih opcija a ako nemate nijednu onda makar novac u vrijednostnom pismu.
- ako se jos nešto sjetim, napišem
Lep pozdrav iz Slovenije,
markolar |
4 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
markolar |
Posted - 19/11/2021 : 10:52:41 Zdravo svima!
Samo javljam onima, koji su iz Hrvatske i osvojili su stripove kod mene.
Bio sam preko granice u subotu a pošta zatvorena (na internetu pisalo i jos pise, da je otvoreno), zatim uzeo slobodan dan u cetvrtak a u Hrvatskoj "praznik", zato svima, koji su uplatili do sada, saljem pakete/pisma/stripove ili u ponedeljak ili utorak (22-23. 11. 2021).
Hvala na strpljenju i lep pozdrav iz Slovenije,
Marko
|
markolar |
Posted - 23/10/2021 : 22:13:09 Zdravo svima!
NOVO: ZA moje aukcije, može uplata i na hrvatski račun
Pošto sam se malo igrao sa kolažem slika, LMS i ZS stripovi su "skračeni" pa si na ovom linku mozete sve lijepo pogledati:
https://drive.google.com/drive/folders/1TebisYyKsmspnZ45q3WZjMhYDOixByov?usp=sharing
Imate VELIKE slike i hrbata i naslovnica!
ZA sva pitanja, molim koristite moj Email: markolar@gmail.com
Hvala!
|
markolar |
Posted - 14/10/2021 : 15:48:28 Ima jos jedan način upalte moj TR u SLOVENIJI iz HRVATSKE i to:
preko mobilne aplikacije, HPB banka
Provjereno, uplata iz Hrvatske (malo više od 10 €) stigla tokom dana, provizija 0,27 €.
Malo se pozanimajte
|
markolar |
Posted - 04/10/2021 : 21:05:56 Posto je bilo dosta pitanja kupaca iz Hrvatske za uplatu na hrvastki racun za moje aukcije (dodani jos MISTER NO (Almanah - Libellus) i BLUEBERRY (Bookglobe)) - kupci NE mogu uplatiti na hrvatski racun!
MOŽE:
1. Slovenski TRR (dobijete IBAN i BIC) 2. WESTERN UNION (možete uplatiti na svakoj pošti i u večini banka) 3. SKRILL (dobijete moj Email, transakcija u sekundi) 4. N26 (devizni račun) 5. VRIJEDNOSTNO pismo sa novcem unutra (na svakoj pošti) 6. OSOBNO preuzimanje u Murskom Središću (prvi grad na granici sa Slovenijom - blizu Varaždina) 7. PRIJATELJ u SLoveniji (može preuzeti stripove kod mene ili uplatiti na moj slovenski TRR) ---------------------------------------------------------- Ako to nije dovoljno opcija, onda stvarno neznam |
|
|