T O P I C R E V I E W |
sawitch |
Posted - 17/05/2011 : 18:19:07 SD PARTIZAN
Jugoslovensko sportsko drustvo Partizan je osnovano 1945. godine u Beogradu i danas broji 25 klubova. To su:
Fudbalski klub Partizan Kosarkaski klub Partizan Rukometni klub Partizan Vaterpolo klub Partizan Odbojkaski klub Partizan Atletski klub Partizan Dzudo klub Partizan Biciklisticki klub Partizan Teniski klub Partizan Stonoteniski klub Partizan Hokejaski klub Partizan Ragbi klub Partizan Rvacki klub Partizan Streljacki klub Partizan Tekvondo klub Partizan Veslacki klub Partizan Plivacki klub Partizan Sahovski klub Partizan Karate klub Partizan Bokserski klub Partizan Zenski kosarkaski klub Partizan Zenski odbojkaski klub Partizan ,,,,,,,, |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
sawitch |
Posted - 28/01/2025 : 09:10:47 |
sawitch |
Posted - 26/01/2025 : 22:14:56 Sve kako treba! 💪
Sad da otkostimo cigane i da se priroda konacno oporavi! |
Aco |
Posted - 26/01/2025 : 18:13:50 U Zagrebu ovacije za Željka, minut čutanja za Praju i naravno Vucicu p. :-) |
sawitch |
Posted - 23/01/2025 : 09:22:37 Prezadovoljan sam pobedom i zalaganjem igraca. A najzadovoljniji sto je sinoc pola utakmice bilo vucicpederovanje na tribinama i “Studenti” skandiranje. Minut cutnje za pobijene novim nemarom a onda ne jebanje dana zalosti 2%. Govedo je odlozilo dan zalosti zbog mezimice u LS i onda ga namestio nama opet a onda prestaje kad mezimica igra EL. Ma neka tata nasedne na to. Ja sam se derao iz sveg glasa.
Da rastavimo njih u derbiju za nedelju dana i mogu da umrem. |
Aco |
Posted - 22/01/2025 : 22:41:21 Pariz baš nezgodna, indijanska ekipa , trče ko muve bez glave, šutiraju trojke u 3.sekundi napada...baš je teško da se igra sa njima. Ali eto vratili smo i njima i to sa kamatama.
Bonga nas nosio u 1. Poluvremenu, a Lakic imao odlicnu rolu. Ali svakako je presudio Poku, sa trojkama i sa odlicnom odbranom na kraju.
Jedva čekam derbi. |
wesskowaz |
Posted - 22/01/2025 : 22:28:43 Ne možeš izgubiti kad uđu onakve trojke. :) A mi smo baš takve primali. PAriz zajebana ekipa, igraju baš brzo, prave viškove i ne libe se da šutiraju par sekundi nakon prenosa. Idemo dalje. |
Aco |
Posted - 22/01/2025 : 22:22:49 Poku, hvala ti. |
wesskowaz |
Posted - 22/01/2025 : 20:54:24 Primili smo 34 poena u 1/4. Haos. |
sawitch |
Posted - 22/01/2025 : 10:11:19 quote: Originally posted by Caleb
Nisam esktreman, ali bi trebalo da svako pronađe jednog od ovih prknoljuba za jurnjavu dan posle. Oni su prevršili svaku meru.
Ovakvi gmazovi
https://nova.rs/sport/fudbal/zvezdan-terzic-objavio-srednji-prst-i-krvavu-ruku/
Eno cigani sinoc masovno navijali protiv Vucica zbog toga
Ja sam rekao drugaru koji je u SNS-u da niko nece smeti da ga pipne, ja cu ga lopatati! |
wesskowaz |
Posted - 21/01/2025 : 21:08:29 Sve samo nisam iznenađen. |
Caleb |
Posted - 21/01/2025 : 12:28:08 Nisam esktreman, ali bi trebalo da svako pronađe jednog od ovih prknoljuba za jurnjavu dan posle. Oni su prevršili svaku meru.
Ovakvi gmazovi
https://nova.rs/sport/fudbal/zvezdan-terzic-objavio-srednji-prst-i-krvavu-ruku/
|
sawitch |
Posted - 20/01/2025 : 22:37:09 Naravno. Sutra moze navijanje, prekosutra kad igramo mi onda ne, pa onda opet kad igra miljenica moze. Ne znam za vas ali ja cu ih lopatama po ulici juriti. |
miros |
Posted - 20/01/2025 : 22:26:06 Ima li veze što sutra nije Dan žalosti sa tim što sutra igra vučićeva zvezda? |
sawitch |
Posted - 20/01/2025 : 18:10:37 Dobijemo Pariz i cigane i da se ubijem od droge 😂 |
Aco |
Posted - 20/01/2025 : 08:25:09 od 60:66, okrenuli na 94:73. Sterling da nastavi ovako da rešeta još barem do derbija ;-). Stvarno je u fenomenalnoj formi. Trojka, poludistanca, ulaz, kontranapad - bukvalno sve. Još kad bi nam se Bonga vratio u napadačkom smislu..
Novo finale nam je u sredu. Pariz mora da padne. |
Hercule Poirot |
Posted - 20/01/2025 : 08:24:47 Dobro je da su barem imali prave brojeve na dresovima radi lakšeg praćenja utakmice, kad su već imali Milojevićevo prezime na dresovima. Inače, lijepa i prikladna posveta, imaju Partizanovi navijači respektabilnu imaginaciju
|
sawitch |
Posted - 19/01/2025 : 23:05:41 Bukvalno! Sad dosao iz hale, bilo dobro. |
wesskowaz |
Posted - 19/01/2025 : 20:44:44 28 min bez odbrane i onda kidanje. |
sawitch |
Posted - 17/01/2025 : 12:32:58 I posle smecaru crkvenom nisu dali tehnicku za pokusaj iznudjivanja 3 slobodna. Jbt, neverovatno koliko mi je ogavan postao. Bukvalno sve sto uradi mi se gadi. Ne znam sta je gore od sveg njegovog ponasanja... |
Aco |
Posted - 17/01/2025 : 10:32:58 quote: Originally posted by sawitch
A Mirotic sa onim bacanjem na zemlju i lopta u aut? Umesto za nas posed njemu dva slobodna. Jezivo. Bas lose sudjenje po nas.
Da. I dobro im je Davies rekao u facu - flop, čisti flop. A oni sude faul i daju im 2 bacanja. Neverovatno. |
sawitch |
Posted - 17/01/2025 : 10:02:31 A Mirotic sa onim bacanjem na zemlju i lopta u aut? Umesto za nas posed njemu dva slobodna. Jezivo. Bas lose sudjenje po nas. Ali i tako smo ih zgazili. Sad Spartak u nedelju pa onda u sredu Pariz. To ako dobijemo onda cekamo cigane. Imamo sad lepu priliku da se povratimo. Pa, na nama je.
|
Aco |
Posted - 17/01/2025 : 08:14:12 Tako je. Treba ostati na zemlji i bez euforije. Ima još da se igra a prvo nam dolazi Paris koji nam je isto itekako ostao dužan. Izgubili dobiveno tamo. Sad nam je svaka ovakva utakmica biti ili ne biti i mora da se borimo kao sinoć. Nema lako ćemo.
Sudijski tretman koji imamo u Evroligi sramota. Karlik imao milion ulaza, na bar svakom drugom je bilo kontakta za faul - sudije neme. Tajrik isto pod košem, stalno naguravanje - oni ništa. Faul kod šuta Ledeya smešan, ali bukvalno smešan. Tajriku sude pomeranje u bloku a nije se pomakao, na drugoj strani Mirotić se evidentno pomera - sudije naravno neme.
Ali najgore od svega su prekidi koji su potpuno nepotrebni. Ifeu izbije loptu, sa aviona se vidi da je lopta za nas . Mi u naletu, utakmica se lomi. Ali ne, oni polako, gledaju li gledaju, samo da umrtve igru i da izgubimo momentum. To se dešava već 2 sezone i stvarno nije normalno, tako dugi prekidi ubijaju igru. |
sawitch |
Posted - 17/01/2025 : 08:07:57 I sve to bez 4 beka a od toga 3 standardna.. Nilikina, Vasington i Marinkovic (bez koga igramo vec 2 meseca.. Horor sa povredama ove sezone. |
vladar |
Posted - 17/01/2025 : 00:23:13 quote: Originally posted by sawitch
Ali sudjenje je bilo kao da igramo protiv zvezde u KLS! Pljacka!!!!
Sudjenje je bilo bas lose! Oni faulovi u napadu, od igraca koji pravi blok, me izludjuju. A to su stvari koje mogu da prelome utakmicu. Faul Pokusevskog nad Ledejom, u sutu, video je samo sudija koji ga je dosudio.
U svakom slucaju, dobra partija, zrela, bez velikih gresaka. Polako i iskusno kada je bilo najpotrebnije.
Ono sto moze da zabrine je euforija posle dve ogromne pobede ugostima. Ovako smo se primili posle 4-5 vezanih pobeda i unapred upisali pobedu protiv Asvela kod kuce, pa je usledilo surovo prizemljenje |
sawitch |
Posted - 16/01/2025 : 22:45:18 Jbt, posle 2:9 smo napravili 9:2! 11:11 trenutno i konacno doktorska partija celog tima!!! Zeljko BOG kosarke!!!!!
Da ih nije sralo sa trojkama preko ruku i u zadnjim sekundama prosli bi kao Asvel.
Ali sudjenje je bilo kao da igramo protiv zvezde u KLS! Pljacka!!!! |