forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Фудбалска репрезентација Србије

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Ultras Posted - 17/05/2011 : 20:00:09
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
manhunter Posted - 25/03/2025 : 15:15:18
Pogrešno si protumačio ono što sam napisao. Pričao sam o dve stvari i povukao paralelu, ali one nisu nužno uzročno-posledične.
delboj Posted - 25/03/2025 : 12:52:17
quote:
Originally posted by manhunter

Uvek ima alternative. I da je nema, bolje je nešto promeniti, nego ostati na lošoj sigurnoj situaciji, samo zato što "nema alternative". I u društvu, i u sportu.

Ima alternative, ali to je da od sigurno lošeg tražiš gore. Nijedan ozbiljan trener neće prihvatiti selektorsko mjesto.

Piksi je loš trener, to je činjenica, ali bolji kandidati od njega neće doći na to mjesto i to je takođe činjenica.

Reprezentacija je takva kakva je, nemamo mi sad po tri života da čekamo neko bolje vrijeme koje neće ni doći. Tako se godinama pričalo da ne valja atmosfera dok ne promijene himnu "Hej Sloveni", jer joj navijači zvižde... Onda se pisalo da im smeta ime države, pa evo već 22 godine nema ni tog imena... Onda je nekoliko godina smetala državna zajednica, pa je onda bio neki kratkotrajni zanos i debakl u kvalifikacijama za EP 2008, malo bolje stanje pod pokojnim Antićem i neprofesionalnost na SP 2010. i slike igrača koji piju i puše pred utakmicu... I onda taj isti Antić biva suspendovan i smijenjen i propadaju još jedne kvalifikacije, pa onda još jedne, Firenca, dronovi, zastave i sva čuda... Da ne nabrajam, išli bismo unedogled.

I sad mi kao treba da čekamo da se promijeni stanje u društvu... Ma daj. Ne želim ni da komentarišem takve stvari.

Reprezentaciju Srbije pratim sa sportskog aspekta i analiziram stanje sa sportskog aspekta. Piksi jeste loš, ali nije najgore rješenje koje može da se nađe. I ovi igrači su limitirani, ali ima i gorih od njih.

Dakle, rečenice "dok se stanje u društvu ne promijeni" nemaju nikakvog smisla, jer se to neće nikad desiti, zato što je takav mentalitet naroda i što živimo u začaranom krugu.

Zato je bolje vratiti se isključivo sportskim pitanjima.

A ako treba promijeniti društvo na taj način da dobiješ selektora fudbalske reprezentacije koji će biti obavezan da komentariše političku situaciju, onda zbilja mislim da je svaki komentar suvišan. Selektor ne treba da se bavi politikom. I niko nema pravo da mu zbog toga zamjeri.

Piksiju isključivo treba da se zamjera zbog nestručnosti.
sawitch Posted - 24/03/2025 : 22:40:59
Kako nema alternative? Muslin, Jokanovic, Djukic, Ivic..

Ali onda nema menadzerskih kombinacija i tolerisanja ovih proseratora. Kad vidim Vlahovica sa Luj Viton torbetinom zeludac me zaboli. Ovog pijanog sovinistu i manekene ne zelim da gledam, cast izuzecima.
manhunter Posted - 24/03/2025 : 21:55:12
Kakvi sad fejzbuk citati?
King Warrior Posted - 24/03/2025 : 21:26:36
To fino zvuci, ali u praksi nije uvijek tako.
Postaviti novog trenera bi znacilo krenuti opet od nule. Da bi se nesto napravilo, potrebno je vrijeme. Tih trenera na pet minuta je imala Srbija i vise nego dovoljno, rezultat je bio nula.

Isto vazi i za fudbalere, mozes dovesti neke druge, oni su jos slabiji od ovih. Sansa da se s njima nesto napravi (plasman na SP, ostanak u A ligi...), je ravna nuli.
A i u drustvu je slicno, jedan psihopata drzi zemlju pod diktaturom, dok drugi vec dokazani psihopata ceka da bude opet kalif umjesto kalifa. Njih dvojica drze medije, ispiraju narodu mozak. Pored njih nemoguce je da neko treci dodje do izrazaja.

Ono sto hocu reci, nekad je situacija takva kakva jeste i tu ne pomazu fejsbuk citati.
manhunter Posted - 24/03/2025 : 21:10:10
Uvek ima alternative. I da je nema, bolje je nešto promeniti, nego ostati na lošoj sigurnoj situaciji, samo zato što "nema alternative". I u društvu, i u sportu.
King Warrior Posted - 24/03/2025 : 21:00:11
quote:
Originally posted by manhunter

Piksi kao selektor oslikava na najbolji način sveukupno stanje u zemlji, rekao bih.

Moguce, ali kao i stanje u zemlji, tako i u fudbalu: koje su alternative? Nema ih! Ne govorim samo u treneru, vec i o fudbalerima.
manhunter Posted - 24/03/2025 : 20:41:19
Ja sam gledao prvih 15 minuta i onda isto toliko u sredini drugog poluvremena. Koja je ono tuga i jad. Piksi kao selektor oslikava na najbolji način sveukupno stanje u zemlji, rekao bih. Jedino što imamo je nenormalna sreća, pa dajemo neke izmišljene golove ili ne primamo iz čistih pozicija. Kako izgledamo na terenu, realno je da budemo u C grupi LN, ali ajd.
delboj Posted - 24/03/2025 : 20:27:07
quote:
Originally posted by john connor

quote:
Originally posted by Caleb

Ono spuštanje glave, na pitanje novinara, je najjadniji i najbedniji čin koji sam u životu video.

Isto. Da te sramota u kojoj zemlji zivis.

Mislim da u ovoj temi treba da kritikujemo Piksijevu stručnost.
King Warrior Posted - 24/03/2025 : 19:41:06
quote:
Originally posted by delboj

Prvo poluvrijeme sramotno. U drugom mnogo sreće, poklonjen gol, onda crveni, Piksija prati sreća... Na tribinama pozorišna atmosfera. Ne treba uopšte dovoditi reprezentaciju u Beograd. Taj nacionalni stadion nije trebalo ni planirati.

Pa zasto da ne. Njima je bolje poluprazan stadion sa 20.000 u Beogradu, nego pun sa 10.000 u Leskovcu.

Kako bilo, Piksi donosi rezultate. Plasirao se na svaki veliki turnir do sada, doveo i odrzao Srbiju u Ligi A. Uradio je mnogo vise nego svi ostali zajedno prije njega. Glavni srpski igraci su trenutno oni koji sjede na klupama u ligama petice ili igraju u arapskim ili istocnoevropskim zemljama. Budimo realni, rezultati su iznad mogucnosti koje ima ovaj tim.
john connor Posted - 24/03/2025 : 17:12:03
Ma dok vode ovi ljudi, niko nece na stadion. Na proslavi 80 god Zvezde, nije bilo 15k ljudi, sramota! Sve im je receno time. Kada se promeni situacija promenice se i ambijent.
delboj Posted - 23/03/2025 : 22:45:17
Prvo poluvrijeme sramotno. U drugom mnogo sreće, poklonjen gol, onda crveni, Piksija prati sreća... Na tribinama pozorišna atmosfera. Ne treba uopšte dovoditi reprezentaciju u Beograd. Taj nacionalni stadion nije trebalo ni planirati.
john connor Posted - 23/03/2025 : 21:20:20
quote:
Originally posted by Caleb

Ono spuštanje glave, na pitanje novinara, je najjadniji i najbedniji čin koji sam u životu video.

Isto. Da te sramota u kojoj zemlji zivis.
john connor Posted - 23/03/2025 : 21:19:41
quote:
Originally posted by Combatrock

Dragan Stojkovic Piksi - covek koji veze nema sa zivotom a nekmoli pozivom fudbalskog trenera. Ostace upamcen po beskonacnom lizanju dupeta poslodavcu i fudbalom cije gledanje izaziva mucninu i povracanje.

Potpis
Caleb Posted - 23/03/2025 : 18:51:38
Combatrock Posted - 23/03/2025 : 18:42:31
Dragan Stojkovic Piksi - covek koji veze nema sa zivotom a nekmoli pozivom fudbalskog trenera. Ostace upamcen po beskonacnom lizanju dupeta poslodavcu i fudbalom cije gledanje izaziva mucninu i povracanje.

delboj Posted - 20/03/2025 : 22:44:42
Dobar rezultat u Beču. Na početku očekivano kukavički pristup, kasnije nešto bolje. Vlahović sam u napadu nije mogoa ništa da uradi. Klupa tanka. Pozitivno je što ima dosta mladih igrača. Onaj Cvetković je odvratan tip, nadam se da neće doći u Zvezdu. Mimović dobar kao debitant, najzaslužniji za gol. Samardžić poslije gola indisponiran.
delboj Posted - 13/12/2024 : 21:16:43
https://www.b92.net/sport/fudbal/srpski-fudbal/85791/orlovi-krecu-iz-tirane-evo-kada-srbija-igra-protiv-engleske-foto/vest

Loš žrijeb. S Englezima se tradicionalno slabo može. Meč s Albanijom je rizičan.
delboj Posted - 20/11/2024 : 18:37:50
Protiv Danske igra nije bila loša, ali jednostavno su Danci odigrali koliko im je trebalo.
sawitch Posted - 18/11/2024 : 10:11:58
Ja od kada ne gledam i ne pratim fudbalsku reprezentaciju mnogo se lepse osecam. Neko me pita dan nakon utakmice da li sam gledao, ja ne znam ni sa kim smo igrali niti koji je rezultat, nista. Preporuka sa moje strane.
King Warrior Posted - 18/11/2024 : 09:07:34
Bio u Cirihu, odlicna atmosfera.
Ostali su u prvoj ligi, pomak je napravljen.
Plasman u cetvrtfinale bi bio dodatni bonus, ali ne znam koliko je realno to sada ocekivati.
delboj Posted - 16/11/2024 : 10:03:14
Traljava igra sinoć, ali eto, bar se ušlo u neki pozitivan niz od dva meča bez poraza protiv ne tako davno nepobjedivih Švajcaraca... I potvrđeno je nepisano pravilo da igrač nad kojim je napravljen penal ne treba da ga izvodi...

Nisam siguran da se protiv Danske može do pobjede.
manhunter Posted - 16/10/2024 : 17:41:19
Deseta utakmica i deseti sastav i sistem igre. Ovi bukvalno bacaju kockice pre utakmice da vide ko će gde da igra.
DzekDenijels Posted - 16/10/2024 : 15:13:27
Genijalni selektor i taktika sa 2 napadača protiv Španije.
Od njih dvojice Mitrović je dobio ulogu "veznog".
Dobro je da nismo primili 5-6 komada.
U stvari šteta zbog toga.
Reprezentacija je samo odraz celokupnog debilizma u kojoj pliva ova zemlja...
delboj Posted - 16/10/2024 : 14:50:05
Sinoć očekivano užasno. Igrači kao da su se prepali kiše. Samo jedna šansa Mitrovića i tu je bio kraj. Prvi gol prelako primljen. Malo sreće kod promašenog penala nije vrijedilo...

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000