forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Manchester United Football Club

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Tonka24 Posted - 25/10/2012 : 08:45:08
Red Devils

Službena
stranica Manchester Uniteda

Stadion: Old Trafford

Dresovi

Trofeji:

25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
sawitch Posted - 01/11/2024 : 18:46:43
Valjda se nisu zajebali
tex2 Posted - 01/11/2024 : 15:23:22
Amorim i službeno u Unitedu od Martinja do 2027.
sawitch Posted - 29/10/2024 : 11:27:22
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

quote:
Originally posted by sawitch

Kada neko uzme LS sa Portom i Interom neka se javi. Murinjo je doktor fudbala.

Ronaldo je prosao ali je pre 3 godine u Junajtedu i te kako mogao pomoci a krivili ste ga svi za gusenje onog retarda Bruna, Rasforda, ne znam ni ja koga sve ne.

Zidan je harizma, to i treba klubu kakav je Junajted. Junajted i treba da dovodi gotove igrace, to je industrija a ne Ajaks.

Poketino je odlican trener, ja bih mu dao priliku. Od Ten Haga nije gori sigurno.

Simeone je ratnik i takav bih ja fudbal voleo da gledam, da se gine za svaku loptu.

Kako taj lik živcira. Svaku sudačku odluku suca koja njemu nije išla u prilog protiv West Hama, sarkastično ismijavao. S druge strane, svaku svoju loše dodano loptu suigračima koju nisu primili, ironično je širio ruke kako on nije kriv jer, eto, nisu razumjeli njegovu ideju. I tako svaku utakmicu.To što je svojedobno kopao rupu Ronaldu u klubu, kao suigralu iz reprezentacije, to neću ni spominjati.

Sindrom Iberijskog Cigana.

Potpisao bih ovo
don_draper Posted - 29/10/2024 : 11:20:01
Kako je Atleticu krenulo u LP i La Ligi mozda se i nade na burzi. Iako ovi u Atleticu mu vjerojatno nikad nece dati otkaz
Hercule Poirot Posted - 29/10/2024 : 10:52:34
quote:
Originally posted by tex2

Sad će prodefilirati mnoga imena, Amorim je bio u planovima Liverpoola za nasljednika Kloppa, ali ih je odbio, vjerojatno će odbiti i United. Inače, odlično vodi Sporting!

95% Amorim
5% svi ostali
Hercule Poirot Posted - 29/10/2024 : 10:48:20
quote:

Ronaldo je prosao ali je pre 3 godine u Junajtedu i te kako mogao pomoci a krivili ste ga svi za gusenje onog retarda Bruna, Rasforda, ne znam ni ja koga sve ne.

Zidan je harizma, to i treba klubu kakav je Junajted. Junajted i treba da dovodi gotove igrace, to je industrija a ne Ajaks.

Poketino je odlican trener, ja bih mu dao priliku. Od Ten Haga nije gori sigurno.

Simeone je ratnik i takav bih ja fudbal voleo da gledam, da se gine za svaku loptu.

Kako taj lik živcira. Svaku sudačku odluku suca koja njemu nije išla u prilog protiv West Hama, sarkastično ismijavao. S druge strane, svaku svoju loše dodano loptu suigračima koju nisu primili, ironično je širio ruke kako on nije kriv jer, eto, nisu razumjeli njegovu ideju. I tako svaku utakmicu.To što je svojedobno kopao rupu Ronaldu u klubu, kao suigralu iz reprezentacije, to neću ni spominjati.

Sindrom Iberijskog Cigana.
Dwayne_Looney Posted - 29/10/2024 : 09:11:28
S novim trenerom će trebati imati strpljenja jer je ovaj stručnjak u 3 godine nagomilao toliko otpada da je nemoguće preko noći riješiti.
sawitch Posted - 29/10/2024 : 08:14:10

prop_ovednik Posted - 29/10/2024 : 08:04:01
Sawitch jedini još misli da bi ekipa s Đurinjom na klupi i Ronaldom u napadu nešto napravila...
Simeone kurca ne može u Atleticu, bilijune potrošio na napadače, ni jedan mu ništa ne daje.
Zidane nije za stvarati, on je za voditi gotove igrače.
Poch vlak prošao, neće taj više top kluba viditi
sawitch Posted - 29/10/2024 : 06:20:49
quote:
Originally posted by prop_ovednik

Opet sawich s mrtvim Murinjom koji u Turskoj ništa ne može...
Manhuntere, previše mi Terzića spominješ okolo, mani se ludosti, to je gora opcija od Murinja...

Murinjo, Simeone, Zidan, Poketino. To su treneri koje prihvatam.
tex2 Posted - 28/10/2024 : 21:42:26
Sad će prodefilirati mnoga imena, Amorim je bio u planovima Liverpoola za nasljednika Kloppa, ali ih je odbio, vjerojatno će odbiti i United. Inače, odlično vodi Sporting!
don_draper Posted - 28/10/2024 : 21:18:11
Navodno traju pregovori s Amorimom, jos jedan Portugalac u Premiershipu
prop_ovednik Posted - 28/10/2024 : 20:01:01
Opet sawich s mrtvim Murinjom koji u Turskoj ništa ne može...
Manhuntere, previše mi Terzića spominješ okolo, mani se ludosti, to je gora opcija od Murinja...
Caleb Posted - 28/10/2024 : 18:50:11
Je l ima neka peticija za ostanak ETH?
manhunter Posted - 28/10/2024 : 18:45:18
A šta si se uhvatio za propalog trenera više... Pa oterali su ga iz svakog kluba u poslednjih 7-8 godina, a nigde nije imao ni uspeha, niti barem neku igru. Bio je nekad dobar strateg, nikad dobar trener, ali je imao uspehe i to se piše. Ali sad je više ta stručnog komentatora na nekoj televiziji nego za ozbiljan klub.
sawitch Posted - 28/10/2024 : 18:27:35
Samo mu daj odresene ruke i ne brini.
don_draper Posted - 28/10/2024 : 18:11:36
quote:

Kakve to veze ima?

Trofeje zna kako da osvaja. Zna i fudbal.

Nepobitno mu je znanje za neke stvari. Rijetko tko je bolji na svijetu za pripremiti ekipu na kljucni susret, pogotovo ako su pritom underdog. Ali, nije trener koji vise moze 38 kola drzati ekipu u natjecateljski povoljnom nivou. Plus, izrazito konfliktan, ali ne na konstruktivan, vec na destruktivan nacin za ekipu. Rekao bih da ga je vrijeme pojelo, cak i u to vrijeme Uniteda sumnjam da bi ista vise od 2.mjesta i osvojene EL postigao.
manhunter Posted - 28/10/2024 : 17:29:02
Jedna dobra vest barem. Koliko će ih Ruud usrećiti, veliko je pitanje. Problem je što nema dobrog slobodnog trenera, osim Terzića.
sawitch Posted - 28/10/2024 : 17:21:03
Kakve to veze ima?

Trofeje zna kako da osvaja. Zna i fudbal.
don_draper Posted - 28/10/2024 : 14:51:10
quote:

Murinjo je bio pravi za Junajted. Samo da su ga slusali i razjurili bagru..

U kojem klubu je ostao dulje od 3 sezone?
sawitch Posted - 28/10/2024 : 14:39:50
Murinjo je bio pravi za Junajted. Samo da su ga slusali i razjurili bagru..
Tonto Posted - 28/10/2024 : 14:27:37
quote:

E sada nakon toliko vremena ko ce da mi se izvini? Jesam li rekao odmah da je Ten Hag raspalina i krs trener? Mektominej, Rasford... Sve sam napisao davno ali me hejtovase..

O neka sam docekao da idiota najure!

Nista gori od svih koji su dosli posli alexa.
tex2 Posted - 28/10/2024 : 14:10:47
Ja bi postavio trenera Bournemoutha za trenera, čovjek radi čuda na klupi!
sawitch Posted - 28/10/2024 : 14:08:46
E sada nakon toliko vremena ko ce da mi se izvini? Jesam li rekao odmah da je Ten Hag raspalina i krs trener? Mektominej, Rasford... Sve sam napisao davno ali me hejtovase..

O neka sam docekao da idiota najure!
Tonto Posted - 28/10/2024 : 13:07:32
Kako je svaki igrac napredovao nakon odlaska iz kluba ocekujem da i eth osvoji ligu prvaka sa sljedecim klubom.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000