forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Liverpool Football Club

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
brni Posted - 02/11/2012 : 22:49:21
The Reds

Liverpool F.C. - Wikipedia

Službena stranica Liverpoola

DRESOVI

Trofeji

Igrači s najviše nastupa

Najbolji strijelci

Trenutačna momčad i trener

Stadion: Anfield (kapacitet - 45,522)

Himna navijača

Kop Liverpoolovih navijača

Fanovi sa stripovi.com

25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
tex2 Posted - 18/09/2025 : 15:47:13
Bio je na rubu crvenog kartona, plus odgojna mjera, nema glume, Slot je upravo faca zbog takvih poteza, stvarno zasad samo plusevi za Slota! Kerkez je protiv Arsenala odigrao super obranu, ali uopće ne ide toliko naprijed koliko je to stalno išao u Bournemouthu.
jogurt Posted - 18/09/2025 : 15:28:59
Nisam nesto gledao s velikom paznjom, ali generalno Kerkez nije bio nesto dobar; svakako je to bio 38-mi minut cini mi se pa je mogao da ga nariba malo na poluvremenu, tako da moze da se kaze da je pomalo prestrogo. Mozda se Slot uplasio potencijalnog crvenog katrona, mada se igralo sa Barnlijem koji ne napada previse tako da odluka svakako dodje malo cudnjikava.

A otac mu je stvarno kreten kakav se retko vidja :D
sawitch Posted - 18/09/2025 : 15:22:36
Bez obzira sto mislim da je taj decko glupson a otac kreten da nije malo prestrogo kaznjen od strane trenera?
jogurt Posted - 18/09/2025 : 15:18:25
Dobio glupi žuti karton zbog simuliranja
sawitch Posted - 18/09/2025 : 15:12:54
Moze neko da mi objasni sta je Kerkez uradio pa ga je sutno Slot pre kraja poluvremena?
Tonka24 Posted - 18/09/2025 : 14:47:37
quote:
Originally posted by ReemCP

Čitam i na drugom topicu da Liverpoolove pobjede kao "iritiraju" u tim sudačkim nadoknadama u zadnje vrijeme, ali po meni je to potpuno promašena kritika, smatram da te stvari što se događaju u posljednje vrijeme su jednostavno dokaz karaktera momčadi, ekipe koja vjeruje do zadnje sekunde dok sudac ne odsvira kraj. Jasno je da ne može to svatko, osim fizičke spreme treba imati i tu mentalnu snagu koju Liverpool ove sezone (barem u njenom početku) očito ima. Liverpool pokazuje da nije zadovoljan remijem dok god postoji i minimalna šansa za pobjedu i tu čine razliku od ostalih, prosječnih momčadi jer jednostavno imaju tu sposobnost da izdrže pritisak i da pronađu rješenje u momentima kad mnogi već odustanu. Meni osobno ih je baš gušt za gledati.

Stvar je u tome da su oni toliko jaki da je 80-20 ako je u 90 rezultat izjednacen, da ce na kraju dobiti utakmicu.
Nitko to ne osporava, osporava se " ljigavost " nacina na koji dobijaju te utakmice.

PSG je sve suprotno od Liverpoola koji bi utakmice morao rijesavati minimalnom lakocom kao PSG.

Jednostavno Liverpool se pretvara u nekadasnji Juvenstus i Real Madrid.
tex2 Posted - 18/09/2025 : 14:39:11
Tanki su jedino na poziciji centralnog beka, vjerujem da Slot misli ako se netko ozljedi da Grabenberch može uskočiti ili Gomez.
don_draper Posted - 18/09/2025 : 13:28:22
Ne bih ja povezivao tako jednosmjerno te kasne golove s nekim novostvorenim pobjednickim mentalitetom.
Protiv Arsenala je Szoboszlai zabio slobodnjak kakav nece zabiti iz narednih 20 pokusaja. Sad protiv Burnleyja tesko pomracenje uma obrambenog igraca i penal ni iz cega.
Manje su uvjerljivi i primaju vise nego inace. Kako kazu fanovi "tek se trebaju uigrati" tako da ocito ima tu jos neke rezerve. Glavni problem Liverpoola je rotacija koja je na nekim pozicijama prilicno tanka.
Jerry Krause Posted - 18/09/2025 : 13:20:10
quote:
Originally posted by ReemCP

Čitam i na drugom topicu da Liverpoolove pobjede kao "iritiraju" u tim sudačkim nadoknadama u zadnje vrijeme, ali po meni je to potpuno promašena kritika, smatram da te stvari što se događaju u posljednje vrijeme su jednostavno dokaz karaktera momčadi, ekipe koja vjeruje do zadnje sekunde dok sudac ne odsvira kraj. Jasno je da ne može to svatko, osim fizičke spreme treba imati i tu mentalnu snagu koju Liverpool ove sezone (barem u njenom početku) očito ima. Liverpool pokazuje da nije zadovoljan remijem dok god postoji i minimalna šansa za pobjedu i tu čine razliku od ostalih, prosječnih momčadi jer jednostavno imaju tu sposobnost da izdrže pritisak i da pronađu rješenje u momentima kad mnogi već odustanu. Meni osobno ih je baš gušt za gledati.

Slažem se i ja kad gledamo logički, ali onako navijački, šta ćeš kad ne volim Liverpool još od Heysela, zato su mi ove njihove pobjede još iritantnije. :)
ReemCP Posted - 18/09/2025 : 12:51:01
Kad je politika kluba zdrava, kad imaju jasnu viziju i stabilnost, to se automatski prenosi na rezultat i atmosferu 😉
tex2 Posted - 18/09/2025 : 12:30:57
Kerkez je u obrani dobar, ali ni blizu ne ide naprijed kao u Bournemouthu. Samouvjeren je Liverpool, možda baš zato igraju malo sporije, kad ubrzaju malo bit će još opasniji. Slot slabo rotira momčad. Ma, sve je super zasad!
ReemCP Posted - 18/09/2025 : 12:24:51
Kerkez mi jos djeluje pomalo nesigurno u ponekim trenucima, ali doci ce vjerojatno i njegovo vrijeme. Imao je Ath.Madrid i dosta srece sinoc, pogotovo kod onog drugog gola koji su dali (kako je od Maca lopta promijenila nenadano smjer i usla u mrezu) plus ono od Salaha i vratnice gdje se lopta odbija pod nekim skroz čudnim kutem i izlazi van, a vjerujem da smo je svi vec vidjeli u golu.
tex2 Posted - 18/09/2025 : 12:14:20
Napad donosi trofeje, čak je i Szoboszlai igrao beka ove sezone, sam da imaju što više napadačkih opcija. Kluppa vrhunska, koliko opcija! Ima Liverpool i sreće kod kupovine i to na ključnom dijelu terena, mislim na Gravenbercha i Maca, koji oduševljavaju. Još kad Wirtz proigra. Problem može biti obrana, jdna ozljeda i nema adekvatnih zamjena. Jedini koji je malo pao u formi je Bradley, uđe u igru i odmah dobije žuti karton. Ima tu potencijala za još bolju igru!
tex2 Posted - 18/09/2025 : 12:02:12
Slažem se Reem, nije da ne napadaju i pokušavaju,
ReemCP Posted - 18/09/2025 : 12:00:25
don_draper Posted - 18/09/2025 : 00:03:12
Svaka cast Liverpoolu, ali ovaj tjedan kralj sudacke nadoknade je Juve
Ovo je realno trebala biti dobivena utakmica koju su skoro prosuli
Tonka24 Posted - 17/09/2025 : 23:08:36
Penal Madrid i FC Liversudačkanadoknada
Tonka24 Posted - 17/09/2025 : 23:07:51
Ja ne znam tko je pomislio da će zabiti unutar 90 minuta.
Da sam mogao, stavio bi trećinu svega što imam da će zabiti gol u sudačkoj nadoknadi.
ReemCP Posted - 17/09/2025 : 23:06:14
Pomislio sam da na kraju gledamo istu utakmicu kao jucer od Benfice, ali dobro na kraju, rekli bi - standard ove nove sezone 😎
tex2 Posted - 17/09/2025 : 23:02:31
Što reći, opet! Nevjerojatno!
tex2 Posted - 17/09/2025 : 19:32:31
Alisson

Frimpong Konate Van Dijk Robertson

Gravenberch Wirtz Szoboszlai

Salah Isak Gakpo

Jedan od spektakla večeri, sve je moguće, Isak debitira, Slot slavi rođendan...
ReemCP Posted - 14/09/2025 : 18:17:02
quote:
Originally posted by don_draper

Kakav divine intervention u vidu ovog trenutka ludosti Hannibala. Plus, bezveze crveni za Burnley.
Sve skupa, nitko u ovom prvenstvu zasada ne odaje dojam uvjerljivosti.

Jasno, tek je pocetak sezone i malo im treba da se zahuktaju 😉 A da, mozda mu nije trebao dat drugi zuti (malo pogledat kroz prste), ali onaj prvi start je bas ispao dosta opasan, kad sam vidio u usporenoj, pomislio odmah da je za Mac Allistera sezona gotova. Ali, zilav je on.

Edit: sudjenje je generalno bilo dobro, dobra odluka Olivera i da Kerkezu da zuti kod onog simuliranja, bas je vidio iste sekunde i odmah reagirao.
don_draper Posted - 14/09/2025 : 17:58:35
Kakav divine intervention u vidu ovog trenutka ludosti Hannibala. Plus, bezveze crveni za Burnley.
Sve skupa, nitko u ovom prvenstvu zasada ne odaje dojam uvjerljivosti.
tex2 Posted - 14/09/2025 : 17:01:59
Što reći 4 od 4 u zadnjim minutama, neće vječno tako
tex2 Posted - 14/09/2025 : 15:16:53
Isti sastav Redsa kao i prošlo kolo

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000