T O P I C R E V I E W |
ken2 |
Posted - 05/01/2014 : 15:31:48 topik za sve zaljubljenike u najljepši momčadski sport na svijetu sjećanja, teorije, omiljeni potezi, poznati i zaboravljeni igrači, yu liga nostalgična, domaće lige, nba... ali ništa aktualno za to postoje druga mjesta ovo je pogled unatrag i teoretiziranje o budućnosti |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
sawitch |
Posted - 24/08/2025 : 06:22:15 Meni je Davidovac bogalj. Bio i ostao. Caci! I on i brat mu. Lokalci su pa znam. |
naker |
Posted - 23/08/2025 : 22:54:55 Micić samo da bude spreman da odigra 10tak minuta po meču taman da napravi razliku kao svojevremeno Sale nacionale '98 i na konju smo. |
night |
Posted - 23/08/2025 : 19:11:48 Voleo bih da sam video Topića u 12, on je budućnost. Vanja nije bio u dobroj formi tokom cele sezone, a Davidovac je car, igrao bi i pleja ako mu se to da. Na kraju krajeva, Pešić najbolje zna ko je u kakvoj formi i koliko igrača mu treba na kojoj poziciji. Samo napred i samo jako, biće to dobro. |
wesskowaz |
Posted - 23/08/2025 : 19:00:38 Pa onda na dvojci sem Bogdana nemaš nikog. Pričam o klasičnom neku, ne o 3/2, 1/2. |
sawitch |
Posted - 23/08/2025 : 18:46:57 Jedino Topic umesto Jovica. Kretenizam je ostaviti to dete van ovog takmicenja a povesti onu drtinu. A Davidovac umesto Vanje je vec zajebancija 😂 |
manhunter |
Posted - 23/08/2025 : 17:04:47 I ja mislim da je trebalo povesti Topića. I to pre Vanje.
Micića je trebalo sačekati, ukoliko se stvarno oporavio, on je igrač koji može da iznese dosta toga. |
anto |
Posted - 23/08/2025 : 17:00:20 Topić i Davidovac pre Jovića i Marinkovića,ali dobro,to su samo moja 2 centa. |
wesskowaz |
Posted - 23/08/2025 : 16:49:54 Meni je, na primer, žao što nema Topića, ali Pešić je do poslednjeg momenta čekao Micića i to je to. |
manhunter |
Posted - 23/08/2025 : 16:38:00 Ma kapiram, naravno. Niko od njih ne pravi neku veliku razliku, kažem samo zbog forme. Na papiru su ova dvojica bolji igrači. Kako god, sastav je sasvim kao što je većina i očekivala. Sad samo da ne poletimo pre vremena. |
wesskowaz |
Posted - 23/08/2025 : 16:36:05 Cenim Davidovca, drago su mi igrači koji imaju određeni zadatak i to uvek obave, ali prošle sezone skoro da ništa nije odigrao. Jović dobar za rotaciju, ume da podeli lopte, dobra odbrana, mali potrošač. |
manhunter |
Posted - 23/08/2025 : 16:31:19 Pa ne znam baš. Marinković i S. Jović pre Davidovca... Ne bi sad on napravio razliku, ali mislim da je u boljoj formi od ove dvojice. |
wesskowaz |
Posted - 23/08/2025 : 15:25:14 Pešić objavio konačan spisak. Ništa za dodati/oduzeti. |
naker |
Posted - 22/08/2025 : 22:22:22 Od Svetskog prvenstva '23 i četvrtfinala protiv Litvanije naš tim igra jako dobro i lepu košarku. Po meni prijateljski mečevi protiv jakih protivnika su bitni kada se ima novi trener, novi tim, potrebne su jake provere da se zna ko šta može. Sada za to nema potrebe jer smo uigrani i imamo kontinuitet. 10 od 12 igrača koji su zamalo dobili Ameriku za Olimpijadi igraće na ovom prvenstvu (možda i 11 ako ide Micić). |
anto |
Posted - 22/08/2025 : 17:19:46 quote: Originally posted by manhunter
Pa puta smo bili favoriti, pa nije ispalo dobro. Realno smo barem za finale, ali to ne mora ništa da znači. Jedan loš dan, neka povreda i sve ide u vodu.
Šteta što osim Nemačke nismo imali ozbiljniju proveru, ovo protiv Slovenije je bilo isto kao da smo igrali protiv Portugalije. Malo jači trening.
sve se slažem,ali činjenica je da će velika većina nas biti razočarana (ako ih ne potera maler sa povredama) ako se ne uzme zlato - a to znaju i sami igrači,i taj pritisak može lako da se obije u glavu.Jbga,vrzino kolo.
Počev od polufinalne utakmice sa Amerima,naš tim igra neverovatno,samo da tako nastave. |
manhunter |
Posted - 22/08/2025 : 14:44:17 Pa puta smo bili favoriti, pa nije ispalo dobro. Realno smo barem za finale, ali to ne mora ništa da znači. Jedan loš dan, neka povreda i sve ide u vodu.
Šteta što osim Nemačke nismo imali ozbiljniju proveru, ovo protiv Slovenije je bilo isto kao da smo igrali protiv Portugalije. Malo jači trening. |
anto |
Posted - 22/08/2025 : 14:15:47 Sve ispod zlata je razočarenje (pod uslovom da se ne povredi neko od najbitnijih igrača). Možda je glupo sto to kažem,ali to je realno 100%. |
naker |
Posted - 21/08/2025 : 22:29:03 Zmajčeci bez Luke otprilike na nivou Makedonije. Atmosfera u Areni kao na pozorištu i šteta što nismo repku bolje ispratili na prvenstvo. Ali kakvo stanje u državi takvo i navijanje. Imamo najboljeg igrača, najboljeg trenera, najdužu klupu, uigrani smo, niko nije posvađan ili ljut... Spremni smo za zlato, realno. |
naker |
Posted - 09/08/2025 : 22:45:32 Gledao malo prijateljsku Srbija vs. Grčka, Jokara strašno debeo i mastan... |
BeaGea |
Posted - 05/06/2025 : 14:55:15 quote: Originally posted by tex2
Sad Sisak piše ljjepu priču što se hokeja tiče, sretno im!
Je, samo oni su manje više postigli svoj maksimum... |
tex2 |
Posted - 05/06/2025 : 14:49:38 Sad Sisak piše ljjepu priču što se hokeja tiče, sretno im! |
BeaGea |
Posted - 05/06/2025 : 14:42:09 quote: Originally posted by tex2
Ja sam bio na utakmici pokaznoj prije prve sezone u EBEL-u, u Ledenoj je bilo oko 2000 ljudi, ali marketing čini čuda, a tu su bili majstori u Medveščaku
Lopovi i lažljivci su bili a ne majstori...majstori su oni koji izvuku lovu a ne koji klub otjeraju u stečaj. Oni su svojim "radom" ugrozili i samo ime kluba, a oni sami su kažnjeni. Gojanoviću je zabranjeno biti u hokeju više i sl.
Koliko se u Zg voli hokej sam vec napisal ranije i time više žalim za medvjedima. Mogli smo zadnjih deset godina uživati u hokeju, a možda bi se i osvojilo koje prvenstvo, a ovak tuga i jad. |
BeaGea |
Posted - 05/06/2025 : 14:37:58 quote: Originally posted by tex2
Ma vjeruj mi dobivaju se mrvice od političara
quote: Originally posted by BeaGea
quote: Originally posted by tex2 Kad kažeš poanta je koliko je uzel i sam priznaješ da je politika svuda.
Ali na različite načine, negdje pozitivno (Rijeka) a negdje negativno (Zagreb u vrijeme bivšeg, srećom pokojnog, gradonačelnika).
Bitno da se ne miješa u rad kluba, ne mora nikaj ni dati. AKo pomogne financijski ok, ako ne opet dobro. Nije baš Bandić daval mrvice mamićevom Dinamu  |
tex2 |
Posted - 05/06/2025 : 13:20:53 Ma vjeruj mi dobivaju se mrvice od političara
quote: Originally posted by BeaGea
quote: Originally posted by tex2 Kad kažeš poanta je koliko je uzel i sam priznaješ da je politika svuda.
Ali na različite načine, negdje pozitivno (Rijeka) a negdje negativno (Zagreb u vrijeme bivšeg, srećom pokojnog, gradonačelnika).
|
tex2 |
Posted - 05/06/2025 : 13:17:48 E zlatne devedesete, kaj se sve moglo gledati u Zagrebu, liga prvaka u rukometu, odbojci, vaterpolu, košarci, ATP tenis, Dinamo... |
BeaGea |
Posted - 05/06/2025 : 13:16:01 quote: Originally posted by tex2 Kad kažeš poanta je koliko je uzel i sam priznaješ da je politika svuda.
Ali na različite načine, negdje pozitivno (Rijeka) a negdje negativno (Zagreb u vrijeme bivšeg, srećom pokojnog, gradonačelnika). |