forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Tennis

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
acestroke Posted - 13/01/2014 : 00:08:03

25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
sawitch Posted - 13/11/2024 : 20:41:08
Rece mi onaj koji misli da ljudi umiru zbog vakcine 😂
anto Posted - 13/11/2024 : 16:35:50
quote:
Originally posted by sawitch

Evo apoliticne vertikale

ha,ha,ha.....e jesi pajser saviću!!!
tex2 Posted - 12/11/2024 : 12:00:10
https://www.index.hr/sport/clanak/medvjedev-ne-uzivam-u-tenisu-i-vise-nemam-nikakvu-zelju-za-njim/2614831.aspx?index_tid=592213&index_ref=naslovnica_sport_najnovije_d
Ivan Liverpool Posted - 07/11/2024 : 17:41:32
Sta vam nije dosta jedan topic u svastari u kojem baljezgate o politici nego je sad morate gurati i u topic s tenisom?
sawitch Posted - 07/11/2024 : 13:03:17
Ne koristim. Video na tviteru!
ponki Posted - 07/11/2024 : 12:03:52
quote:
Originally posted by sawitch

Evo apoliticne vertikale

Zar si stvarno toliki teletabis da ne znas ni u google ukucati instagram novak djokovic zvanicni nalog pa da provjeris prije nego nekoga optuzis za nesto

ja koji nemam ni jednu mrezu znam iz novina da je njegov nalog nesto djokernole...

sad cu iz zabave da otvorim nalog sasasaviczrenjanin i da lajkam sve i jednu objavu crvene zvezde pa ti dokazi da nisi to ti
sawitch Posted - 07/11/2024 : 08:34:54

Evo apoliticne vertikale
sawitch Posted - 23/10/2024 : 11:03:27
Tim je bio potencijal da uzme 10+ GS-ova.
tex2 Posted - 23/10/2024 : 11:02:30
https://www.index.hr/sport/clanak/osvojio-je-us-open-2020-sad-je-s-31-godinom-zavrsio-karijeru/2609205.aspx?index_ref=clanak_izdvojeno_d_sport
matori paraliticar Posted - 19/10/2024 : 23:48:15
Daj mi, daj mi daj reket za kraj

naker Posted - 11/10/2024 : 10:33:33
Promo za tenis bolji od trejlera za filmove. Koji su ovi Arapi ludaci, imam osećaj da su potrošili 50 miliona na ovu reklamu. Ali oko Noleta groblje polomljenih reketa haha sjajan detalj

Tužna vest da se Nadal povlači, samo je jedan kralj šljake. Mislim da se mogao penzionisati još pre par godina jer u poslednje vreme je stvarno bilo tužno gledati kako gubi mečeve u prvom kolu protiv nekih totalnih anonimusa.. Bolje je povući se kad si na vrhuncu. Ali jedan od najvećih ikada, eto samo nam Nole ostao od velike trojke
sawitch Posted - 10/10/2024 : 15:57:20
quote:
Originally posted by corto33

Krv ti jebem kakva reklama! Ovo kao onda Najki sa fudbalerima i onim mecem protiv Djavola. Ludilo!
sawitch Posted - 10/10/2024 : 15:50:39
quote:
Originally posted by tex2

https://www.index.hr/sport/clanak/rafael-nadal-objavio-da-ide-u-mirovinu/2605600.aspx?index_ref=naslovnica_sport_prva_d

Veliki sampion ide u penziju, veeeeliki. Nije mi uvek bio drag i nije da sam uvek mogao podneti neke njegove pobede ali je bio i ostao uvek umeren i bas primer velikog sampiona!
corto33 Posted - 10/10/2024 : 14:22:05
don_draper Posted - 10/10/2024 : 14:06:00
Zasluzeno, rijetko videna dominacija na jednoj podlozi, ali da je bilo vise zdravlja uzeo bi jos koji Wimbeldon ili US open
tex2 Posted - 10/10/2024 : 11:54:40
https://www.index.hr/sport/clanak/rafael-nadal-objavio-da-ide-u-mirovinu/2605600.aspx?index_ref=naslovnica_sport_prva_d
naker Posted - 09/09/2024 : 10:28:15
Prvi put još od 2002. da u kalendarskoj godini Grand Slam nije uzeo neko iz velike trojke Federer-Nadal-Đoković. Kraj jedne ere :(
delboj Posted - 09/09/2024 : 09:15:50
Zašto je finale sinoć počelo ranije nego prethodnih godina? Uvijek je bilo između 22 i 22.30.
Lukeruk Posted - 21/08/2024 : 23:47:33
quote:
Originally posted by borg

Fiziotarapeut sebe mazao tom kremom zbog sekotine prsta a onda naišao Janik pa ga ovaj masirao sa sve tom kremom koja mu je ostala umazana po prstima i to preko otvorenih rana.

Mozda ga nije samo masirao.
sawitch Posted - 21/08/2024 : 08:13:22
Cirkus. Ali kontam da i ATP i WTA stite sebe. Meni uvek padne na pamet Zastin Enan kada je onako malena kasapila sve i odjednom je prestala.
borg Posted - 20/08/2024 : 22:24:04
Da, čitah da je više italijanskih tenisera palo zbog istih steroida.
Ali Janikovo objašnjenje mi je najjače.
Fiziotarapeut sebe mazao tom kremom zbog sekotine prsta a onda naišao Janik pa ga ovaj masirao sa sve tom kremom koja mu je ostala umazana po prstima i to preko otvorenih rana.

I tako više različitih talijanskih tenisera.
Al samo Janik nedužan. :)

Kako se sprdaju na zapadu sa svim mogućim vrednosnim sistemima.

vladar Posted - 20/08/2024 : 22:00:10
quote:

Janik Siner dva puta pao na doping testu.
Al i dalje igra.
Bez dana suspenzije.

Jbg, nije kriv. Dao mu fizio pogresnu pomadu.

Simptomaticno je to sto mnogi italijanski sportisti, u poslednje vreme, koriste bas tu pomadu i ako sadrzi zabranjene supstance (steroide).
Desava se.
borg Posted - 20/08/2024 : 20:55:36
Janik Siner dva puta pao na doping testu.
Al i dalje igra.
Bez dana suspenzije.

borg Posted - 09/08/2024 : 23:11:28
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

quote:
Originally posted by manhunter

Dišite duboko, brojite do 10 pre nego što nešto kažete / napišete najvažnije: nađite neki posao ili zanimanje.

Koliko znam Savić ima posao i odlično ga odrađuje. Ne znam šta si hteo reći?

Nisam ni očekivao.

Ni ja nisam očekivao od tebe duhovit odgovor.

Inače, to gore je bila konstatacija a ne stvarno pitanje. Samo sam bio malo ironičan na tvoju prozivku.
Pozzz...

sawitch Posted - 09/08/2024 : 22:11:30
Meni se iskreno jebe i za narod i za drzavu. Prevazisao sam te kolektivizacije i gledam samo ko je kakav covek i kako se odnosi prema svetu i prema meni dragim i bitnim ljudima i stvarima. Tako da ne stavljam ispred bilo koga nekoga ko je Srbin samo zato sto je Srbin.

Nacionalizmom ugrozava sve jer ima uticaj pa ljudi misle da nas svi mrze jer smo Srbi..

Sto se navijaca tice, ja se kladim u svoju kolekciju da svi ti koje si nabrojao misle sto i Djokovic u 99% slucajeva. A ja mislim na sve ostale..

Hoces da kazes da sportisti ne mastaju da im navijaci aplaudiraju? Sto dolaze onda kosarkasi u Partizan? I te kako im je to bitan faktor. Bez navijaca nema sporta.

Da ja tebi postavim pitanje: ko je poceo sa 4 godine da trenira neki sport jer ga voli i jer je za njega talentovan

Oko Mbapea:
„Potrebno je izaći na izbore više nego ikada. Ovo je stvarno hitno. Ne možemo ostaviti zemlju u rukama ovih ljudi“

To rade ljudi od uticaja kada vole svoju zemlju i svoj narod kao patriote a ne sire jeftini nacionalizam.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000