forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Najbolja nogometna ekipa svih vremena

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
tex2 Posted - 28/12/2017 : 07:43:42
Evo ga, budući da se ova tema provlači kroz mnoge topice godinama, da ponovimo gradivo, znam da sam isti poll postavio prije dosta vremena, ali ga više nema, znači bilo je davno, ne sjećam se ni rezultata, kriterij su naslovi pobjednika kupa prvaka odnosno Champions league.
Nogomet se igrao i prije Barce i kad bi se ovako gledalo kao u pollu Barca sigurno ne bi bila najbolja ekipa, jer nikad nije ni obranila naslov, ali... Sve su ovo legendarne ekipe! E kad bi vratili da ekipa smije imati samo 3 stranca, to bi bilo ono pravo! Teško je biti objektivan, pa da vidimo!

25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
selanne Posted - 30/12/2017 : 12:56:57
quote:
Originally posted by Garfield_Mo

Juventus prije ispadanja u Seriju B je imao strasnu ekipu.

Buffon, Thuram, Cannavaro, Zambrotta, Viera, Emerson, Camoranesi, Nedved, Del Piero, Trezeque, Ibrahimovic

Po meni zasigurno jedna od najboljih ekipa ikada.

Nema ti njih na listi uopće.
Garfield_Mo Posted - 30/12/2017 : 12:34:13
Juventus prije ispadanja u Seriju B je imao strasnu ekipu.

Buffon, Thuram, Cannavaro, Zambrotta, Viera, Emerson, Camoranesi, Nedved, Del Piero, Trezeque, Ibrahimovic

Po meni zasigurno jedna od najboljih ekipa ikada.
Tonto Posted - 29/12/2017 : 13:29:51
quote:
Originally posted by Caleb

Sto se tice generecija koja je po meni najbolja, iako nema trofeja kao Barsa i Real, to je Fergijev ManU sa kraja '90-ih i sredine 2000-ih.. Kol, Jork, Nevili, Irvin, Bekam, Bat, Smajhel itd. Nema dalje (a navijac sam Liverpula).

Respect
Caleb Posted - 29/12/2017 : 13:09:06
Najdominantnija po trofejima?
Trebalo je staviti klubove uopsteno, ne samo odredjene generacije. Tu je svakako Real nedostizan - gledano od '50-ih do danas.
Posto pratim fucu od '94. generacijski, po trofejima, ne i igri, svakako su Barsa i Real najbolji (nikako ih ne volim). Pomenuo sam ranije Arsenal, po lepoti, ali oni ne ulaze u ovu konkurenciju (ona igra je za mene esencija fudbala). Sto se tice generecija koja je po meni najbolja, iako nema trofeja kao Barsa i Real, to je Fergijev ManU sa kraja '90-ih i sredine 2000-ih.. Kol, Jork, Nevili, Irvin, Bekam, Bat, Smajhel itd. Nema dalje (a navijac sam Liverpula).
adriano Posted - 29/12/2017 : 10:13:11
Milan s kraja 90. ih nekako najviše pamtim. ja bi još uvrstio i Ajaksa iz 95.
Tonto Posted - 29/12/2017 : 09:44:49
Ispravak samog sebe:subjektivno ne bih glasao kao obi wan vec za united s kraja 90ih s Cole - York napadom.
Tonto Posted - 29/12/2017 : 00:49:31
quote:
Originally posted by supermark

najdominatniji klub u povijesti je klub koji ne dominira ni u vlastitom prvenstvu?

jebes prvenstvo...to su samo kvalifikacije za ligu prvaka.
supermark Posted - 28/12/2017 : 23:36:03
najdominatniji klub u povijesti je klub koji ne dominira ni u vlastitom prvenstvu?
Tonto Posted - 28/12/2017 : 22:55:32
Cinjenica je da su u nogometu najbitniji rezultati/trofeji. Prema tome mogu glasat samo za klub koji je u zadnje cetiri godine tri put osvajao ligu prvaka i prvi koji ju je uspio obranit...kolko god mi bili mrski. To je ako zelim biti objektivan. Subjektivno bi glasao isto kao i obi wan.
Obi-wan Posted - 28/12/2017 : 22:29:17
Man Utd 2008.
velka031 Posted - 28/12/2017 : 22:17:07
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Definitivno Milan s kraja 80-ih. Možda ne najatraktivnija, ali sigurno najčvršća, najkompaktnija momčad svih vremena.

Da je Heynckes ostao u kontinuitetu još koju godinu u Bayernu možda bi to postala najbolja momčad svih vremena s obzirom kako su razorno igrali.

Džaba vam Barcelonisti, Pepova Barca bi jedino mogla konkurirati za najiritantniju ekipu svih vremena.

Realova ekipa svih vremena bi mogla biti ona Zidaneova, ova Ronaldova i nije nešto.

Još mi se sviđala Ajaxova ekipa sa sredine 90-ih, izrazito moćan stroj.

Potpis.
Golub Posted - 28/12/2017 : 16:52:25
Mogu glasati samo za ekipe koje sam imao za života prilike gledati, što znači da je najbolja Pepova Barca.
zlatan bihac Posted - 28/12/2017 : 16:16:17
quote:
Originally posted by zlatan bihac

pepova barsa naravno...oni su u te 4 godine uzimali i domace i internacionalno...donekle im je realov i murinjov antinogomet sprijecio da uzmu kup 2011 i la ligu 2012, ali opet su bili najjaci...evo npr real je u zadnje 4 godine uzeo 3 LP, ali ga barsa redovno trpa u la ligi i to kod njih... 0:3, 0:4, 2:3, 3:4...uzima im kup svake godine i dovede ih do toga da prvenstvo osvajaju svake pete godine i to uz obilatu pomoc saveza i sudija...

zaboravih napomenuti: 2008-2012, period guardiole u barsi..u tom periodu je spanija uzela euro 2008 i 2012 i sp 2010 ciju su okosnicu cinili upravo igraci barsine la masije xavi, iniesta, buskets, fabregas, puyol, alba, pedro, thiago, villa... naravno i stil igre tzv. tiki-taka je bila barcin i pepov produkt koji vuce porijeklo od krojfa...
Combatrock Posted - 28/12/2017 : 15:10:49
smesno ... ja pratim od 1984 da se secam... Notingem forest nisam gledao ni dokumentarni film...

najvise sam uzivao gledajuci inter sa ovim nasim igracima
DzekDenijels Posted - 28/12/2017 : 15:10:10
Barcelona 2009, 2011...
Tonka24 Posted - 28/12/2017 : 14:41:01
Barcelona 2009-2011
tex2 Posted - 28/12/2017 : 12:03:42
Drago mi da se netko sjetio Heynckesa, zato sam ga i stavio u poll, strašna ekipa! Slažem se i za Milan i za Barcu!
Jerry Krause Posted - 28/12/2017 : 11:51:49
Definitivno Milan s kraja 80-ih. Možda ne najatraktivnija, ali sigurno najčvršća, najkompaktnija momčad svih vremena.

Da je Heynckes ostao u kontinuitetu još koju godinu u Bayernu možda bi to postala najbolja momčad svih vremena s obzirom kako su razorno igrali.

Džaba vam Barcelonisti, Pepova Barca bi jedino mogla konkurirati za najiritantniju ekipu svih vremena.

Realova ekipa svih vremena bi mogla biti ona Zidaneova, ova Ronaldova i nije nešto.

Još mi se sviđala Ajaxova ekipa sa sredine 90-ih, izrazito moćan stroj.
Zagor-te-nay Posted - 28/12/2017 : 11:44:10
Real pod del Boqueom. Najbolji balun ikad.
DODSFERD Posted - 28/12/2017 : 11:08:25
Ajax u svakom slučaju, taj totalni nogomet više nitko nije dostigao (osim nizozemske reprezentacije).
Ernie Pike Posted - 28/12/2017 : 10:34:49
Ja se sjećam od Liverpoola na dalje. Baš ta ekipa Liverpoola je razlog zašto se u mojoj generaciji, od stranih klubova, navijalo za Liverpool. Bez obzira na to moj glas ide Milanu. Barcelona je na drugom mjestu.
Supermark i Tex sigurno imaju gomilu stastike i raznih podataka, moj glas je baziran na dojmovima.
nagor Posted - 28/12/2017 : 10:33:39
Najjači je bio Ancelotijev Milan tamo od 2003 do do 2009.

https://youtu.be/vyAmeDFODtg

http://www.index.hr/sport/clanak/milanovo-bozicno-drvce-koje-je-drmalo-svijetom/1015734.aspx

zlatan bihac Posted - 28/12/2017 : 10:31:52
pepova barsa naravno...oni su u te 4 godine uzimali i domace i internacionalno...donekle im je realov i murinjov antinogomet sprijecio da uzmu kup 2011 i la ligu 2012, ali opet su bili najjaci...evo npr real je u zadnje 4 godine uzeo 3 LP, ali ga barsa redovno trpa u la ligi i to kod njih... 0:3, 0:4, 2:3, 3:4...uzima im kup svake godine i dovede ih do toga da prvenstvo osvajaju svake pete godine i to uz obilatu pomoc saveza i sudija...
supermark Posted - 28/12/2017 : 09:19:30
taj Milan koji toliko navodite u tom razdoblju nije osvojio niti jedno prvenstvo
prava snaga se pokazuje u domaćem prvenstvu, ne u Europi gdje se igraju 2 utakmice na ispadanje
manhunter Posted - 28/12/2017 : 09:00:43
Nije to isto, gledati u tom vremenu i gledati dokumentarce.

Ta odbrana Milana je bila neverovatna. Maldini, Baresi, Costacurta, Tassotti. Ispred njih Albertini i Rijkard i Ancelotti. I napred Gullit, Albertini i van Basten. Legende!

Posle njih mi ide Pepova Barcelona. Najsavršeniji i "najdosadniji" fudbal ikad. Sve je bilo isprogramirano i izračunato do poslednjeg detalja. Mislim da su mogli da igraju sa povezima na očima. A znali su da igraju i južnoamerički, poput one utakmice protiv Santosa, kad su došli po Neymara i poklonili mu pet golova.

Na trećem mestu mi je Real sa svim onim zvezdama. Zizu najbolji ikad, Raul, Carlos, Figo.. Ludnica.

Dodao bih još Valenciju s početka novog stoleća, jedna od najlepršavijih ekipa ikada, čiji je stil nešto kasnije iskopirao Arsenal.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000