T O P I C R E V I E W |
Salkan |
Posted - 26/05/2025 : 20:46:06 Čudi me da niko nije otvorio ovu temu, zna se da nas ima dosta koji pratimo niže engleske fudbalske lige, od Championshipa naniže.
Samo da napomenem:

Povratak u League One  Sa vrlo skromnim finansijama, očajnim stadionom i infrastrukturom, nadam se da će se zadržati u tom rangu takmičenja dok se ne namami neki zgodan investitor. Ako može Wrexham i ostali, Donsi mogu i više od Football Manager franšize i sitnih donacija svojih fanova.
|
6 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Imrahil |
Posted - 27/05/2025 : 18:46:25 Ne pratim pasionirano ali pratim svakako, uz švabe najdraži fudbal. Da živim tamo hobi bi mi bio da obilazim niželigaške stadione i kupujem bar šalove 
Neki omiljeni Forest Green, Notts County, Preston NE, pomenuti Wimbledon.
Forest Green ako nešto skoro nije bilo ima za vlasnika nekog lika što je zaluđen očuvanjem životne sredine, napravio im i stadion u tom fazonu, ne jedu meso i tako to. Gurali dobro do skoro, bili i u League 1 pa se vratili u National League ekspresno. |
Jerry Krause |
Posted - 27/05/2025 : 12:33:40 Pratim Wimbledon pozornije otkad su navijači iz protesta osnovali klub. Bili su mi jako simpatični 90-tih godina i šteta što se sve bilo raspalo.
Sad se vrte između 3. i 4. lige i to im je, čini se, plafon ako ih neki bogataš ne uzme. Ali bar mi je drago da je sad Milton Keynes, zbog kojih su se raspali kao klub, liga niže. |
naker |
Posted - 26/05/2025 : 22:27:32 2018god. gledao uživo kada je Oxford izbacio Coventry iz FA kupa. Yeeellooooows :)

|
wesskowaz |
Posted - 26/05/2025 : 22:20:58 Mogu li se negde gledati prenosi Lige 1 i 2? Tipa, igraju Bolton i Wimbledon, nađe se strim i pičiš. |
tex2 |
Posted - 26/05/2025 : 21:09:59 Da, u zadnje vrijeme su izneđu League One i League Two, bez love teško naprijed. Tko voli Wimbledon, ne voli svakako MK DOnse.
Spomenuti Wrexham ekspresno došao do Championshipa, ali to ne čudi, vlasnik ima novaca na bacanje i brzo je sve sredio.
Forest Green mi se čini ima ruskog vlasnika i oni bi mogli brzo napredovati.
Čudi me da Beckhamov Salford stagnira, ali mogli bi i oni naprijed.
Ekipe od kojih se vječno očekuje napredak, a nikako da se dogodi su Notts County, Darlington i Oldham.
Simpatičnih ekipa imam bezbroj: Hull, Norwich, Wigan, Wycombe, Barnsley, Bradford, Blackpool, Accrington, Newport, Tranmere, Preston, Cardiff i Swansea.
Šteta što je Cardiff ispao bile bi tri velške ekipe u Championshipu. |
Salkan |
Posted - 26/05/2025 : 21:02:20 Dakle, evo zvaničnih spiskova ekipa koje će se takmičiti u nižim ligama iduće sezone:
CHAMPIONSHIP:
Sheffield United (1) Coventry City Bristol City Blacburn Rovers (3) Millwall West Bromwich Albion (1) Middlesbrough Swansea City Sheffield Wednesday (4) Norwich City Watford Queen's Park Rangers Portsmouth (2) Oxford United Stoke City Derby County Preston North End (2) Hull City Ipswich Town (1) Southampton Leicester City Birmingham City Wrexham Charlton Athletic
LEAGUE ONE:
Luton Town Plymouth Argyle Cardiff City Stockport County Wycombe Wanderers Leyton Orient Reading Bolton Wanderers Blackpool Huddersfield Town (3) Lincoln City Barnsley Rotheram United Stevenage Wigan Athletic Exeter City Mansfield Town Peterborough Northampton Burton AFC Wimbledon Doncaster Port Vale Bradford City
LEAGUE TWO:
Crawley Bristol Rovers Cambridge United Shrewsbury Town Walsall Notts County Chesterfield Salford Grimsby Town Colchester City Bromley Swindon Town Crewe Alexandra Fleetwood Town Cheltenham Barrow Gillingham Harrogate Milton Keynes Tranmere Rovers Accrington Stanley Newport Barnet Oldham Athletic
Ima tu VELIKIH imena.

EDIT: Dopunjeno nakon što je Oldham u finalu National League Playoffa na Wembleyu pred preko 50.000 ljudi (!) pobijedio Southend Utd 3-2 nakon produžetaka. Sad imamo kompletiran spisak za narednu sezonu. EDIT2: U zagradi je broj titula engleskog prvaka u fudbalu. |
|
|