forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 najbolji ken parker

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
ken2 Posted - 02/09/2007 : 21:26:04
pa da vidimo hoću li znati uključiti ove forumske inovacije
kako ne stanu svi najbolji naslovi, prvo ćemo odraditi onih prvih 58 epizoda
dakle, najbolja po vama je
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Luca_Torelli Posted - 21/08/2011 : 16:28:33
Dome, slatki dome
nika331 Posted - 20/08/2011 : 17:13:43
ADAH!
Mord Posted - 20/08/2011 : 01:08:50
Mislim da sam glasao za vrelo zivota jednom davno. Ali, kao sto je netko davno napisao, Ken Parker je pravi tek kad se epizode citaju redom. Nisam ga citao od prve do zadnje jos uvijek, ali par puta sam procitao desetak epizoda za redom i to je tek prava stvar.

cronos six Posted - 19/08/2011 : 18:45:14
quote:
Originally posted by Raymond

Bilo bi lijepo imati Ken parker tri price po knjigi kao K.Mark, Blek, itd meke korice jeftino izdanje 25 do 30kn ali sigurno to Fibra tako nikad nece raditi..i Magicnog Vjetra, Mr.No i druge Bonelli serije bi tako volio vidjeti jednog dana 3 u 1 a ne ona skupa izdanja..nekako mi Bonelli lezi bolje u mekim koricama, ne bas skup papir itd..da se cita

Lily je dobra prica

i ako imam hc od fibre,slazem se.
Kutuzov Posted - 19/08/2011 : 18:42:50
quote:
Originally posted by Raymond

Bilo bi lijepo imati Ken parker tri price po knjigi kao K.Mark, Blek, itd meke korice jeftino izdanje 25 do 30kn ali sigurno to Fibra tako nikad nece raditi..i Magicnog Vjetra, Mr.No i druge Bonelli serije bi tako volio vidjeti jednog dana 3 u 1 a ne ona skupa izdanja..nekako mi Bonelli lezi bolje u mekim koricama, ne bas skup papir itd..da se cita

Lily je dobra prica

Prijatelju nema tu mnogo pametovanja, i ja sam stao na Magičnom broj 22, a želeo da pročitam Magičnog do krsjs serijala, i danas sam kupio prvih 16 knjiga za 220 eura.Ken je dostupniji ali na izgled, da bi došao do LMS očuvanih opet treba dati nešto para.
Mister No je najdostupniji.
Raymond Posted - 19/08/2011 : 18:31:19

Lily je dobra prica
Ciko Strašni Posted - 09/08/2011 : 11:15:40
"Lily" kao da je izašla ispod pera Kervuda i Džeka Londona...veličanstveno!
teller Posted - 09/08/2011 : 08:29:12
po mome brez Milazza ne može bit najboljeg Parkera, a kad se tome doda i dirljiva prića o drugarstvu čovjeka i pasa u neljudskim zimskim uslovima...savršenstvo je tu...možda več viđeno u filmovima ali meni je ta priča prirasla srcu puno više nego druge...osobno su mi najbolji Parkeri i oni prvi...sa onim kriminalcem i ubicom kojeg lovi naš Ken kroz par brojeva...(Duga Puška,Duga Puška i Dakote,Čaura protiv Parkera.....)uz eskimske priče i Pat o Šejn neponovljivo...Ken Parker je uz Magico Venta vrh Bonellija...ko zna kako bi to izgledalo u velikom formatu u boji na način BD albuma? a možda je i bolje da to ne saznamo.
Ciko Strašni Posted - 09/08/2011 : 00:36:57
quote:
Originally posted by teller

Lily!

Tako je. Bravo,rendžeru!
teller Posted - 08/08/2011 : 09:50:56
Lily!
hrvoje23 Posted - 08/08/2011 : 08:10:56
dome, slatki dome
jimy1968 Posted - 07/08/2011 : 23:23:50
Adah...........bez konkurencije
cronos six Posted - 07/08/2011 : 21:46:21
quote:
Originally posted by Combatrock

quote:
Originally posted by REJS

Sto se tice emocija nema jaceg od epizode Ljudi stoka i junaci.Posle zavrsnog kaisa u stripu nijedan strip nije ni prisao toj sceni.To je bilo jednog leta.Woooooooooooooooooooooooow!!!!!!!!!!

I ne samo to... Krenimo od naslova: ljudi, stoka i junaci... ne postoji bolji način da se opiše vreme u kome živimo, s tim da se stoka odnosi na pripadnike ljudskog roda. Pa onda pojavljivanje svih onih junaka nase mladosti i starosti... Legendarne table kad Zagor ulazi u saloon, pa za mene fenomenalno pojavljivanje Texa i cele ekipe... Crtež fenomenalan. Priča odlična. Na kraju scena o kojoj Rejs priča... ubitačno.

i meni jedna od najboljih epizoda svih vremena!
mozda i najbolji strip koji sam procitao.emocije pljuste na sve strane.bravo za berardija i milaza sto su nam poklonili ovakvo remek delo.
Kutuzov Posted - 07/08/2011 : 20:59:52
Slabo se spominje epizoda Najveći šerif i emotivna priča sa ubistvom onog malog dečaka
Combatrock Posted - 07/08/2011 : 20:45:42
quote:
Originally posted by REJS

Sto se tice emocija nema jaceg od epizode Ljudi stoka i junaci.Posle zavrsnog kaisa u stripu nijedan strip nije ni prisao toj sceni.To je bilo jednog leta.Woooooooooooooooooooooooow!!!!!!!!!!

I ne samo to... Krenimo od naslova: ljudi, stoka i junaci... ne postoji bolji način da se opiše vreme u kome živimo, s tim da se stoka odnosi na pripadnike ljudskog roda. Pa onda pojavljivanje svih onih junaka nase mladosti i starosti... Legendarne table kad Zagor ulazi u saloon, pa za mene fenomenalno pojavljivanje Texa i cele ekipe... Crtež fenomenalan. Priča odlična. Na kraju scena o kojoj Rejs priča... ubitačno.
Kutuzov Posted - 07/08/2011 : 20:28:50
quote:
Originally posted by Sekta

Meni omiljena epizoda je Velika pljačka u S.F. A Trevisan mi je omiljeni crtač.

Trevisan a i Maraffa nisu razočarali na Kenu, meni lično nekad i dopadljiviji od Milazza.
Sekta Posted - 07/08/2011 : 20:06:59
Meni omiljena epizoda je Velika pljačka u S.F. A Trevisan mi je omiljeni crtač.
velka031 Posted - 07/08/2011 : 19:02:25
Pat O'Shane mi je ipak najbolja.
acestroke Posted - 07/08/2011 : 18:02:42
Lovceva Lilly
Adah
Kronika
Ljudi, Stoka i Junaci
Chemako
Ciko Strašni Posted - 07/08/2011 : 17:32:44
Meni je najbolja i najemotivnija epizoda "Lovčeva Lily". Kao da čitaš neki roman Džeka Londona...Fenomenalno!
Kutuzov Posted - 07/08/2011 : 09:53:52
quote:
Originally posted by dzoni

balada o pet o sejn ceo serijal od 4 broja

Na žalost tu je serijal i dostigao neki svoj zenit, posle toga ipak sledi lagana stagnacija.
profesor-inz Posted - 25/07/2009 : 09:22:35
Ovih dana sam pročitao Lovčevu Lili i Čemako po prvi put u životu, iskreno Lovčeva Lili mi je poprilično simpatična epizoda, Čemako me je pomalo razočarao , očekivao sam više, Pioniri su odlični.
Panon Posted - 06/07/2009 : 16:50:53
Meni je od ponuđenih bila najbolja Sjeverna saga u tri dijela. Pročitao sam sve Kene do br. 58. tako da mi je sa sigurnošću ta trilogija najbolje od KP-a. Već oni brojevi poslije 27. su mi slabiji. Prvih 25 je najbolje od Kena.
Emotivne epizode poput pat O'Shane, Adah i Lovčeva Lily nisu materijal za mene, tako da u njima nisam vidio ništa posebno.
profesor-inz Posted - 06/07/2009 : 16:42:57
quote:
Originally posted by dzoni

balada o pet o sejn ceo serijal od 4 broja

Koje priče spadaju u taj serijal...podseti me.
Checee Posted - 05/07/2009 : 22:54:51
Lovceva Lily

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000