T O P I C R E V I E W |
teller |
Posted - 04/06/2008 : 16:55:49 Interesuje me, zna li netko blizak Bernardu, kad če i ako hoče izdati pravi Mark Special. Ono što je išlo prošlog ljeta i ovo- godišnji specialac Bleka samo je mazanje oči, da ne kažem prevara. Kod Bonellija je izašlo 11 Mark Speciala, s tim, da je kod Dnevnika objavljen samo jedan.(Caribi) Mark je jedan od rijedkih junaka, koje čitaju i klinci, pa bi to bila dobra stvar. Mark se i dosta dobro prodaje, pa tu dileme nema. Samo šta misli Bernard i kako ga nagovorit. Kome se Mark ne sviđa, ovaj tipic kao da ne postoji. |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Hexen |
Posted - 23/07/2011 : 12:00:32 Zanima me ako netko zna što je sa Ludensovim "specijalcima"? Zadnji broj koji je izašao je broj 8 - Čovjek s ožiljkom, ako se ne varam? Više ne izlaze? |
Tornadomaster |
Posted - 21/07/2011 : 22:55:02 Ma naravno čovječe, baš fino izgledaju složeni uz Ludense Iako me, pravo da ti kažem, nervira ona njihova bojanka na hrbatima!  |
teller |
Posted - 21/07/2011 : 19:33:26 nije još kasno, ako vidim da se je otisak u ostalima koliko-toliko popravio uzimam kod Bucha. Da, u pravu si, idu dvije epizode kod Ludensa u jednom stripu+dodatak, ako imaju bar mrvicu smisla sad bi mogli izbacivat te specijala...ako opat nastave"izmišljene" još prije uzmem te od VČ,jer ko če to dočekat, tek od 100 orig.if edizioni idu specijali...a inače,velika podržka VČ i moj poklon jer je prvi objavio ono što je trebalo biti objavljeno več davno prije. |
Tornadomaster |
Posted - 21/07/2011 : 18:32:50 Ne vjerujem da će ići 3 u 1. Mislim da idu 2 u 1 plus dodaci. Mislim da si trebao kupiti VČ, čisto da podržiš izdanje, ako si fan (a čini mi se da jesi)! Ko zna kad i hoće li to Ludens baš tako brzo objaviti. |
teller |
Posted - 21/07/2011 : 18:25:46 ja sam uzeo prva tri VČ speciala, ali razočarao se totalno, ne toliko pričom(za što VČ i nije kriv) več otiskom, pogotovo treči brate je bio razmrljan i taman...da skratim, ko u najgore vrijeme Dnevnika, možda bi i to pretrpeo i uzeo sve Mark specijale VČ, da neznam da če jih odraditi Ludens na ipak meni malo bolji način.If edizioni je več izpucao,ja mislim par specijala kao redovne brojeve preko 100, pa je sad prilika da Ludens prestane sa izdavanjem "izmišljenih" specijala i tromjesečno izda one prave...tri u jedan,4 specijala Ludens i završena priča...kad sam otvarao topic ni pojma nisam imao da ču koju godinu kasnije imati izbor specijala,ili VČ ili Ludens....ali to su več slatke brige.... ps. mislim da je več vrijeme za Mark i Blek specijal Ludens. |
Tornadomaster |
Posted - 21/07/2011 : 17:39:32 U pravu si. Iako postoji mogućnost da Lea nastave Italijani da objavljuju i dalje. Bar mislim, nisam siguran. |
karven |
Posted - 21/07/2011 : 14:43:24 I Leo Pulp je završen |
Tornadomaster |
Posted - 21/07/2011 : 12:43:49 Nisam vidio da je neko prokomentarisao nedavno završenu kolekciju VČ specijala. Ajkula sa Kariba je zaokružila čitavu priču i ja sam, iako ne baš zagriženi fan Marka, poprilično zadovoljan! Prikladan oproštajni tekst na kraju, još jedna odlična knjižica/dodatak, ma bombona! Ako se ne varam, ovo je jedini serijal, započet od VČ koji je zapravo i završen. Baš me interesuje, ako neko zna, kakva je bila prodaja ovog izdanja i kakvi su vaši utisci. Inače u isto vrijeme, reprint ovog dijela serije se završava u Italiji u IF izdanju tako da će i Ludens jednog dana objaviti ove specijalce.
 |
super_mario |
Posted - 30/05/2009 : 16:10:52 quote: Originally posted by milan16
Kupio sam danas novi Mark specijal i neprijatno sam se iznenadio da nema najave za sledeći broj.Tako nije bilo najave u prvom broju Čika za drugi pa drugi broj nije ni izašao.Kao što se zna pre izdanja u Veselom Četvrtku izašao je samo jedan specijalac u izdanjima Zlatne serije.Uvođenje Mark specijala u izdanjima Veselog Četvrtka je bila veoma dobra ideja i naravno Slobina ideja.Sada on više nije tamo i već vidim da će i od Marka odustati kao što su i od Čika.Dosta loših poteza.
Nemoj se sekirati i ubijati volju sebi sve ce izaci i bez Slobe iz Darkwooda_a on vec duze nije prisutan tamo a uocena su i poboljsanja i posle veselog cetvrtka veseli cetvrtak.. |
Mhejl |
Posted - 30/05/2009 : 14:53:54 quote: Originally posted by zlatan bihac
quote: Originally posted by Mhejl
quote: Originally posted by zlatan bihac
kako niko nema skenirane ili uslikane stranice broj 41 i 92 od VČ specijala broj 2 zeleni kamen pa da mi prebaci pošto u mene nema,ako nije problem.
Ja 'u ti ujutru to skenirati, nije problem.
hvala ti puno za ove skenove stranica.
Nema na čemu |
zlatan bihac |
Posted - 30/05/2009 : 13:52:45 quote: Originally posted by Mhejl
kako niko nema skenirane ili uslikane stranice broj 41 i 92 od VČ specijala broj 2 zeleni kamen pa da mi prebaci pošto u mene nema,ako nije problem.
hvala ti puno za ove skenove stranica. |
tiberije |
Posted - 30/05/2009 : 06:19:38 Sta ste se zabrinuli sto nema najave za sledeci Markov specijal , pa ima hiljadu primera koji mogu da vas razuvere. Eto naprimer kada su izasli Roki 1 i Rambo 1, ko je ocekivao da ce se doci xy nastavka ali jeste, tako je i sa Markom:) |
Ferri |
Posted - 30/05/2009 : 04:53:39 quote: Originally posted by milan16
Kupio sam danas novi Mark specijal i neprijatno sam se iznenadio da nema najave za sledeći broj.Tako nije bilo najave u prvom broju Čika za drugi pa drugi broj nije ni izašao.Kao što se zna pre izdanja u Veselom Četvrtku izašao je samo jedan specijalac u izdanjima Zlatne serije.Uvođenje Mark specijala u izdanjima Veselog Četvrtka je bila veoma dobra ideja i naravno Slobina ideja.Sada on više nije tamo i već vidim da će i od Marka odustati kao što su i od Čika.Dosta loših poteza.
Pa nije jedini Chico koji nije imao najavu za sledeci broj (mada je ipak drugi izasao posle nekog vremena i nastavice se), i druga izdanja nemaju ili nisu imali najavu pa je sve izaslo u redu,kao recimo Zagor specijal,Odabrane price... |
zlatan bihac |
Posted - 30/05/2009 : 03:10:07 quote: Originally posted by Mhejl
bio bih ti jako zahvalan.    |
lwood |
Posted - 29/05/2009 : 22:43:25 Virujte mi, neće se priskočiti ovi brojevi kad se na njih naiđe. Samo držimo palčeve da do njih dođemo.
[/quote]
misliš da to nećemo doživit? 
ili misliš na krah Marka? |
Mhejl |
Posted - 29/05/2009 : 22:31:36 quote: Originally posted by zlatan bihac
Ja 'u ti ujutru to skenirati, nije problem. |
zlatan bihac |
Posted - 29/05/2009 : 22:27:51 kako niko nema skenirane ili uslikane stranice broj 41 i 92 od VČ specijala broj 2 zeleni kamen pa da mi prebaci pošto u mene nema,ako nije problem. |
profesor-inz |
Posted - 17/04/2009 : 09:00:01 quote: Originally posted by goksi
Posle sto godina™ pročitah nekoliko Markova. Ova 3 VČ specijala i onaj Ludensov "Priča o Komandantu Marku". Ne znam koji će vam ovo? Za koju kolekciju? Čega? Stripova ?
Meni je ovo toliko dosadno da jednostavno ne verujem da je sve baš na potpuno isti kalup. Bože Boselli šta ti je ovo trebalo , mislim na njegov potpis Blafovog dodatka.
Jesi u pravu ali nostalgija je čudo.Pre ću kupiti Marka,Bleka i Mikija nego Geu,Brendona,Dampira,lea ili Berona. |
profesor-inz |
Posted - 17/04/2009 : 08:58:16 quote: Originally posted by teller
to sam i ja siguran al bi ipak na kraju volio i reprit tog več objavljenog kod Dnevnika Ajkula s Kariba,red je da imamo cijeli serijal tako kako treba odrađen...ja se uzdam u Vč.
Pa to ti kažem sa njim ima još osam. |
goksi |
Posted - 16/04/2009 : 21:52:31 Posle sto godina™ pročitah nekoliko Markova. Ova 3 VČ specijala i onaj Ludensov "Priča o Komandantu Marku". Ne znam koji će vam ovo? Za koju kolekciju? Čega? Stripova ?
Meni je ovo toliko dosadno da jednostavno ne verujem da je sve baš na potpuno isti kalup. Bože Boselli šta ti je ovo trebalo , mislim na njegov potpis Blafovog dodatka. |
SainT |
Posted - 16/04/2009 : 21:42:52 quote: Originally posted by teller
to sam i ja siguran al bi ipak na kraju volio i reprit tog več objavljenog kod Dnevnika Ajkula s Kariba,red je da imamo cijeli serijal tako kako treba odrađen...ja se uzdam u Vč.
I da objave dodatak "Guerre di frontiera".
Zanima me da li neko uopste planira objaviti redovnu epizodu 244-Sotto due bandiere?
|
teller |
Posted - 16/04/2009 : 16:08:08 to sam i ja siguran al bi ipak na kraju volio i reprit tog več objavljenog kod Dnevnika Ajkula s Kariba,red je da imamo cijeli serijal tako kako treba odrađen...ja se uzdam u Vč.
|
profesor-inz |
Posted - 16/04/2009 : 14:48:48 Ne brinite,objaviće i preostalih 8 specijala...to nije nedostižno. |
teller |
Posted - 16/04/2009 : 14:40:42 kako tek meni od takvih postova. |
kasper |
Posted - 16/04/2009 : 13:58:02 quote: Originally posted by milan16
Dao Bog. Muka mi je od Marka! |