forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Tko bi trebao crtati naslovnice nakon Ferrija?

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Raga Posted - 05/07/2008 : 00:35:11
Tko bi po vama trebao zamjeniti Ferrija u crtanju naslovnica... ?
Nadam se da će to što kasnije bit, ali doći će i taj dan...

P.s. Možda je ovo već bilo, ali evo sad PRAVI pool
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
velka031 Posted - 16/12/2011 : 10:00:04
quote:
Originally posted by D.J.

Inace, za naslovnice se ja ne brinem ima podosta odlicnih kandidata: Bisi, Della Monica, Nuccio. Villa nikako, Zagor mu izgleda uzasno!

Najbolji bi mi bio Andreucci, ali njega vise nema u staffu. bas prosli cetvrtak mi je dosla talijanska verzija njegove Morske strave. Koji je to vrhunski crtez!!! Izdanje SD je smece prema originalu, sve nesto blijedo, sivi crtez, katastrofa. U originalu je sve crno, detaljno, mocno! I jos kad se sjetim da sam mu prije nekoliko godina kritizirao crtez

Svi mi malo stariji smo kritizirali sve što nije Ferri ili Donatelli, tko je u početku mogao prihvatiti toliku promjenu... Sada je manje-više postignut konzensus oko toga da je Andreucci vrhunski crtač!
solar Posted - 15/12/2011 : 23:36:14
quote:

Najbolji bi mi bio Andreucci, ali njega vise nema u staffu. bas prosli cetvrtak mi je dosla talijanska verzija njegove Morske strave. Koji je to vrhunski crtez!!! Izdanje SD je smece prema originalu, sve nesto blijedo, sivi crtez, katastrofa. U originalu je sve crno, detaljno, mocno! I jos kad se sjetim da sam mu prije nekoliko godina kritizirao crtez

U potpunosti se slažem s tobom. Čak i ja imam namjeru nabaviti talijanska izdanja iz istih razloga.
D.J. Posted - 15/12/2011 : 23:15:05
Inace, za naslovnice se ja ne brinem ima podosta odlicnih kandidata: Bisi, Della Monica, Nuccio. Villa nikako, Zagor mu izgleda uzasno!

D.J. Posted - 15/12/2011 : 23:08:45
quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:

quote:
Originally posted by teller

oprosti, u žurbi sam, (vodim klinca na fudbal)...gogle-francesco gamba-ima tamo dosta stvari od majstora...

Malo si se zeznuo telleru! Provjerio sam, to je drugi Francesco Gamba. Slikar iz 19. stoljeca.

http://www.arcadja.com/auctions/it/gamba_francesco/prezzi-opere/98386/
http://www.ilcastellodiaglie.it/eng/storia/artisti/gamba.htm

Ma krivo su otisnuli godinu rođenja Gambe. Treba biti 1826.

Bome nisu posto pise i godina kad je umro (1818 -1887 ), a ovaj nas je jos ziv
bjelolasica Posted - 15/12/2011 : 12:13:26
quote:

quote:

oprosti, u žurbi sam, (vodim klinca na fudbal)...gogle-francesco gamba-ima tamo dosta stvari od majstora...

Malo si se zeznuo telleru! Provjerio sam, to je drugi Francesco Gamba. Slikar iz 19. stoljeca.

Ma krivo su otisnuli godinu rođenja Gambe. Treba biti 1826.
PijaniPatak Posted - 15/12/2011 : 12:06:53
Bilo bi interesantno kada bi se, u dogledno vreme naravno, mogli rezultati Polla poslati u SBE. Cisto onako da vidimo kakva bi njihova reakcija bila i koliko drze do misljenja fanova.
PijaniPatak Posted - 15/12/2011 : 11:58:23
potpisujem ovo Velkino. Izmedju Torricellija i Nuccia sam izabrao Torreta, ali bi mi i Nuccio zadovoljio kriterijume.
Upravo sam buljio u Andreuccijev crtez u stripovima na polici. Od svih navedenih, on mi je najdrazi. Ali nekako zasere na naslovnicama.
velka031 Posted - 15/12/2011 : 00:14:20
Torricelli ili Nuccio, nema dalje... Villa - sjajan na Texu, očajan na Zagoru...
D.J. Posted - 15/12/2011 : 00:02:39
quote:

bjelolasica Posted - 14/12/2011 : 21:44:34
quote:

to se i ja pitam,ili je predobar ili prestar?...čovjek je 1926 godište...tako da...imajte razumijevanje...
a za njega nema straha, francesco crta slike koje prodaje za 16.000 eura..neki ljudi znaju cijenit umjetnike.

Ma samo je na ovom forumu Gamba izjednačen sa samim Nečastivim. Da se umjesto Ferrija Gamba potpisao na Demone ludila, ali bi ih Ferri svejedno nacrtao, odmah bi svi popljuvali rad.
Bat Baterton Posted - 14/12/2011 : 21:41:31
Nekoliko crtača bi mi bilo prihvatljivo, ali glasao sam za Toričelija
teller Posted - 14/12/2011 : 17:51:28
cronos six Posted - 14/12/2011 : 17:16:42
quote:

to se i ja pitam,ili je predobar ili prestar?...čovjek je 1926 godište...tako da...imajte razumijevanje...
a za njega nema straha, francesco crta slike koje prodaje za 16.000 eura..neki ljudi znaju cijenit umjetnike.

imas li link,da pogledamo te slike.
teller Posted - 14/12/2011 : 17:11:01
bjelolasica Posted - 14/12/2011 : 16:47:27
A zašto nije Gamba u ponudi?
paro Posted - 14/12/2011 : 15:03:33
Della Monica afkors
bonellistar Posted - 14/12/2011 : 14:37:39
Verni je sve bolji i bolji i mislim da bi bio idealan za naslovnice. Baš mi mi daje neki Ferrijev štih. Nuccia i Toricellija treba štedjeti da crtaju čim više epizoda al bi mogli nacrtat naslovnice za nekakve jubilarne epizode ili specijalce. Della Monica je odličan ali mi nije za naslovnice, bar što se Zagora tiče.
dzoni Posted - 13/12/2011 : 15:47:32
nuccio mi je najbolji i najverniji starom zagoru..ali njemu stripovi nisu na prvom mestu..covek to radi kad stigne...ima sasvim drugi posao gde gubi puno vremena i zato nestize da crta cesto....
teller Posted - 13/12/2011 : 13:29:25
Verni ili Nucio, nitko drugi jer ono drugo nije Zagor.
Cromwell Posted - 13/12/2011 : 12:54:28
Glasao za Espositovce ali isto tako i Della Monica i Andreucci nimalo ne zaostaju. Zašto? Pa važnije mi je da se uhvati nekakva atmosfera priče a ne da je što sličnije Ferriju jer to kopiranje uvijek ispadne nekako sterilno.
bubo Posted - 13/12/2011 : 11:59:19
ma kakav villa ljudi moji,njegov zagor je očajan ,ja bih najprije della monicu,ili bisija....
pravedni Posted - 13/12/2011 : 11:35:37
NUCCIO!
bjelolasica Posted - 13/12/2011 : 10:39:32
Verni
acestroke Posted - 13/12/2011 : 02:41:45
Villa, Nuccio, Verni, Ferri Jr....
Zeljko Ferri Posted - 13/12/2011 : 02:30:13
Nuccio ne moze da radi vise od 5 tabli mesecno jer mu je to sporedni posao. On je arhitekta po struci i to mu je glavni posao. Licno mi je to rekao. A Zagora kad stigne...na zalost.

Voleo bi on da crta naslovne, ili Verni :D Sad cete me streljati zbog Vernija :D

A sto se tice Ville...hm...jedino ako bi Zagora crtao pomalo Ferrijevski a ostalo po njegovom detaljisanje kako samo on to ume... :D

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000