T O P I C R E V I E W |
Ferri |
Posted - 13/10/2008 : 09:02:11 Uzivajte! Stavio sam samo neke Crteze i slike koje trenutno nema na sajtu,a neke moguce da ih ima u razne topice po forumu. (bilo bi dobro da ih Markos postavi na galeriji junaka,naravno ne sve nego one koje jesu za galeriju). Podjelio sam galeriju na nekoliko topica zbog lakseg pristupa onih koji nemaju ADSL konekciju,nadam se da mi moderatori nece zamjeriti zbog toga,pa sam neke junake stavio posebno jer ima puno crteza,a neke zajedno zbog manjeg broja crteza).
(Stari se topici posle nekog vremena brisu..bilo bi dobro da se ne brisu svi..kao na primer ovi i neki drugi koji nose dosta zanimljivih podataka i informacija)
(Molim vas da sto je moguce manje postujete zbog opterecenosti Topica,izbjegnite of postove.Hvala. Neke sam slike smanjio i 15% do 60% zbog opterecenosti,najvise slike koje su sluzile za desktop)
DYLAN DOG http://www.stripovi.com/DD_gallery.asp - Galerija sajta...Klik
Topic bice azuriran...s vremena na vreme pri nabavci novijih crteza i slika koje cu postavljati..a takodje ukoliko administrator neke od ovih crteza postavi po Galerijama junaka na sajtu onda cu te skinuti sa topica....
|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Space Marine |
Posted - 14/11/2014 : 20:32:50 Giancarlo Alessandrini - malo Dylana u MM štihu Dosad u je u DD serijalu radio na broju 324(kod nas neobjavljen), Gigantu 13(LU DDGG2 Bezimeni), i Color Festu 7(LL DDCF7).
|
Space Marine |
Posted - 07/11/2014 : 14:18:44 Evo još nekih tabli iz ovog novog Old Boy maxia.
Mignacco/Roi
Mignacco/Piccatto, Santaniello i Riccio
Mignacco/Torti
|
Space Marine |
Posted - 06/11/2014 : 16:20:11 quote: Originally posted by Gru
Brindisi mi je dobar. A ovaj Celoni, odličan, mada meni nepoznat,
Ako ti nepoznat - upoznajte se Dosad je u DD serijalu radio na: - DD 197 (kod nas LU DD 115 Četiri elementa) - DD 221 (kod nas VČ DD 12 Đavolov dodir) - DD 248 (kod nas VČ DD 39 Duša od čelika) - DD 291 (kod nas VČ DD 82 Nema trika, nema prevare) - DD 333 (kod nas još neobjavljen) - DDSP 17 (kod nas LU DDSP 8 Demonova utvrda) - DDGIG 17 (kod nas još neobjavljen) - DDGIG 18 (kod nas još neobjavljen) - DDCF 4 (kod nas LL DDKB 4 Težak problem)
Inače, i meni se sviđa njegov stil crtanja |
Gru |
Posted - 05/11/2014 : 21:49:19 Brindisi mi je dobar. A ovaj Celoni, odličan, mada meni nepoznat, |
Space Marine |
Posted - 05/11/2014 : 14:14:47 Davide De Cubellis
The Walking Dog
|
Space Marine |
Posted - 02/10/2014 : 20:50:52 Lola Airaghi U DD serijalu dosad je radila u Colorfestu 6
Dylan Dog i ekipa
Dylan Dog & Brendon
Dylan Dog, Brendon & Legs Weaver
|
Space Marine |
Posted - 23/09/2014 : 14:37:43 Sergio Gerasi
|
Space Marine |
Posted - 23/09/2014 : 14:33:51 Sergio Gerasi
|
supermark |
Posted - 19/09/2014 : 15:27:46 Ona druga je bolja |
Space Marine |
Posted - 19/09/2014 : 15:24:16 Da topic vratimo iz mrtvih
Bruno Brindisi
|
cronos six |
Posted - 02/03/2011 : 15:59:08 celoni je dobar,ostali su tu ispod. |
Patrix |
Posted - 02/03/2011 : 14:49:21 WOW!!!Najbolji su Picatto,Brindisi i Celoni. |
docA |
Posted - 13/05/2009 : 22:39:21 quote: Originally posted by elfak nish I nece
Konstatacija experta..kad je crtez u pitanju!
|
elfak nish |
Posted - 13/05/2009 : 22:37:09 quote: Originally posted by docA
quote: Originally posted by Mhejl
quote: Originally posted by docA
A gde si ti ovde video Stana, leba ti..? ..osim jednog stojeceg u boji (Dylana)..onog, trivijalnog vec..i jos jedne kombinacije portreta sa ksabarasom...
Jel ovo meni upućeno?
SORRY Mhejl..nisam dobro u brzini video, da je u stvari ovaj ala faka vilenjak aludirao na moj vid.. Ostajem pri umerenom stavu.. da je Piccatto ipak pristojan..ne vrhunski, ali..kazem u kroki crtezu i nije losh.. ne mora niko da se slozi sa mnom!
I nece |
docA |
Posted - 13/05/2009 : 22:35:38 quote: Originally posted by Mhejl
A gde si ti ovde video Stana, leba ti..? ..osim jednog stojeceg u boji (Dylana)..onog, trivijalnog vec..i jos jedne kombinacije portreta sa ksabarasom...
Jel ovo meni upućeno?
SORRY Mhejl..nisam dobro u brzini video, da je u stvari ovaj ala faka vilenjak aludirao na moj vid.. Ostajem pri umerenom stavu.. da je Piccatto ipak pristojan..ne vrhunski, ali..kazem u kroki crtezu i nije losh.. ne mora niko da se slozi sa mnom! |
elfak nish |
Posted - 13/05/2009 : 22:14:10 quote: Originally posted by docA
..i da ... Stano je i po meni NO 1..ali, ne treba bas toliko degradirati Piccatta..
Treba Sve mi diraj avatar mi ne diraj |
docA |
Posted - 13/05/2009 : 22:12:38 quote: Originally posted by elfak nish
ima jedan veliki gde Dilan urla i ovi mali su valjda njegovi
jebo te avatar.. |
elfak nish |
Posted - 13/05/2009 : 22:11:09 ima jedan veliki gde Dilan urla i ovi mali su valjda njegovi |
docA |
Posted - 13/05/2009 : 22:10:47 quote: Originally posted by Mhejl
Jel ovo meni upućeno?
Da, vid me ne izdaje..stavise, sokolovski je..kazem da delimo misljenje po pitanju Stana..Roi, takodje..i Brindisi..ali nije bas toliko los, kazem L.P zato jer covek forsira kroki...stavise jako dobro se snalazi u tom krokiju..... |
Mhejl |
Posted - 13/05/2009 : 22:07:14 quote: Originally posted by docA
Jel ovo meni upućeno? |
docA |
Posted - 13/05/2009 : 22:06:52 ..i da ... Stano je i po meni NO 1..ali, ne treba bas toliko degradirati Piccatta.. |
docA |
Posted - 13/05/2009 : 22:05:00 quote: Originally posted by Mhejl
quote: Originally posted by elfak nish
Bloch, Dylan, Groucho, Death.. Halloween..
Ovde Piccatto i nije losh. Generalno, crtez ima dosta likovnosti.
tebi vid slabi od crtanja,picato mi je ocajan kao i uvek Nisam primetio Roijeve crteze????? Brindisi dosta dobar kao i Freghieri
Dobro me podsjeti, Roi mi je najbolji Dilanov crtač uz Stana...
To su tvoji afiniteti i rezon o crtezu. A gde si ti ovde video Stana, leba ti..? ..osim jednog stojeceg u boji (Dylana)..onog, trivijalnog vec..i jos jedne kombinacije portreta sa ksabarasom... |
Mhejl |
Posted - 13/05/2009 : 22:01:07 quote: Originally posted by elfak nish
tebi vid slabi od crtanja,picato mi je ocajan kao i uvek Nisam primetio Roijeve crteze????? Brindisi dosta dobar kao i Freghieri
Dobro me podsjeti, Roi mi je najbolji Dilanov crtač uz Stana... |
kreŠa |
Posted - 13/05/2009 : 21:59:00 Koji je ono Zagor?Nisam ga nasao na SBE
|
elfak nish |
Posted - 13/05/2009 : 21:58:42 quote: Originally posted by docA
tebi vid slabi od crtanja,picato mi je ocajan kao i uvek Nisam primetio Roijeve crteze????? Brindisi dosta dobar kao i Freghieri |