forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Paola Barbato- INTERVIEW !!!

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
manhunter Posted - 16/09/2009 : 15:13:02
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Patrix Posted - 02/03/2011 : 15:42:48
Zanimljiv intervju.
King Warrior Posted - 19/09/2009 : 17:14:39
quote:
Originally posted by manhunter

Hvala svima na pohvalama, ali hvala i onima koji su se aktivno uključili u čitavu stvar!
Primer kako od sulude i blesave zamisli može nešto da ispadne.

Ne znam ko bi trebao da mi bude sledeća žrtva: Sedioli, Brindisi, Janjetov, Kerac ili Stano? Terorišem FB frendove samo tako..Šta nezaposlenost učini od čoveka, strašno...

nista, kreni redom. Svi su interesantni.
dzoni Posted - 19/09/2009 : 17:12:09
voleo bi intervju sa coradom roiem
manhunter Posted - 19/09/2009 : 12:14:36
Hvala svima na pohvalama, ali hvala i onima koji su se aktivno uključili u čitavu stvar!
Primer kako od sulude i blesave zamisli može nešto da ispadne.

Ne znam ko bi trebao da mi bude sledeća žrtva: Sedioli, Brindisi, Janjetov, Kerac ili Stano? Terorišem FB frendove samo tako..Šta nezaposlenost učini od čoveka, strašno...
zeljko Posted - 19/09/2009 : 10:54:15
nije ovdje da otvara dušu ali nije ni da odgovara ko s neke stvari...
Ultras Posted - 19/09/2009 : 10:49:58
quote:
Originally posted by cronos six

...da nije takva mozda i ne bi bilo dobrih scenarija.nije htela da duzi sa intervjuom,
a sve mi to govori da je bas povuceno-inteligentna osoba.sanjar.

Odlicno Manhunteru.
aleksa crnobrnja Posted - 19/09/2009 : 10:48:11
A ona je kreativac... i najbolje se izražava kroza svoj rad, i mislim da se već na temelju dosta njezinih priča može dosta toga o Paoli naučiti... o njezinim željama, strahovima i sl...

Svejedno, i ovo je, i think, barem deset puta više nego što bi se izvuklo iz Sclavija.
regar Posted - 19/09/2009 : 10:35:24
Svaka cast na intervjuu. Neki su mozda nezadovoljni, ne znam ni sta su ocekivali, ali Djole je u pravu, pa zena nije ovde da nam otvori dusu. Inace ja nisam nezadovoljan odgovorima. Neke stvari je eksplicitno odgovorila, sa recima APSOLUTNO, DEFINITIVNO i SIGURNO. Dakle bolje je krataj i veoma jasan odgovor nego polamudjenje na dve strane koje ti nista nije jasno i koje moze da se interpretira na vise nacina. Za stvari za koje nije sigurna tako je i rekla, tako da je ovo jedan nedvosmislen intervju, kratko i jasno. Jos jednom cestitke Dejanu sto nam je pruzio cast da procaskamo sa Paolom.
Gaston Posted - 19/09/2009 : 02:39:03
Bravo, Dejane!
Aco Posted - 18/09/2009 : 12:10:49
Dejane,svaka čast,ovakve stvari baš fale sajtu i ovo je stvarno pravo osvježenje.Šteta što se najava za intervju nije stavila na home page i što možda nisi još malo pričekao da se nabere par pitanje,ali i ovako je dobro.Možda da stavite intervju na homepage pod sekciju "Magazin".

Inače,zadnjih par godina slabo čitam Dylana pa ne znam koje sve je epizode radila Barbato,tako da svejedno ne bih imao šta da pitam;-), ali u zadnje vrijeme,zaslugom Veselog četvrtka,ponovo uzimam u ruke redovnu seriju i moram reći da uopće nije loše..
Djole Posted - 18/09/2009 : 11:03:13
Ne kritikujem pitanja, pitanja su bila na mestu, i svaka čast. Samo objašnjavam zašto (možda) ona više ne daje detaljne odgovore kao nekada.
manhunter Posted - 18/09/2009 : 11:00:08
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

13. Ukoliko bi mogla da “eliminišeš” nekog od glavnih likova iz serijala, ko bi to bio?

Niko.

Jel niko ko niko, ili niko ko Niko iz PRiče o Nikome? Što je pod time mislila?

Niko kao nijedan, pošto sam mislio na glavne likove iz serijala- Bloch, Jenkins,Groucho, Morgana, Xabaras i sl.
manhunter Posted - 18/09/2009 : 10:54:27
quote:
Originally posted by Djole

Ma jok, otišlo je sve u banalizaciju, tu negde oko U ime oca.

Ispostavilo se, kao što se uvek ispostavi na kraju, da ljudi ne žele da pitaju nju o njoj, nego o - Sklaviju. A to nijedan kreativac neće tolerisati dugo.

Pa dobro, poređenja su neizbežna, mada mogu da je razumem.
Ali, mi smo je ovde ipak pitali više o njenom radu. Ok, pitanja možda nisu bila na nekom profesionalnom nivou, ali dobro, i sama kaže da joj je važno mišljenje čitalaca.
Djole Posted - 18/09/2009 : 10:46:15
Ma jok, otišlo je sve u banalizaciju, tu negde oko U ime oca.

Ispostavilo se, kao što se uvek ispostavi na kraju, da ljudi ne žele da pitaju nju o njoj, nego o - Sklaviju. A to nijedan kreativac neće tolerisati dugo.
DeeCay Posted - 18/09/2009 : 10:42:23
quote:
Originally posted by Djole

Šta ste očekivali, da će da vam otvori dušu? ;)

To je more or less radila na Craven road forumu pre neku godinu, gde je diskutovala o svemu - pa je na kraju digla ruke.

JEr je niko nije razumio? Ili?
Djole Posted - 18/09/2009 : 10:40:07
Šta ste očekivali, da će da vam otvori dušu? ;)

To je more or less radila na Craven road forumu pre neku godinu, gde je diskutovala o svemu - pa je na kraju digla ruke.
aleksa crnobrnja Posted - 18/09/2009 : 10:32:37
Ma baš je fora Paola... susjeda mi je u "Farmwille-u" (interaktivnoj facebook igri gdje se igramo farmera i uzgajamo voće i povrće). Upravo nedavno sam joj pomogao istjerati svrake iz kukuruzišta, a ona mi je zauzvrat poklonila ovcu.

Ma super je.
DeeCay Posted - 18/09/2009 : 10:31:15
Žena, pa bez duše?! Ma daaaj...
Zagor-te-nay Posted - 18/09/2009 : 10:29:06
Da, svaka čast Manhunteru, nadam se da će i u buduće rješit neki interview, ali da se osvrnim malo o Pauli...
Dakle, pitanja su dobra, a nju po meni ne opravdava šta je pisala odgovore, nego ženska je jednostavno...bezveze...
Budimo realni, ženska je...bezveze...Ne triba je nikad zvat na MaFest ili CRŠ jer je...bezveze...
Ko bi reka da će jedan član DD stuffa bit ovako ...bezduše???
Ženska je..
Death Posted - 17/09/2009 : 18:53:45
Prvo, svaka čast manhunteru na trudu.
A što se tiče Paole, odgovori su joj stvarno kratki. Nekako kao da joj se nije dalo. Nije morala sada ispisati dvadeset redova, ali ipak...

supermark Posted - 17/09/2009 : 17:28:40
quote:
Originally posted by Zagor-te-nay

Pazi cura glasa za Inter zaprešić...bit će drago SuperMarku kad ovo čuje...

ma ona je samo pozer!
nisam ju ni jednom vidio na tekmi
morrison Posted - 17/09/2009 : 16:33:53
Zadovoljan sam intervjuom, otprilike sam i ocekivao ovakve odgovore od Paole. Izgleda da su pojedinci ocekivali odgovore u dvadeset recenica sa matineima u vidu masnih viceva, no, life is a bitch.

I da, hvala gospodinu moderatoru.
Risar_69 Posted - 17/09/2009 : 14:25:05
Manhuntere, odlično.
cronos six Posted - 17/09/2009 : 11:03:47
paola pesimisto-tex wiler.

da nije takva mozda i ne bi bilo dobrih scenarija.nije htela da duzi sa intervjuom,a sve mi to govori da je bas povuceno-inteligentna osoba.sanjar.
Zagor-te-nay Posted - 17/09/2009 : 10:05:35
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
Originally posted by manhunter
11. Da li ste ti, ili bilo ko iz SBE, učestvovali u radu na novom DD filmu,I koja su tvoja očekivanja?

Mislim da niko nije bio uključen u stvaranje novog DD filma, I nemamo neka očekivanja. Priča je drugačija, drugačiji je lik, drugačiji svet. Nadam se da će film biti dobar, zanimljiv i zabavan. Ali to neće biti Dylan Dog.

Kako sam i mislio, nitko od pravih scenarista nije bio uključen u film... DObro je rekla, film će biti dobar, zanimljiv, zabavan, kao i sva sila šarenih hollywoodskih filmova. Ali to neće biti Dylan Dog.

quote:

13. Ukoliko bi mogla da “eliminišeš” nekog od glavnih likova iz serijala, ko bi to bio?

Niko.

Jel niko ko niko, ili niko ko Niko iz PRiče o Nikome? Što je pod time mislila?

ššaraaapp

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000