forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Price sa Divljeg Zapada,pitanje.

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
REJS Posted - 09/09/2010 : 22:10:23
Zna li neko kojih 10 epizoda Prica sa Divljeg Zapada nisu objavljene kod nas ,i postoji li negde uporedni spisak.
Koliko vidim od objavljivanja ovog fantasticnog serijala za sada nema nista.,pa se moram potruditi da uzmem pirate sa losim otiskom.
Unapred hvala.
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
pravedni Posted - 13/05/2012 : 12:40:06
quote:
Originally posted by ZoranC

Nije li vrijeme da izadje sljedeci broj PSDZ?

I ja bih to voleo da znam...
ZoranC Posted - 12/05/2012 : 11:48:54
Nije li vrijeme da izadje sljedeci broj PSDZ?
Babilon Posted - 03/03/2012 : 21:02:13
PRIČE S DIVLJEG ZAPADA 5
Strip-agent

Cijena 29,90 kn

Više informacija i pogled ispod naslovnice na:
http://www.babilon-strip.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=tpflypage.tpl&product_id=2889&category_id=210&keyword=PSDZ&option=com_virtuemart&Itemid=53

Pozdrav iz Babilona!
sofronije Posted - 02/10/2010 : 03:15:07
Da,ima li ovde neko zelju da posalje spisak,neobjavljenih epizoda.
To nista ne boli.
REJS Posted - 01/10/2010 : 14:25:03
quote:
Originally posted by krpalec

REJS - hvala za odgovor

Nema na cemu,ali niko ovde jos nije izbacio potpuni spisak epizoda koje nisu objavljene,a vidim da dosta ljudi ima komplet pirata?
risbozg Posted - 01/10/2010 : 12:29:16
quote:
Originally posted by Tomislav

jel se mogu ti pirati nabaviti negdje u Zagrebu i po kojoj cijeni?

ja ih imam ali je cijena paprena...gore od mađarskog gulaša ..mislim da sam vidio kod vedrana u striparnici pa nazovi i pitaj
krpalec Posted - 01/10/2010 : 08:19:44
REJS - hvala za odgovor
REJS Posted - 01/10/2010 : 00:03:25
quote:
Originally posted by krpalec

Jel može neko napisati, u kojim su brojevima crvenog kompleta epizode, koje nisu objavljene u ZS i LMS ?

Knjige 30-37 nisu objavljene,prica Daleka Zvona i jos jedna prica u 29 knjizi.Ostale 2-3 epizode nisam siguran.
Tomislav Posted - 30/09/2010 : 14:29:52
jel se mogu ti pirati nabaviti negdje u Zagrebu i po kojoj cijeni?
krpalec Posted - 30/09/2010 : 14:19:26
Jel može neko napisati, u kojim su brojevima crvenog kompleta epizode, koje nisu objavljene u ZS i LMS ?
REJS Posted - 23/09/2010 : 21:37:25
Nabavio sam neobjavljene pirate,odlicno izgledaju i nisu bas toliko losi.
izivko Posted - 21/09/2010 : 01:30:06
Valjalo bi objaviti cijelu "collanu rodeo", ukupno 162 broja.
REJS Posted - 19/09/2010 : 12:52:27
Bolje sacekati da izadje kako valja,nego sklepati 3 u 1 epizode,i tako izgubiti naslovne strane.A sto rece neko ovde nezna se koja je lepsa.
teller Posted - 19/09/2010 : 09:51:33
štata što se Markos opredelio za neke druge stvari, ovo bi na način kako je odradio Ken Parkera, izgledalo predivno....šteta,možda se predomisli...imam pirate, ali to nije to kako zaslužuje.
pravedni Posted - 19/09/2010 : 00:12:27
To sam i ja odavno predložio - da se svaka epizoda posebno izda zbog prelepih naslovnica i eventualnih tekstualnih dodataka koji bi sadržali osnovne istorijske podatke,slično kao što je u izdanju "System comicsa" izlazio Ken Parker. "Priče sa Divljeg zapada" prate istorijat porodice Mekdonald/Adams kroz ceo XIX veka i njeni članovi su učesnici u svim bitnim istorijskim događajima tog perioda (Ekspedicija Luis/Klark,Indijanski ratovi,Rat za Teksas,Osvajanje Kalifornije,Zlatna groznica,Građanski rat,Borbe sa Sijuksima,itd. Tako kompleksna tema zahteva i odgovarajući predgovor u svakom broju,obogaćen ilustracijama koje oslikavaju to vreme. Znači jedna epizoda+predgovor = oko 110.stranica. Može da ide i u SC i u HC varijanti. Kupaca bi se našlo...
REJS Posted - 18/09/2010 : 21:48:42
Naci ce se vec neko pametan,a onda ce ostalima biti krivo zbog toga.
Poenta
Ne verujem da je razlog sto je strip los,ni to sto nema zainteresovanosti,ima i nje,izgleda da izdavace nesto drugo muci.Prava,visoka cena ili jednostavno je neko stavio veto za ove krajeve.
Sto se tice kvaliteta i ostalog,ja bih svakog izdavaca poljubio u dupe kada bi ovo izdanje izaslo u tvrdim koricama svaki broj posebno svih 75 sa tekstuelnim dodatkom.
dsormaz1 Posted - 18/09/2010 : 11:43:44
Trebalo bi to objaviti u malo kvalitetnijem izdanju, taj strip to zaslužuje. Bez cenzuriranja stranica i s boljim prijevodom. Ne vjerujem da ne bi bilo kupaca.
pravedni Posted - 17/09/2010 : 22:32:57
Prošle godine smo Bruce i ja nedeljama pisali na tu temu u topicu "Priče
sa Divljeg zapada" ali predstavnik nijedne izdavačke kuće nije našao za shodno da nam se obrati. A mnogo ljudi je u međuvremenu ostavilo svoje postove i izrazilo želju za reprintom te sjajne edicije...Znači,interesovanje kod nas ljubitelja stripa postoji,još samo da neko od izdavača pokaže malo dobre volje!
acestroke Posted - 17/09/2010 : 22:27:49
quote:
Originally posted by REJS

Ljudi pricamo o pisljivih 75 brojeva,kao da je to neki problem izdati.

Tacno. Da stave tri broja u svaku svesku (kao Mr.No Maxi), i da onda izdaju mjesecno, trebalo bi im samo 2 godine da objave sve epizode - sitnica ;)
REJS Posted - 17/09/2010 : 22:11:52
Ljudi pricamo o pisljivih 75 brojeva,kao da je to neki problem izdati.
REJS Posted - 17/09/2010 : 22:09:14
Hvala Pravedni.
zlatan bihac Posted - 17/09/2010 : 12:57:19
možda ludens kad završi sa markom i blekom počne sa mikijem i PSZD kao dvije nove serije...
sa ovom cijenom koja je kod marka i bleka,i sa kiosk izdanjem, to bi bilo idealno za strip fanove,ali daleko od toga da bi i za izdavača bilo nekog profita.
risbozg Posted - 17/09/2010 : 10:27:01
vidiš to se svi pitaju a odgovora nažalost nigdje
acestroke Posted - 17/09/2010 : 00:00:18
I ja bi uzeo ova PSDZ izdanja ako ih danasnje kuce objave. Dobili smo sve drugo po drugi (i treci) put kad je Dnevnik propo, pa zasto ne i ovo . . .
pravedni Posted - 16/09/2010 : 23:36:12
quote:
Originally posted by REJS

Ja pokusavam da ti se javim ali ne salje poruku,posalji mi Goranov broj ako mozes na rejs@nadlanu.com
Unapred hvala.

Poslao sam ti broj. Jesi li dobio poruku? Pozdrav od Pravednog!

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.32 seconds. Snitz Forums 2000