T O P I C R E V I E W |
King Warrior |
Posted - 20/09/2010 : 14:52:35 ![](http://www.graferkon.hr/Dylan114.jpg)
![](http://www.graferkon.hr/Dylan115.jpg) |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
docA |
Posted - 20/02/2011 : 17:27:06 Samo jos to fali da zajebe Ludens! Evo se pomeram sa stolice, pu-pu-pu...daleko bilo! Nadam se da ce sto pre makar iz redovne serije novi broj... |
Panon |
Posted - 20/02/2011 : 17:20:47 Prošla i polovica veljače, a nema ni Redovnog DD-a. Nešto je trulo u državi Danskoj...![](icon_smile_angry.gif) |
Panon |
Posted - 04/02/2011 : 20:35:25 Ako ispadne kao što ti kažeš, to je isto OK. Samo da ne preskoče Extra za siječanj, pa da prvi Extra u ovoj godini izađe tek u ožujku... |
acestroke |
Posted - 04/02/2011 : 13:10:19 Ali zato cemo sigurno dobiti dva Dylana ovog mjeseca - jedan redovni, i jedan Extra. That's not bad... |
DeeCay |
Posted - 04/02/2011 : 10:41:34 Kad se priprema megaknjiga o zagoru, sva ostala produkcija staje...![](icon_smile_big.gif)
Sad u redovnom ide fina dvodijelna Meddina epizoda, i skoro smo do 200! |
almon |
Posted - 03/02/2011 : 22:41:42 quote: Originally posted by DOMI
quote: Originally posted by Panon
Šta je sa DD LU Extra 70 'Šuma ubojica'? Nema ga na stripovi.hr, ni na kioscima, a ni tu se ništa ne raspravlja...
Prvi put nakon 10 godina dogodilo se da je cijeli jedan mjesec (siječanj) PRESKOČEN... Nadajmo se da će u veljači izići i Extra i redovni... nadajmo se...
Nije prvi put, vjerojatno ni zadnji... ________________________________________________________ 42 godine Alan Forda u HR AF Klasik 107 KASNI
|
DOMI |
Posted - 03/02/2011 : 13:24:12 quote: Originally posted by Panon
Šta je sa DD LU Extra 70 'Šuma ubojica'? Nema ga na stripovi.hr, ni na kioscima, a ni tu se ništa ne raspravlja...
Prvi put nakon 10 godina dogodilo se da je cijeli jedan mjesec (siječanj) PRESKOČEN... Nadajmo se da će u veljači izići i Extra i redovni... nadajmo se... ________________________________________________________ 42 godine Alan Forda u HR AF Klasik 107 KASNI |
Panon |
Posted - 01/02/2011 : 21:07:14 quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by Panon
Ma meni je najviše zbog ovih epizoda između brojeva 76 i 88. Te SD nije izdala, a ako je Extra stvarno ugašen, preostaje mi jedino da nabavim DD izdanja Abatona, Vaninija i ostalih, koji su pokrili tu rupu.
Čudno mi je što još nisi nabavio, s obzirom da si takav DD fan...![](icon_smile.gif) Ja nekako imam osjećaj da se Extra DD neće ugasiti, Dylan je ipak profitabilniji junak. Barem do broja 88 da se ispucaju te "neobjavljene" epizode.
Ma bio sam nabavio neke DD-ove iz te rupe, al sam ih rasprodo s nadom da će to uskoro uzaći u LU Extra izdanju. Sve se više mislim i da počnem kupovat redovni VČ DD. Žeđam za novim DD epizodama ![](icon_smile.gif) Slažem se da Extra serija ide do br. 88 ili makar do 100, da ga imamo u boji ![](icon_smile_approve.gif) |
docA |
Posted - 31/01/2011 : 20:24:06 Dodje mi da poludim sto ne znam italijanski...a Dexa Pantelejski to opservirao jos 2006-e...
"Smenjuju se kadrovi turobnih hodnika i mračnih samica i već tada, na prvih nekoliko strana, Roi prosto briljira crtajući iskošene, klaustrofobične kadrove koji odišu prisustvom nečeg jezivog...."
Tako nesto i ocekujem da je Roi uradio, da je razvalio u docaravanju takve atmosfere...a inace mi se Faraci bas dopao u "Veliki san" i cuveni "Na ruti Mobi Dika", tako da verujuem da je ovo uzbudljiva prica na gotovo punih 240. strana! Ostaje samo da se nadam/o da system nece da zezne stvar pa ne objavi taj gigant #10... |
Deers |
Posted - 31/01/2011 : 19:44:12 quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by docA
@ Deers A jesi li citao ovaj drugi, br.10. Koliko sam shvatio radnja je "zatvorska" + ga crta Roi... a to mi strasno izaziva znatizelju da vidim kako je ispalo... Kakva je ta prica?
Pogledaj jednu staru recku, možda nađeš što te interesira. http://www.stripovi.com/recenzije/dylan-dog-dd-gi-10-gresnici-hellborna/410/
I mene interesira Roi u gigantu.
i mene, pogotovo što ja ne smatram Faracija toliko lošim Dylanovim autorom |
DeeCay |
Posted - 31/01/2011 : 16:53:37 quote: Originally posted by docA
@ Deers A jesi li citao ovaj drugi, br.10. Koliko sam shvatio radnja je "zatvorska" + ga crta Roi... a to mi strasno izaziva znatizelju da vidim kako je ispalo... Kakva je ta prica?
Pogledaj jednu staru recku, možda nađeš što te interesira. http://www.stripovi.com/recenzije/dylan-dog-dd-gi-10-gresnici-hellborna/410/
I mene interesira Roi u gigantu. |
docA |
Posted - 31/01/2011 : 16:44:11 @ Deers A jesi li citao ovaj drugi, br.10. Koliko sam shvatio radnja je "zatvorska" + ga crta Roi... a to mi strasno izaziva znatizelju da vidim kako je ispalo... Kakva je ta prica? |
DeeCay |
Posted - 31/01/2011 : 16:41:16 quote: Originally posted by Panon
Ma meni je najviše zbog ovih epizoda između brojeva 76 i 88. Te SD nije izdala, a ako je Extra stvarno ugašen, preostaje mi jedino da nabavim DD izdanja Abatona, Vaninija i ostalih, koji su pokrili tu rupu.
Čudno mi je što još nisi nabavio, s obzirom da si takav DD fan...![](icon_smile.gif) Ja nekako imam osjećaj da se Extra DD neće ugasiti, Dylan je ipak profitabilniji junak. Barem do broja 88 da se ispucaju te "neobjavljene" epizode. |
Deers |
Posted - 31/01/2011 : 16:36:23 Robin Wood je poznat po radu na jednom drugom talijanskom strip serijalu Dago. Inače ovaj gigant nije loš ali sam očekivao bolje. |
docA |
Posted - 31/01/2011 : 16:30:13 Ovamo ga evo na SBE poslednji na listi u staff...i stoji samo ovo prica iz giganta 9.
![](http://i52.tinypic.com/vgir00.jpg) |
Barker |
Posted - 31/01/2011 : 15:43:06 quote: Originally posted by docA
Narocito ova prva... Doduse jedan novi scenarista rekao bih, neki Robin Wood, Faracija vec znamo, ali sa njim ide i Roi na 240 stranica!
Da l' ce da pozuru s toJ izdavanje!?
ovaj englez robin wood je tada dobijao sve pohvale i bio je predstavljan kao velika nada. ne znam ni kako je uleteo u staff ni kako je nestao, mislim da je uradio samo jos jednu epizodu za maxi ili almanah. mozda deers ili djole znaju detalje. |
hrvoje23 |
Posted - 31/01/2011 : 14:25:07 Što više Dylana, to bolje...No, mislim da teško da će nešto ubrzati. Ali ovaj prijedlog od Panona mi se sviđa-12 redovnih i 4 extra. |
Panon |
Posted - 31/01/2011 : 12:38:52 quote: Originally posted by dessa
A možda će extra seriju da uspore na tri godišnje, a maxi da ubrazaju na dva. Meni bi odgovaralo.![](icon_smile_approve.gif)
Možda je ipak bolje 4 komada godišnje, ali bitno je da se Extra ne ugasi. Nema veze ako uspori, a što ti kažeš, najvažnije je da ubrza DD Maxi, pošto sad i u Italiji izlaze dva godišnje. |
dessa |
Posted - 31/01/2011 : 02:51:45 Oni rekoše ovako: "Kalvin, Dilan Gigant ( prvo jedan pa drugi, ne oba istovremeno ) Skorpija I i II, Druzina Dardaneli, Darko Perovic, Sky Doll III, Hellboy, Torpedo, (pa jos par naslova od Abulija), Amnezija II... To ce biti redosled izdanja do aprila... a posle - videcemo." |
docA |
Posted - 31/01/2011 : 02:28:01 Pa ja se ubih cekajuci...a prosto nadrazuju nerve ovakve naslovnice!
![](http://i55.tinypic.com/302o37t.jpg)
Narocito ova prva... Doduse jedan novi scenarista rekao bih, neki Robin Wood, Faracija vec znamo, ali sa njim ide i Roi na 240 stranica!
Da l' ce da pozuru s toJ izdavanje!?
|
dessa |
Posted - 31/01/2011 : 02:09:53 Ma bolje oba.![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
Trebao bi SC valjda uskoro da objavi sledeće gigante. |
docA |
Posted - 31/01/2011 : 02:05:04 Bolje da ubrzaju sa gigantima...ionako izgleda da nema ni crn' qrac od ovih systemaca... |
dessa |
Posted - 31/01/2011 : 00:55:58 A možda će extra seriju da uspore na tri godišnje, a maxi da ubrazaju na dva. Meni bi odgovaralo.![](icon_smile_approve.gif) |
Panon |
Posted - 30/01/2011 : 22:29:09 Ma meni je najviše zbog ovih epizoda između brojeva 76 i 88. Te SD nije izdala, a ako je Extra stvarno ugašen, preostaje mi jedino da nabavim DD izdanja Abatona, Vaninija i ostalih, koji su pokrili tu rupu. |
docA |
Posted - 29/01/2011 : 16:13:47 Steta ako se ugasi extra serija, iako ja sve te epizode imam u izdanju SD...bas sam hteo crne rikne da mi "homogenizuju" kolekciju...![](icon_smile_clown.gif) |