forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Tex Willer u izdanju Libellusa

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Ultras Posted - 07/10/2010 : 00:35:10

25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Dr. Zistis Posted - 05/07/2012 : 09:24:34
Procitao Alkemicara...odlican Tex...malo mi je trebalo da se naviknem na crtez ali sada sve pohvale...bas sam uzivao citajuci ga...kao nekada epizode sa El Moriskom
anto Posted - 29/06/2012 : 22:20:58
Friško pročitano:

Tornado - meni ovo deluje kao malo drugačiji Tex, ima nešto unikatno u ovoj epizodi.Font super,Boseli dobar, mada na trenutke ume i on da malo zasere.Ali sve u svemu uživancija u čitanju.

Buffalo soldiers - nije loš, ali ni ništa posebno.Ticijev crtež u ovom stripu mi uopšte ne prija.

Crusadov znak
- simpatična priča,klasičan Tex.

Junaci Đavoljeg prolaza - e ovaj mi je za razliku od prethodna dva iznadprosečan.
Napet,pun žestoke akcije.Tici odličan.
Kojot Posted - 22/04/2012 : 00:51:24
Kakva lepota!
Vec naruceno!
kasper Posted - 21/04/2012 : 16:10:09
Ljudi, navalite na Alhemicara.
Mr. Bushido Posted - 21/04/2012 : 13:31:23
quote:
I na kraju još malo Texa!

Ovaj put riječ je o 8. kolorcu čiji je naslov "Tajni klanac", a autori su Gianluigi Bonelli (scenarij) i Aurelio Galleppini (crtež).

Knjiga ima 212 stranica, a cijena joj je 250 kn, tj. 220 kn do 30.6.2012.

Mr. Bushido Posted - 21/04/2012 : 13:30:47
quote:
Naravno, ni ljubitelji Texa Willera nisu zaboravljeni.

U knjizi broj 49 (izvorni brojevi 245-247, godina je 1981.) koja nosi naslov "Krvave tračnice" scenarij potpisuje Gianluigi Bonelli, a crtež Erio Nicolò uz pomoć Francesca Gambe.

Sama knjiga ima 272 stranice (s dvije kolorne naslovnice unutra), a cijena će joj biti 150 kn. Naravno, i nju ćete do 30.6.2012. moći kupiti po posebnoj cijeni od 130 kn.

Inače, ako baš želite u potpunosti sve imati pod kontrolom vezano za ovu priču, prolistajte malo i LMS 8 "Krv Navajosa" ili ZS 445 "Samoubilački eskadron".

Nadalje, što se 50. knjige tiče, tu je već riječ o recentnijem izdanju s kraja 2008. godine, a autori ove sjajne priče su Mauro Boselli (scenarij) te Marco Bianchini & Marco Santucci (crtež).

Naslov knjige, koja inače ima 336 stranica i 3 naslovnice unutra, je "Alkemičareva kuća", a cijena će joj biti 165 kn (naravno, i ona će imati svoju posebnu cijenu do 30.6.2012. a to je: 145 kn).

Za osvježavanje pamćenja evo nekoliko naslova vezanih uz ovu priču: "Zmija s perjem" & "Grad buktinja" (ZS 439-440), "Galija gusara Lafita" (ZS 533), "Wild West Show" (Tex LU 68) i "Znak zmije" (izvorni 3. Texov gigant).

Termin izlaska je poznat: kad tiskara sve to propusti kroz svoje šake.

Dr. Zistis Posted - 26/02/2012 : 18:12:21
quote:
Originally posted by 76

Pročitao "Cruzadov znak". Pravi Tex s primjesama Zagora. Brutalan, ali i moralističan. Kroz čitav strip se provlači Texova premisa "ne mogu moji Navaji biti tako loši" bez obzira što radili. Je li bio u pravu ili ne - pročitajte!

Hvala na impresijama...ovo se uzima
King Warrior Posted - 25/02/2012 : 22:44:09
quote:
Originally posted by 76

Pročitao "Cruzadov znak". Pravi Tex s primjesama Zagora. Brutalan, ali i moralističan. Kroz čitav strip se provlači Texova premisa "ne mogu moji Navaji biti tako loši" bez obzira što radili. Je li bio u pravu ili ne - pročitajte!

Hvala za ovaj komentar.
Vec duze vremena se mislim da li da ovo uzmem ili ne, sada cu defintivno uzeti.
76 Posted - 25/02/2012 : 21:18:50
Dr. Zistis Posted - 25/02/2012 : 17:12:46
Aj jos jednom :

Texovci,jel' neko procitao 4 bjegunca.Vredno paznje ili se preskace ?
kasper Posted - 23/02/2012 : 09:48:26
quote:
Originally posted by Poli
Ovoga sve vise s nestrpljenjem ocekujem.

Izgleda da epizoda donosi dosta brutalnosti. Nekim zabarima to smeta, al mi smo svi 'tvrdi' momci. No, ocekujem uskoro ovde prve komentare.

quote:

Ovdje nema sanse da se "zajebem" kao kod 40 (prevelika ocekivanja + jedna navlakusa od naslovnice - originalne).

Poli Posted - 23/02/2012 : 08:43:52

Ovoga sve vise s nestrpljenjem ocekujem.

Ocekujem nesto u stilu "Granica u plamenu" - da je barem toliko dobar, a i Galepov crtez je tu jos uvijek zakon.
Ovdje nema sanse da se "zajebem" kao kod 40 (prevelika ocekivanja + jedna navlakusa od naslovnice - originalne).

Da jos jednom pogledamo ocjene na UBC? (6,6,6) 84%

http://www.ubcfumetti.com/tx/242.htm

Kojot Posted - 22/02/2012 : 21:04:19
quote:
Originally posted by Combatrock

nema preskakanja popunjavaj redom

Zlatne rijeci!
Combatrock Posted - 22/02/2012 : 20:58:31
nema preskakanja popunjavaj redom
Dr. Zistis Posted - 22/02/2012 : 20:02:24
Texovci,jel' neko procitao 4 bjegunca.Vredno paznje ili se preskace ?
nikia Posted - 22/02/2012 : 10:18:08
Samo napred do kraja.
kasper Posted - 22/02/2012 : 09:22:28
quote:
Originally posted by Babilon

Potražite u Babilonu ...

http://www.babilon-strip.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=tpflypage.tpl&product_id=2875&category_id=210&option=com_virtuemart&Itemid=53

.
Ovako na oko, odlican Galep. Posle ovoga do spajanja sa ZS imamo samo Mefistovu senku (preko 400) strana i onda dolazimo do Maskiranih osvetnika, a tu je Car vec osetno popustio.
Stoga uzmite ovaj broj
Babilon Posted - 22/02/2012 : 09:15:30
Potražite u Babilonu ...

TEX WILLER BIBLIOTEKA, knjiga 48: Cruzadov znak
Libellus

Cijena 140,00 kn

Više informacija i pogled ispod naslovnice na:
http://www.babilon-strip.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=tpflypage.tpl&product_id=2875&category_id=210&option=com_virtuemart&Itemid=53

Pozdrav iz Babilona!
kasper Posted - 21/02/2012 : 10:46:43
Jel neko pricitao Kruzada? Jel epizoda brutalna kako navode Italijani (da ne sirim dalje pricu)?
kasper Posted - 21/02/2012 : 10:44:14
Malo cu o ovom kolorcu sa Lilit... Sve u svemu, ovo je jedan citljiv strip, sto za samog Nicija predstavlja enormni pomak. Za razliku od Tornada gde imamo pomalog 'cudnog' Texa, ovde imamo onog pravog. To podrazumeva da Tex licno razresava, presudjuje i slicno. Sama prica je prozeta sa dosta akcije linernog tipa. Ono sto je teska nebuloza ovde je da se Apaci ubijaju ko zecevi u lovu, sto me malo podseca na Bufalo Soldierse (gde se opet Ute ubijaju ko zecevi). Ako si fratar, Lilit, crnac, to znaci da tvoju ruku vodi nevidljiva sila koja nisani u srce neprijateljski raspolozenih Indijanaca. Al za razliku od Bufala, ovde je kraj dobar, obracun 1:1 .
kasper Posted - 18/02/2012 : 21:44:50
quote:
Originally posted by Combatrock

naravno... pa nece me moja preterana ocekivanja pokolebati da verujem u texa... odmor zavrsen?

Izbanjao sam se samo tako. Nasao sam da uzivam u mlazu vode, mjehuricima & slicno
Combatrock Posted - 18/02/2012 : 21:36:47
naravno... pa nece me moja preterana ocekivanja pokolebati da verujem u texa... odmor zavrsen?
kasper Posted - 18/02/2012 : 21:33:29
A dobro de, vise srece kod Alhemicara !
Combatrock Posted - 18/02/2012 : 21:31:24
ne znam sta da kazem... u velikoj sam dilemi... dobra je epizoda, ali evo moram da priznam da je daleko od onoga sto sam ocekivao... na zalost (jbg i vi ste me malo napalili)... 1) boseli font - uvek preterana ocekivanja a na kraju ispadne neko blago razocarenje... 2) niciju zameramo sve i svasta ali i ovde niz klisea iz texovog sveta od kojih niko nije uspeo da se otrgne (ok, ideja da se u sred tornada tex razracuna sa bandom nije bas tako cesta, ali imamo nekoliko epizoda u kojima u sred neke vremenske nepogode tex reseta okolo) 3) da li je moguce posle 600 i kusur epizoda pronaci neku novu temu u kojoj bi tex zablistao 4) ponekad mi smeta sto tex kao sluzbenik vlade usa razbija privatnu inicijativu raznih kapitalista u zelji da ukrupne posede i kapital... da li boneli ekipa svoje levicarske ideje gura kroz najstarijeg junaka? 5) i vreme je da prestanem da kenjam... tornado je jedna dobra i lepa prica ali nije me oduvala... kao sto me je oduvao nekad junak rodea, cejen klub, morisko, na putu za utvrdu apache, kad top zagrmi, zlato juga, sz teritorija, oklahoma, zenda, slana laguna... ili skoro atentatori iz las vegasa, patagonija, verso l oregon
kasper Posted - 18/02/2012 : 12:46:17
Kombo, jel prezive?
Upravo izasao Kruzado, kupujte ljudi

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000