T O P I C R E V I E W |
Zagor12 |
Posted - 27/02/2011 : 21:24:19 Potaknut nekim razmišljanjima na drugim topicima, napravio sam ovaj poll. Koja biste eventualno željeli Klasik izdanja? Znači, išlo bi od prvog broja, svaka tri mjeseca, koštalo ovisno o broju stranica. |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
qboy |
Posted - 03/03/2011 : 13:38:39 Mislio sam da si nekako saznao za Martija pa da nas obraduješ, međutim ni ti ne znaš i ti si samo načuo od nekih drugih. Ništa. Čekat pa se možda "smiluju" i pokrenu ga. Inače, Marti je najviše platio od svih - bar što se tiče ovih kiosk izdanja. Kod Veselog je pomjeren na tri mj. MNo kod Veselog isto ide na tri mj. al' je dobio kompenzaciju u "debeljuci", tex isto tako. Ludens, kako izgleda, ukida Martija skroz. Ostaje Libellus "savršen" al' skup. |
Mord |
Posted - 03/03/2011 : 13:19:49 quote: Originally posted by qboy
Vidim kako na ovom forumu s vremena na vrijeme neko najavljuje Martija od prvog broja po principu "debeljuca" Texa i MNo od Veselog. Evo ovdje Mord npr. kaže:"Isto tako imamo texa, mrnoa i zagora u mekanom izdanju, a uskoro ide i marti... Jesu li ovo samo špekulacije i proizvod ličnog zaključivanja ili neko stvarno ima info. Ja sam kontaktirao VČ i lijepo su me obavijestili da ništa ne planirauju više od Martija da izdaju te da ću preko njihovih izdanja biti blagovremeno obaviješten. Ako neko ima informaciju pa makar i aluziju al' da je kokretna neka nas obavijesti. Meni bi lično odgovaralo da izađe ovakav Marti jer njega najviše pratim a jedva stižem uganjati Libellus i to samo redovnu seriju.
Ok, sorry, netko je na ovom topicu napisao da uskoro izlazi marti pa sam mislio da je to istina.
Ali, evo spominje se mrno, koji izlazi u jeftinom i skupom kalsiku, plus nove epizode raznih izdavaca. Sto jos dali od mrno-a? Cista znatizelja.
|
Patrix |
Posted - 03/03/2011 : 13:06:53 Sve! |
qboy |
Posted - 03/03/2011 : 11:42:50 Vidim kako na ovom forumu s vremena na vrijeme neko najavljuje Martija od prvog broja po principu "debeljuca" Texa i MNo od Veselog. Evo ovdje Mord npr. kaže:"Isto tako imamo texa, mrnoa i zagora u mekanom izdanju, a uskoro ide i marti... Jesu li ovo samo špekulacije i proizvod ličnog zaključivanja ili neko stvarno ima info. Ja sam kontaktirao VČ i lijepo su me obavijestili da ništa ne planirauju više od Martija da izdaju te da ću preko njihovih izdanja biti blagovremeno obaviješten. Ako neko ima informaciju pa makar i aluziju al' da je kokretna neka nas obavijesti. Meni bi lično odgovaralo da izađe ovakav Marti jer njega najviše pratim a jedva stižem uganjati Libellus i to samo redovnu seriju. |
Checee |
Posted - 28/02/2011 : 22:51:52 Stricek Martin pod obavezno! |
velka031 |
Posted - 28/02/2011 : 22:36:19 Mister No! Može i Tex i DD... |
Combatrock |
Posted - 28/02/2011 : 17:55:16 marti |
Mord |
Posted - 28/02/2011 : 16:47:36 quote: Originally posted by bvagner3
Treba objavljivati uvjek nešto drugo,novo i čega nema,npr.Brendon,Napoleone i sl.,a ne stalno ponavljati jedno te isto(ko papagaj),mislim da treba ponoviti neko izdanje,ali tek nakon dužeg vremenskog perioda,(po meni je to definitivno više od 20 g.,i kad ta stara izdanja postanu malo teže nabavljiva),a ne svaki čas,to mi nema smisla.
Sve stoji, ali ovdje se traze izdanja koja upravo krecu ili ona koja su nedavno pokrenuta, to je ono sto mi nije jasno? |
bvagner3 |
Posted - 28/02/2011 : 16:17:38 Treba objavljivati uvjek nešto drugo,novo i čega nema,npr.Brendon,Napoleone i sl.,a ne stalno ponavljati jedno te isto(ko papagaj),mislim da treba ponoviti neko izdanje,ali tek nakon dužeg vremenskog perioda,(po meni je to definitivno više od 20 g.,i kad ta stara izdanja postanu malo teže nabavljiva),a ne svaki čas,to mi nema smisla. |
kasper |
Posted - 28/02/2011 : 15:25:12 quote: Originally posted by Mord Kakva izdanja vam fale?
Gladan narod |
Mord |
Posted - 28/02/2011 : 15:24:35 Citam ovaj topic i nikako da shvatim? Radi se o izdanjima od prvog broja, zar ne. Imamo texa, dylana, mrnoa, natana i martija u skupom tvrdokoricenom izdanju. Uskoro bi trebao i zagor, ako sam dobro shvatio. Isto tako imamo texa, mrnoa i zagora u mekanom izdanju, a uskoro ide i marti, opet ako sma dobro shvatio.
Posto se ovdje ne spominju drugi junaci, a ima ih jos podosta koji izlaze od prvog broja. Kakva izdanja vam fale? |
talicnitom |
Posted - 28/02/2011 : 14:56:29 Misljenja sam da nam ne treba toliko reprintovanih izdanja i da je ponuda stripova (od strane izdavaca i na aukcijama) vise nego na zadovoljavajucem nivou.Pogotovo sto se tice Bonelijevih junaka. Onaj ko voli Mister Noa moze da bira hoce li skupljati LMS izdanja, Libelus ili Veseli cetvrtak(govorim za epizode koje krecu od prvog broja).Sve je dostupno-naravno,razlika je u cenama izdanja.Pored toga tu su i nove epizode u SD i SA,kao i Veseli cetvrtak. Martija imamo u LMS i Libelusu,kao i nove epizode u SD,SA i Veselom cetvrtku. Za Zagora da ne pricam,tu je izbor veliki. Ja sam ipak za neke nove junake
|
Imrahil |
Posted - 28/02/2011 : 12:29:32 nathan never jedino |
qboy |
Posted - 28/02/2011 : 12:25:22 Na led stavljaju nova izdanja jer se slabo prodaju zbog slabih priča. Klasici (stare epizode) bilo kojeg junaka imaju uglavnom dobre priče i mislim da bi se bolje prodavali. S druge strane, ovi junaci jesu zastupljeni kod drugih izdavača ali nisu mnogima dostupni zbog cijene. Naprimjer, koliko ja znam, Martijeve stare epizode se mogu naći samo u Libellusovom izdanju koje je prilično skupo (naravno može se "ganjat" i LMS). Iskreno, ja ga pratim u Libellusu jer mi je omiljeni junak, ali jedva stižem upratiti samo redovnu seriju - Biblioteka Martin Mystere. Ostalo ne mogu. Kada bi išli klasici mnogi bi mogli pratiti više junaka, npr. ja bih pored Martija pratio i MNO i vjerovatnoo Texa. Ovo bi bilo za širu masu i za ljude kojima je skupo Libellusovo izdanje a mislim da takvih ima popriličnan broj. |
mrmada |
Posted - 28/02/2011 : 11:58:24 quote: Originally posted by Kit Carson
Buduci da ovo sve imam od LL ostaje Ken Parker klasik.
Ken Parker klasik.Podrzavam.I to sa mekim koricama i pristupacnom cenom.Like a Darkwood. |
feka82 |
Posted - 28/02/2011 : 11:24:33 nista od toga nece krenuti , jer se sada vec stavljaju na led ova nova izdanja , a i vecina ovih izdanja je zastupljena kod drugih izdavaća |
qboy |
Posted - 28/02/2011 : 11:07:08 Pozdrav, pratim dugo forum a evo prvi put se javljam jer ovih dana upravo o ovome razmišljam. Glasao sam za Martija a uzimao bih i Mister Noa i Teksa iako ni jednog ni drugog ne skupljam. Mislim da bi ovo bio odličan potez jer bi najbolje epizode bile dostupne svima. |
kasper |
Posted - 28/02/2011 : 10:35:28 Uglavnom imam sve sto mi treba, tako da mi klasik ne treba |
d.r.p |
Posted - 28/02/2011 : 09:36:20 Nisam ni ja za knjižurine od po 500-600 strana.Ko krene sa Kenom od prvog broje u SC kiosk izdanju ima moju podršku.Fibra je dobra ali nije svima dostupna. |
Davor2403 |
Posted - 28/02/2011 : 09:17:43 Glasao za Martina, a uzimao bih i Texa... Nemam nista protiv Veselog Četvrtka, ali one njihove knjizurine su za mene ipak previse, najradije bih nesto slicno maxi izdanju na 300injak strana 5x godisnje ;) |
risbozg |
Posted - 28/02/2011 : 09:09:21 dosta reprintovih-reprinta... |
DOMI |
Posted - 28/02/2011 : 07:47:52 Dylan Dog __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 42 godine Alan Forda u HR Najhitnije promijeniti prodavačicu! |
sawitch |
Posted - 27/02/2011 : 23:25:32 Marti!!! |
Kit Carson |
Posted - 27/02/2011 : 23:12:39 Buduci da ovo sve imam od LL ostaje Ken Parker klasik. |
Grujah. |
Posted - 27/02/2011 : 22:55:55 quote: Originally posted by Bruce Springsteen
quote: Originally posted by docA
quote: Originally posted by Paka01
Mister No postoji već od Veseloga Četvrtka i sasvin je okej omjer stranica i cijene. Nadan se da će krenit i Martin Mystere na isti način.
Ja sam misljenja kao i ti i sa istim zeljama. Dakle - Marti Misterija Klasik.
I ja sam mišljenja kao i vi i sa istim željama. Dakle - Marii Misterija Klasik.
I ja sam mišljenja kao i vi i sa istim željama. Dakle - Marii Misterija Klasik. |