forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Koje Bonellijeve junake želite vidjeti udružene?

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Patrix Posted - 05/03/2011 : 21:59:44
Iako su se već dogodili neki susreti među junacima u Bonelliju,koje biste htjeli ponovno vidjeti zajedno,ili ih po prvi put vidjeti u team up-uMožda još jedan susret dobrog starog strica Martyja i lovca na natprirodno Dylana Doga?Možda nešto dosad neviđeno kao Tex i Mister No?Ili možda jedan smiješan susret stroja za viceve Groucha i nespretnog pratitelja Zagora,Chica?
Izbor je na vama.
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
PijaniPatak Posted - 07/09/2011 : 02:02:58
Glasao sam za Zagija i Digija

Inače bih voleo videti tuču Zagora i Bleka. To bi bilo epsko. Zagor nenadjebiv a Veliki Blek drži top golim rukama i u jurišu puca iz njega :D
Sećate se ovoga, jel'da?
marinac Posted - 06/09/2011 : 23:15:09
quote:
Originally posted by bjelolasica

@Mairosu: Taman da ga nauci odgovornosti, onda bi mr. No strip u proseku trajao 4 lista. Mr. No dobije posao, uradi ga, odleti nazad i legne da spava, a pre toga namiri sve racune :D

Vidim da si shvatio bit moje poruke. Istina uopće nisam razmišljao o tome što bi bilo da Mister No postane odgovoran.

@marinac:Odlična ideja. Zagor i Mr No. Šteta što je to nemoguće.

Zašto nemoguća? Verybad ili Helligen izmisle vremenski stroj i zagor skokne do Manausa. Još usput može s Drakeom otići do Italije i upoznati Nollitu i Ferrija.

Dogovoreno.
bjelolasica Posted - 06/09/2011 : 22:28:10
@Mairosu: Taman da ga nauci odgovornosti, onda bi mr. No strip u proseku trajao 4 lista. Mr. No dobije posao, uradi ga, odleti nazad i legne da spava, a pre toga namiri sve racune :D

Vidim da si shvatio bit moje poruke. Istina uopće nisam razmišljao o tome što bi bilo da Mister No postane odgovoran.

@marinac:Odlična ideja. Zagor i Mr No. Šteta što je to nemoguće.

Zašto nemoguća? Verybad ili Helligen izmisle vremenski stroj i zagor skokne do Manausa. Još usput može s Drakeom otići do Italije i upoznati Nollitu i Ferrija.
marinac Posted - 06/09/2011 : 21:11:44
quote:

Zagor i Mister No bi bili odlična kombinacija. Zagor pilota nauči odgovornosti, a Mister No njega kako se ophodi s ženama.

Odlična ideja. Zagor i Mr No. Šteta što je to nemoguće.

Što se Tex-a i ostalih rendžera tiče mogli bi oni sarađivati.
elfak nish Posted - 06/09/2011 : 21:02:47
Tex i Magicni
Mairosu Posted - 06/09/2011 : 21:01:07
quote:

Zagor i Mister No bi bili odlična kombinacija. Zagor pilota nauči odgovornosti, a Mister No njega kako se ophodi s ženama.

Taman da ga nauci odgovornosti, onda bi mr. No strip u proseku trajao 4 lista. Mr. No dobije posao, uradi ga, odleti nazad i legne da spava, a pre toga namiri sve racune :D
D.J. Posted - 06/09/2011 : 19:57:37
quote:

bjelolasica Posted - 06/09/2011 : 17:02:25
adriano Posted - 06/09/2011 : 13:20:00
mislim da je to loša ideja. teks nema ništa zajedničko s tom dvojicom balavaca. šta bi tek bilo kad bi ušli u salun, teks i karson naruče viski i pivo, a ova dva mlijeko i limunadu. tu bi se vidio nepremostivi jaz među njima. eventualno bi se udružili u nekakvom okršaju, ali poslije bi svako na svoju stranu. Jedni u salun, a drugi curama na večeru.
marinac Posted - 05/09/2011 : 19:17:57
Možda bi bilo zanimljivo u jednoj epizodi spojiti Tex-x, Mikija i Malog rendžera.
Može i kombinacija bilo koja dva od navedenih.
kucak Posted - 05/09/2011 : 17:28:12
Jeremiju kako prati Zagora i Chica na jednom od njihovih putovanja, onih kad izbivaju po nekoliko mjeseci. Pa kad se udruže u jaukanju zbog Chicove gladi i Jereminijih bolova, u vrijeme kad je Zagor posebno živčan.
hrvoje23 Posted - 25/03/2011 : 17:47:45
Ja bih volio vidjeti Tagora i Texa kako love Superhika
D.J. Posted - 09/03/2011 : 05:32:35
Inace, volio bi vidjeti Zagora sa Kenom ili Texom. Zagor bi naravno bio barem 20 godina stariji od njih nesto kao savjetnik ili mentor
D.J. Posted - 09/03/2011 : 05:29:45
Ha, bas ti pase uz tvoj avatar, a bome i uz signature!
(Inace imas bas kul nick )
Guzonjin sin Posted - 09/03/2011 : 03:35:58
mrzim team up-ove
Sneaksie Thiefsie Posted - 08/03/2011 : 20:46:28
quote:
Originally posted by azra x.

Dylan i Julia :]

Samo na to mislis
azra x. Posted - 08/03/2011 : 20:34:55
Dylan i Julia :]
adriano Posted - 08/03/2011 : 16:05:02
ZAGORA I Teksa, kakav bi to pokolj bio.
kleOpatra Posted - 08/03/2011 : 11:59:02
quote:
Originally posted by Sneaksie Thiefsie

quote:
Originally posted by kleOpatra

Dilan i Mister No

Pa da se pokarabasaju zbog zenskaca

Da to bih volela da vidim kakao izgleda.
pravedni Posted - 08/03/2011 : 11:48:35
Ispravka - Neron...
pravedni Posted - 08/03/2011 : 11:47:38
quote:
Originally posted by Checee

King Warrior

Sad ako ti kazem da sam ti predvideo (ili nekom drugo) ove odgovore ne bi mi verovao? Znam, ne bi. A znao sam i za Natana i Tarzanmena, kunem se u Klajva Barkera da je tako! ;)
Ma ima sve na netu, samo potraziti i igrati se ;)

Sto bi rekao onaj humanista Nron: "HLEBA I IGARA"!! I tada je postojao neki "Grand"!
Sneaksie Thiefsie Posted - 08/03/2011 : 11:17:27
quote:
Originally posted by kleOpatra

Dilan i Mister No

Pa da se pokarabasaju zbog zenskaca
kleOpatra Posted - 08/03/2011 : 10:05:49
Dilan i Mister No
Checee Posted - 07/03/2011 : 00:20:56
King Warrior

Sad ako ti kazem da sam ti predvideo (ili nekom drugo) ove odgovore ne bi mi verovao? Znam, ne bi. A znao sam i za Natana i Tarzanmena, kunem se u Klajva Barkera da je tako! ;)
Ma ima sve na netu, samo potraziti i igrati se ;)
King Warrior Posted - 07/03/2011 : 00:10:05
quote:
Originally posted by Checee

Ah da, bese Bonelli?
Da, voleo bih da vidim Kita Telera i Malog Rendzera.

evo cijela hrpa malih rendzera

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000