T O P I C R E V I E W |
globinjo |
Posted - 06/04/2011 : 20:02:03 01.06. NA KIOSCIMA! ŠTA... AJ POGODITE |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
brni |
Posted - 20/04/2011 : 17:32:02 quote: Originally posted by jaki
Ako misliš na mene u krivu si.Nisam zagorovac,volim dobre stripove.
ma salim se..shvacam sta govoris i u pravu si sta se tice razloga propadanja kiosk izdanja..samo se nadajmo da to ovaj put nece biti slucaj.. |
jaki |
Posted - 20/04/2011 : 17:29:01 Ako misliš na mene u krivu si.Nisam zagorovac,volim dobre stripove. |
brni |
Posted - 20/04/2011 : 16:35:05 quote: Originally posted by jaki
Ovo nije pitanje vremena već šta neki imaju nerealna očekivanja od izdavača i precjenjuju svoju(forumsku)važnost. Nema garancija.Strip će izlaziti sve dok se bude prodavao a to zavisi od kupaca a ovdje bi neki da im izdavač pismeno garantira da će sve izaći a ima i onih koji neće početi kupovati prije negoli izađe x brojeva?i onda se čudimo kad strip na kiosku propadne.
ja vec iman dva prekinuta serijala koje san skuplja dok je izlazilo..i to nije sigurno razlog da ne kupujem i ovo..u vecini se slazem sa tobom..jedino sam tija malo dignit zivce tzv. "zagorovcima"..
vidim da san i uspia..
|
jaki |
Posted - 20/04/2011 : 16:03:18 Ovo nije pitanje vremena već šta neki imaju nerealna očekivanja od izdavača i precjenjuju svoju(forumsku)važnost. Nema garancija.Strip će izlaziti sve dok se bude prodavao a to zavisi od kupaca a ovdje bi neki da im izdavač pismeno garantira da će sve izaći a ima i onih koji neće početi kupovati prije negoli izađe x brojeva?i onda se čudimo kad strip na kiosku propadne. |
brni |
Posted - 20/04/2011 : 15:53:41 quote: Originally posted by jaki
quote: Originally posted by brni
oni su problem zato sta ce PDZS doc do 6-7 broja i onda ce se ukiniti..bas bi mene bilo briga ko ce to kupovati kad bi meni netko sigurno garantira da ce to izac od prvog do zadnjeg broja..nemas pojma kakvo sam razocarenje dozivia kad su ukinili Tex extra..
Sigurno garantira?O čemu ti pričaš?A ko to šta u životu garantira?Jel ti Slobodna Dalmacija garantira da će sutra izaći?A ida se prekine na šestom broju ne vidim kako bi to bio moj PROBLEM?To bi bio problem za izdavača ali za mene sigurno ne bi.
ova rasprava nema smisla..vrijeme ce pokazati sve.. |
jaki |
Posted - 20/04/2011 : 13:31:36 quote: Originally posted by brni
oni su problem zato sta ce PDZS doc do 6-7 broja i onda ce se ukiniti..bas bi mene bilo briga ko ce to kupovati kad bi meni netko sigurno garantira da ce to izac od prvog do zadnjeg broja..nemas pojma kakvo sam razocarenje dozivia kad su ukinili Tex extra..
Sigurno garantira?O čemu ti pričaš?A ko to šta u životu garantira?Jel ti Slobodna Dalmacija garantira da će sutra izaći?A ida se prekine na šestom broju ne vidim kako bi to bio moj PROBLEM?To bi bio problem za izdavača ali za mene sigurno ne bi. |
Davor2403 |
Posted - 20/04/2011 : 12:38:42 Pa evo meni je Zagor najdrazi, a opet nisam rekao nista protiv ovoga...! ;)
Rekao sam samo da mi to nije neka spektakularna vijest i to je sve, a to dok izadje se mozda i odlucim kupiti prvi broj(2-3) i vidjeti kakvo je (jer nemam apsolutno pojma o ovom serijalu!)... |
zeraprinc |
Posted - 20/04/2011 : 12:09:11 quote: Originally posted by REJS
Prvi broj PDZ 941.Lms U susret nepoznatom citao sam jednog divnog suncanog dana davne 1991 i dan danas se divim tom stripu,koliko lepote u jednoj jednostavnoj prici. Jednostavno umetnost u stripu,majstorija scenarija i crteza.
Apsolutno se slažem. Još se sećam cele priče, čak se i dalje sećam imena Sikaveha, čini mi se. :D |
brni |
Posted - 19/04/2011 : 19:35:26 quote: Originally posted by split85
quote: Originally posted by risbozg
zagor je škovaca..
ak ti to veliš ja se slažem.. ..kaj god to znaćilo..hahahahaahah
@brni prevedi šjor Borisu
mislim da je šjor Boris bija sarkastican..zna on dobro sta to znaci.. |
velka031 |
Posted - 19/04/2011 : 19:25:32 Otkud to da Zagorovci ne vole PSDZ... Mislim da ste u krivu... Ja jedva čekam ovo izdanje, a znam i još takvih... Tko god voli Zagora, svidjet će mu se i ovo... |
REJS |
Posted - 19/04/2011 : 19:10:37 Ljudi ne vidim razlog da branimo PDZ jer su odlicne,drugo serijal je relativno mali i praktican za izdavanje,nema sanse da se ugasi. Ovde je par likova koji ili nisu citali ili ne vole ovaj serijal pricalo nesto protiv i to je to. Godinama se vodila rasprava kada ce stici ovaj serijal,ja i moji prijatelji secamo se tih starih dobrih prica i scena iz tog stripa i cesto ih prepricavamo. A sada kao da branimo ovaj serijal i opravdavamo ga moleci za njega,e nije to bas tako.Evo jedne poruke kroz pricu. U gradu je bio glavni badza koji je sve tabanisao i svi su ga se plasili.Jednog dana u nekoj tuci mlatio je jednog lika koji mu nije bio ni prici.U zelji da spasu tog jadnika par likova zgrabe badzu da bi ga sprecili da mlati nesrecnika. U svoj guzvi slabic na podmukao i kvaran nacin mlatne badzu u oko i pobegne.I oplavi mu oko.I naravno zbrise iz grada na odredjeno vreme. Jebiga svi su podjebavali badzu da je dobio batine od rahiticnog klinca,i sto se vise branio i opravdavao,sve je vise upadao u masinu mangupa koji podjebavaju. Zna se koliko je dobar ovaj serijal nemoramo mi da ga opravdavamo zbog par likova i upadamo dublje u masinu.
|
split85 |
Posted - 19/04/2011 : 18:20:38 quote: Originally posted by risbozg
zagor je škovaca..
ak ti to veliš ja se slažem.. ..kaj god to znaćilo..hahahahaahah
@brni prevedi šjor Borisu |
risbozg |
Posted - 19/04/2011 : 18:04:13 quote: Originally posted by brni
zagor je škovaca..
ak ti to veliš ja se slažem.. ..kaj god to znaćilo..hahahahaahah |
brni |
Posted - 19/04/2011 : 17:27:31 zagor je škovaca.. |
risbozg |
Posted - 19/04/2011 : 17:25:35 ne podnosim zagora... |
brni |
Posted - 19/04/2011 : 17:20:44 quote: Originally posted by jaki
Izvini ali zašto su oni "problem"? Možda jedino zbog svog(ne)ukusa. Svako kupuje ono šta hoće.
oni su problem zato sta ce PDZS doc do 6-7 broja i onda ce se ukiniti..bas bi mene bilo briga ko ce to kupovati kad bi meni netko sigurno garantira da ce to izac od prvog do zadnjeg broja..nemas pojma kakvo sam razocarenje dozivia kad su ukinili Tex extra.. |
brni |
Posted - 19/04/2011 : 17:13:58 ja jednostavno ne mogu razumiti ljude koji reagiraju na nacin sta sad tu neke PSDZ to je bzvz i niz slicnih komentara (a nitko od njih se nije potrudia procitat ni stranicu tog stripa jer da jesu ne bi to govorili)..a kad se pojavila najava za kolekcionarskog zagora odma neka histerija..a na policama imaju 3-4 izdanja istog stripa..mene to nervira..samo da 20% tih ljudi rece dosta mi je zagora idem vidit kakve su PSDZ prodaja bi bila odlicna..neka se barem da sansa tom stripu..kupi se prvi broj..nego ne tvrdoglavno ka mazge kupovat samo zagora i dalje biti u uvjerenju da je taj strip jedino sta postoji..
|
Mr. Bushido |
Posted - 19/04/2011 : 16:57:52 quote: Originally posted by jaki
Izvini ali zašto su oni "problem"? Možda jedino zbog svog(ne)ukusa. Svako kupuje ono šta hoće.
Ma naravno, ali ljudi se stalno pitaju zašto stripovi loše prolaze na kioscima. Jedan od razloga su i preference čitatelja. |
jaki |
Posted - 19/04/2011 : 16:54:06 Izvini ali zašto su oni "problem"? Možda jedino zbog svog(ne)ukusa. Svako kupuje ono šta hoće. |
Mr. Bushido |
Posted - 19/04/2011 : 16:19:04 quote: Originally posted by brni
ja skupljam i mange i stripove sa americkog trzista (green lantern, superman) pa mi je ovo odlicno i namjeravam sve uzet..
Također.
Uostalom, slažem se sa brnijem, nisu problem ljubitelji superheroja i mangi, jer njih nema toliko puno, a na kioscima niti ne izlazi toliko izdanja koja bi bila po njihovom ukusu. Pravi problem su oni koji na kioscima kupuju 50 izdanja Zagora. Njih ima puuuuuno više. |
pravedni |
Posted - 19/04/2011 : 14:52:54 quote: Originally posted by REJS
Prvi broj PDZ 941.Lms U susret nepoznatom citao sam jednog divnog suncanog dana davne 1991 i dan danas se divim tom stripu,koliko lepote u jednoj jednostavnoj prici. Jednostavno umetnost u stripu,majstorija scenarija i crteza.
To je reprint prve epizode PSDZ izašle u "Zlatnoj seriji". Radi se o ZS broj 55. izašloj pod naslovom "Misija kapetana Klerka"... |
brni |
Posted - 19/04/2011 : 14:48:39 ja skupljam i mange i stripove sa americkog trzista (green lantern, superman) pa mi je ovo odlicno i namjeravam sve uzet.. mislim da je prije problem u "zagorovcima"..oni cekaju samo da izade nesto od zagora.. |
REJS |
Posted - 19/04/2011 : 14:44:06 Neka presude citaoci,ako posle 5-6 brojeva vecina ljudi oceni da ovo ne valja onda neka propadne,ali garantujem da ovo nemoze da propadne prosecnom poznavaocu i citaocu.Naravno nece se svideti ljubiteljima manga,super heroja itd. Pa neka odluci kvalitet. |
Poli |
Posted - 19/04/2011 : 13:36:31 quote: Originally posted by brni
ja cu kupovat i dva komada ako bude tribalo samo da opstane..pun mi je kufer vise gledat samo zagora na trafici..i to u 10 verzija..
Bojim se da ni to nece pomoci, pa mozda cak ako kupis 10 primjeraka.
Najvise me nervira to sto se vec sad bojim situacije da posle 5-6 brojeva sve skupa stane, ode "na led"...
A to da ce biti dvomjesecno izdanje, pa i Tex i MN su mjesecno izdanje. Bar tako pise. Isto kao sto su i specijalci, koliko vec, tromjesecno?
Ali malo pozitivizma, da bar se prodalo najmanje 3000 primjeraka u prvom tjednu!
|
brni |
Posted - 19/04/2011 : 13:27:55 ja cu kupovat i dva komada ako bude tribalo samo da opstane..pun mi je kufer vise gledat samo zagora na trafici..i to u 10 verzija.. |