T O P I C R E V I E W |
Kutuzov |
Posted - 19/06/2011 : 16:20:00 Izvinjavam se ako je zaseban topik suvišan, ali pitanje je zaista za analizu i diskusiju.Pogledao sam foto-reportažu sa događaja. Sve je delovalo vrhunski, glavni scenarist Buratini vidno raspoložen, talentovani i verujem uskoro omiljeni crtač Nucio prisutan,zatim i kantautor Graziano Romani sa albumom posvećenim Zagoru. Potrudio se i Ludens, sveži gigant na 240 strana na stolu, specijalac u boji,knjiga Galiena Ferija + kolekcionarsko izdanje E otud i pitanje:
ŠTA SE TO DESILO SA ZAGOROVIM FANOVIMA NA PROSLAVI POLA VEKA OD IZLASKA PRVOG ZAGORA ?
Da zaista sa jedne strane sve kako i treba, a sa druge šačica ljudi, kao da se igra neka nižerazredna utakmica na - 25 C u jutarnjem terminu od 08.00h, ili kao da je bioskopska projekcija nekog švedskog filma( izvinjavam se prisutnima).
Zaista gde su svi ti fanovi sa ovog foruma, gde su ljudi koji bez pardona na aukcijama ostavljaju pola prosečne plate za jedan Zagorov strip. Izbrojao sam na slikama nema ni 15 ljudi ? |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
DeeCay |
Posted - 05/07/2011 : 17:10:01 quote: Originally posted by djule i meni je žao kaj nisam došao, al bojim se da svojom pojavom(bez obzira na mojih 90kg žive vage) nebi se bogznakaj popravila brojnost, već je to netko napisal, mislim da je najveći problem ovog bio upravo loš marketing i tajming,al eto u nadi, da dolaze dobra vremena, valjda bu za 6 godina na nivou, na Zagorovih 50 godina u 'Rvata! :)
DobrodošaO kolega! Pa ne moraš čekati 6 godina za novi dolazak... Oni dolaze svako malo na neki festival u raznim regijama... Bio u KG, sljedeći put možda na CRš, ili veće sljedeće na MAfestu! |
djule |
Posted - 05/07/2011 : 16:35:25 evo i ja sam friški ovdje, dugo, dugo vremena sam vas čitao voajerski :) , a evo došlo do registracije...
i meni je žao kaj nisam došao, al bojim se da svojom pojavom(bez obzira na mojih 90kg žive vage) nebi se bogznakaj popravila brojnost, već je to netko napisal, mislim da je najveći problem ovog bio upravo loš marketing i tajming,al eto u nadi, da dolaze dobra vremena, valjda bu za 6 godina na nivou, na Zagorovih 50 godina u 'Rvata! :)
za prvi post sam i preveć se raspisao, nadam se ugodnom virtualnom druženju sa vama, živjeli!
:) |
Tonka24 |
Posted - 22/06/2011 : 20:11:06 Ma pazite ja nisam došao iz protesta subjektivno, sada mi je jako žao trebao sam ići. Ja sam citirao iz razloga jer je globinjo napisa skoro pa isto kao Markos... mislim da to nije potrebno ponavljati nešto što je već rečeno. |
Elderane84 |
Posted - 22/06/2011 : 19:56:57 I meni se cini da govore istinu... Nema tu mjesta citiranjima... |
Mr. Bushido |
Posted - 22/06/2011 : 19:54:35 quote: Originally posted by Tonka24
Aj nije potrebno da citiraš Markosa....Svašta...
Govore istinu, sviđalo se to nekome ili ne.
Zbog čega ti ono nisi došao? Zbog inata Ludensu? Nije Ludens organizirao tu proslavu radi sebe nego radi obilježavanja Zagorovog rođendana. Tko će drugi organizirati proslavu nego izdavačka kuća koja izdaje Zagora u Hrvatskoj? |
Tonka24 |
Posted - 22/06/2011 : 19:40:45 quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Tonka24
Ima toga svega pomalo od ponašanja ljudi iz Ludensa do organizacije itd itd... Jer ovoliko fanova zagriženih na forumu,toliko ljudi koji su po aukcijama bidaju...a di su još oni za koje neznamo?! I iz svega toga došlo je 20 ljudi? Čudno zar ne??
šta si se uhvatio ludensa koji vrag...pa je li ti čitaš i voliš zagora zbog zagora i njegovih autora ili ludensa...pošalji im mail pa ih ogadi...ovdje je riječ o onima koji svakodnevno otvaraju mali miljun topca o zagoru,kunu se u njega,a njima ni traga ni glasa...a šta je trebalo,poslat vam svima pozivnice,potpisan primjerak mukte i sto eura za putne troškove...
Aj nije potrebno da citiraš Markosa....Svašta... |
zlatan bihac |
Posted - 22/06/2011 : 16:28:13 nisam došao na rođendan zagora jer mi niko ne bi povjerovao da idem u Zagreb taj dan na zbog toga...
|
cronos six |
Posted - 22/06/2011 : 16:17:44 bice sou u kragujevcu! ultrase spagete i vino,pa da vidimo! |
Paka01 |
Posted - 22/06/2011 : 15:20:30 quote: Originally posted by Archy
i na kraju te crteže staviš negdje u stol ili ormar i zaboraviš. To je barem moje viđenje. Ove godine ni u Makarskoj nisam čeko za crteže i potpise iz istog razloga.
Kako ko Ja ovo crteža šta iman svako malo listan i gledan. |
Archy |
Posted - 21/06/2011 : 18:18:15 No, mislio sam na subotu, ne na petak. |
DeeCay |
Posted - 21/06/2011 : 15:08:37 quote: Originally posted by Archy Drugo, potpisivanje stripova u SnK je meni osobno glupo. Čak ne ni zbog termina, ni prostora, nego zbog samog potpisivanja. To uvijek izgleda ko po traci, jedan unutra, jedan van i na kraju te crteže staviš negdje u stol ili ormar i zaboraviš. To je barem moje viđenje. Ove godine ni u Makarskoj nisam čeko za crteže i potpise iz istog razloga.
Meni je to zanimljivo, uopće nije po traci, pa uvijek možeš pričati s autorima, ili sa stripašima koji se vrte okolo. Ja sam u biti saznao skoro sve što me je zanimalo već na prvom potpisivanju o autora. Potpis ili slika, manji problem...
quote:
Kriza je, a gay parada bi isto mogla biti razlog za slabu posjećenost u petak, ali ne zbog onoga što svi misle, nego jednostavno što ljudi ne žele ići na ulice blizu 'ekipe iz druge momčadi', a još bi lako mogli dobiti po glavi bilo od murje, bilo od skinsa.
Ajde, archy nemoj biti toliko naivan... Kakav strah? Ljudi su jednostavno prelijeni uopće izaći iz kuće. Inače, povorka za paradu je bila u subotu. |
Archy |
Posted - 21/06/2011 : 14:33:13 Prvo, mislim da oglašavanje nije neki veliki problem - s obzirom da se radi o stripu, ko je htio znati da dolaze bure i ekipa, znao je.
Drugo, potpisivanje stripova u SnK je meni osobno glupo. Čak ne ni zbog termina, ni prostora, nego zbog samog potpisivanja. To uvijek izgleda ko po traci, jedan unutra, jedan van i na kraju te crteže staviš negdje u stol ili ormar i zaboraviš. To je barem moje viđenje. Ove godine ni u Makarskoj nisam čeko za crteže i potpise iz istog razloga.
Konferencija u Laguni je bila ono što me zanimalo i tamo sam došao. Da je moglo doći više ljudi, moglo je. Ali, jebi ga, šta je tu je.
Kriza je, a gay parada bi isto mogla biti razlog za slabu posjećenost u subotu, ali ne zbog onoga što svi misle, nego jednostavno što ljudi ne žele ići na ulice blizu 'ekipe iz druge momčadi', a još bi lako mogli dobiti po glavi bilo od murje, bilo od skinsa. |
Zagor12 |
Posted - 21/06/2011 : 14:30:23 quote: Originally posted by teller
i jedan slani:
Bure: Zašto je došlo ovako malo ljudi? Bernard:Danas je gay parada,večina FORUMAŠA je tamo.
super, nisam gej. |
teller |
Posted - 21/06/2011 : 14:29:49 i jedan slani:
Bure: Zašto je došlo ovako malo ljudi? Bernard:Danas je gay parada,večina FORUMAŠA je tamo. |
1Euro |
Posted - 21/06/2011 : 14:25:33 quote: Originally posted by King Warrior
jedan neslani:
Bure: Zasto je doslo ovako malo ljudi? Bernard: Danas je gay parada, vecina gradjana je tamo.
|
King Warrior |
Posted - 21/06/2011 : 12:31:24 jedan neslani:
Bure: Zasto je doslo ovako malo ljudi? Bernard: Danas je gay parada, vecina gradjana je tamo.
|
Zlotvor |
Posted - 21/06/2011 : 12:24:48 Možda... Stvarno samo se bili okupili u "velikom" broju. |
King Warrior |
Posted - 21/06/2011 : 12:22:50 mozda mu bilo drago sto je doslo toliko ljudi, pa nije mogao da prikrije zadovoljstvo |
Zlotvor |
Posted - 21/06/2011 : 12:19:25 Burattini izgleda ka da mu je neko zašia lice pa se stalno smije tako da... |
King Warrior |
Posted - 21/06/2011 : 12:17:38 a bili su ozbiljni? |
Zlotvor |
Posted - 21/06/2011 : 12:10:12 To su ispričali na konferenciji. Bio sam tamo pa čuo. Ako lažem ja, lažu i oni. |
King Warrior |
Posted - 21/06/2011 : 12:09:13 quote: Originally posted by Zlotvor
, Nuccio je triba nacrtat bizona kako naganja Zagora al' nije zna pa je nacrta nosoroga!
Dobar vic. |
Zagor12 |
Posted - 21/06/2011 : 12:07:13 I sad se možda cijela radnja mijenja! |
Zlotvor |
Posted - 21/06/2011 : 12:05:15 To ti je special na kojem Nuccio još radi. Nije objavljen ni u Italiji. Interesantno, Nuccio je triba nacrtat bizona kako naganja Zagora al' nije zna pa je nacrta nosoroga! |
Zagor12 |
Posted - 21/06/2011 : 11:27:36 Koja je to epizoda? |