T O P I C R E V I E W |
Konami games fan |
Posted - 20/08/2011 : 15:24:32 Pozdrav najboljoj strip zajednici na prostorima ex-Yu, a verovatno i u okruzenju.
Trazim jednu epizodu Martija Misterije, koju sam citao pre sigurno dvanaestek godina.
U toj epizodi dvoje Atlantidjana prezivljavaju propast atlantide i nekim skafanderima, a onda jedno od njih dvoje postaje egipatsko božanstvo.
To je sve čega se sećam.
Da li mi neko može reći ime ove epizode?
Beskrajno zahvalan. Djordje |
21 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
teller |
Posted - 21/08/2011 : 09:55:51 odličan post Konami, bravo! |
Konami games fan |
Posted - 21/08/2011 : 00:17:32 Ljudi nema nista lose u stripovima. i neka su droga.
Ne izazivaju halucinacije, rak pluca, ne ostavljaju los zadah, ne naplacuju se na gram, nisu ilegalni, ne zrače, mogu da se čitaju i u prirodi i u zatvorenom. Nikad ih ne možeš potrošiti i uvek ih možeš iznova čitati.
Jednostavno raspiruju nasu maštu, ponesto i naucimo.
Za razliku od svih drugih vrsta droga i zavisnosti, oni su najeftiniji, najzdraviji, najpoučniji.
Gde bi današnja deca bila da su kao mi čitala stripove. A ne samo video igrice i filmovi po ceo dan. |
acestroke |
Posted - 20/08/2011 : 23:34:58 quote: Originally posted by Windwalker
Kad smo već kod Martina... Libellus je na broju 50, koji su to brojevi originala?
Mislim da je MM Lib 50 originalni broj 79/80, ako ne grijesim |
Windwalker |
Posted - 20/08/2011 : 23:26:14 Kad smo već kod Martina... Libellus je na broju 50, koji su to brojevi originala? |
drakulloni |
Posted - 20/08/2011 : 23:21:16 quote: Originally posted by cronos six
quote: Originally posted by Combatrock
droga je nista u poredjenju sa stripovima
stripovi su jaci od droge.
Amin |
drakulloni |
Posted - 20/08/2011 : 23:20:36 Imam i ja jedno pitanje o starim izdanjima MM.
Jel se seća neko LMS broja, u kojem je posle Martijeve priče išao strip pod nazivom "Priča o Ludom Konju"
Nekom prilikom sam pročitao taj strip i baš mi se svideo, ali ništa drugo ne mogu da se setim u vezi tog LMS-a. |
cronos six |
Posted - 20/08/2011 : 22:18:15 quote: Originally posted by Combatrock
droga je nista u poredjenju sa stripovima
stripovi su jaci od droge. |
Combatrock |
Posted - 20/08/2011 : 22:16:45 droga je nista u poredjenju sa stripovima |
Whetherpine |
Posted - 20/08/2011 : 21:41:58 quote: Originally posted by Obi-wan Bolje nemoj čitati više ništa! Ako se navučeš, to će te ovaj put držati cijeli život - sada ima u opticaju puno više i boljih stripova nego onomad. Nas 1000 se navuklo (poslije 25-te ili 30-te godine ponovo), sve novce potrošismo na stripove, a djeca gladuju...
Da sam barem ovaj post pročitao prije 2-3 godine!
|
Obi-wan |
Posted - 20/08/2011 : 18:12:23 quote: Originally posted by Konami games fan
"bain marie" sto bi reko Dell boy :D
Vec sam ga nabavio. I taj i onaj "elektronski virus" koji je nastavak. Ukoliko neko zeli mogu mu ih proslediti.
Dobro pitanje za citanje: Nazalost u zadnjih sigurno 5,6 godina nisam procitao ni jedan strip. A bili su moja mladost, radost, inspiracija i život. Ali danas je ponovo dan za citanje Martija Misterije!
Bolje nemoj čitati više ništa! Ako se navučeš, to će te ovaj put držati cijeli život - sada ima u opticaju puno više i boljih stripova nego onomad. Nas 1000 se navuklo (poslije 25-te ili 30-te godine ponovo), sve novce potrošismo na stripove, a djeca gladuju... |
mikado |
Posted - 20/08/2011 : 18:10:03 Dnevnikov br. 40, inače je u pitanju originalni specijal br. 1 Il cobra d'oro |
leshwolsh |
Posted - 20/08/2011 : 18:00:16 Kad smo vec kod starih epizoda Martija, jel se neko seca epizode u kojoj Marti srece psa Lajku kojeg su rusi poslali u svemir, ali je on sad nastanjen cini mi se na nekoj planeti i moze da komunicira. Siguran sam da nije u prvih 30 brojeva. Hvala unapred na odgovoru. |
Konami games fan |
Posted - 20/08/2011 : 16:10:22 "bain marie" sto bi reko Dell boy :D
Vec sam ga nabavio. I taj i onaj "elektronski virus" koji je nastavak. Ukoliko neko zeli mogu mu ih proslediti.
Dobro pitanje za citanje: Nazalost u zadnjih sigurno 5,6 godina nisam procitao ni jedan strip. A bili su moja mladost, radost, inspiracija i život. Ali danas je ponovo dan za citanje Martija Misterije! |
DeeCay |
Posted - 20/08/2011 : 16:09:39 quote: Originally posted by Konami games fan
Besmrtna zena ! Sad sam se setio naslovnice To je taj! Hvala najlepse!
Hoćeš ga sad ponovno nabaviti i čitati? Čitaš li ti uopće stripove? |
delboj |
Posted - 20/08/2011 : 16:03:31 quote: Originally posted by DeeCay
ILi Prokleto pleme #4 kako mikado aže, samo što je ta izašla pred 25 godina, ne dvanaestak.
Pa nije on ni napisao da je tada izašla, nego da je tada čitao |
Konami games fan |
Posted - 20/08/2011 : 15:58:43 Besmrtna zena ! Sad sam se setio naslovnice To je taj! Hvala najlepse! |
DeeCay |
Posted - 20/08/2011 : 15:57:14 ILi Prokleto pleme #4 kako mikado aže, samo što je ta izašla pred 25 godina, ne dvanaestak.
|
DeeCay |
Posted - 20/08/2011 : 15:54:54 quote: Originally posted by Konami games fan
Pozdrav najboljoj strip zajednici na prostorima ex-Yu, a verovatno i u okruzenju.
Trazim jednu epizodu Martija Misterije, koju sam citao pre sigurno dvanaestek godina.
U toj epizodi dvoje Atlantidjana prezivljavaju propast atlantide i nekim skafanderima, a onda jedno od njih dvoje postaje egipatsko božanstvo.
To je sve čega se sećam.
Da li mi neko može reći ime ove epizode?
Beskrajno zahvalan. Djordje
A ima ih puno koji se tiču egipta i propasti Atlantide. Ima specijalac Tajna Velike piramide, Besmrtna žena, Crna piramida
|
mikado |
Posted - 20/08/2011 : 15:54:36 To bi trebala biti epizoda Prokleto pleme. U originalu je to broj 4, a isti broj je i u izdanju Dnevnika. Jedino si pogrešio oni ne postaju egipatska već etrurska božanstva. |
Konami games fan |
Posted - 20/08/2011 : 15:50:45 Hvala na linku ka svim epizodama.
Ali ja zaista ne znam ni kako je izgledala naslovna strana ove epizode koju trazim.
Da li neko mozda zna njen naziv? |
srdjandj |
Posted - 20/08/2011 : 15:42:47 http://www.stripovi.com/index.asp?page=search&header=0&Name=&Heroes=MM&What=HR&Publisher=LMS&ITPublisher=All&Author=All&list=off&sort=Publisher%2CNum%2CHero&cnt=All&submit=Tra%9Ei |