forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Teks 31-42 Libellus

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
milan16 Posted - 20/10/2011 : 11:20:13
Koji vam je Teks najbolji posle Urote ?
Sa spiska sam izbacio Urotu pošto verujem da bi više od polovine ljudu glasalo za ovaj strip.
9   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
teller Posted - 25/10/2011 : 08:44:48
iako uzorak nije baš reprezantivan, da potvrdu Libellusu da su nove epizode Texa pun pogodak...Buffalo su odlični a ni ovaj Ubica od Seiljasa nije loš...čekamo Tornado.
velka031 Posted - 20/10/2011 : 19:00:02
Buffalo Soldiers
Magico_Vento Posted - 20/10/2011 : 14:29:45
Glasao za junake djavoljeg prolaza iako su mi odlicni i granica u plamenu,zeljezna maska i buffalo soldiers
teller Posted - 20/10/2011 : 13:09:40
svaka čast, ako te tješi isti slučaj je samnom...kažem 100 ojra pa izpadne 150, kiosk izdanja i ne računam...slaba mi je samokontrola...ali nešto sam siguran...sa Tex Libellus idem do kraja i dalje...i da..DOLJE FESTIVALI!
ja jih izbegavam jer onaj festival ambijent pomuti razum,čast popustima i akcijama ali sve su to jeftini trikovi trgovaca i izdavaća...za izvući i zadnji cekin iz stripfanatika...ionako nas neki zuvu pacijentima.
Uživaj zemljače!
ps. ako mogu mali savjet...osiguraj Bufallo Solderse što prije-krasan Tex.
jang Posted - 20/10/2011 : 12:30:59
idem, ali pošto skupljam gomilu stripova nekoliko zaostajem za produkcijom. Pokušavam ostati na oko 100€ mjesečno, ali če mi sad ovi festivali sjebat računicu
teller Posted - 20/10/2011 : 12:00:26
..i, ne ideš dalje ?
jang Posted - 20/10/2011 : 11:58:43
čitao sam samo do broja 36, od tih mi je najbolja Granica u plamenu...Sasquatch i Čovjek vrijedan 2000 dolara su mi najlošije, tj. dosadne
teller Posted - 20/10/2011 : 11:54:44
Kad več nema Urote onda Buffalo Solders, ali ako mogu neskromno priznat, od sadašnjeg serijala Tex Libellus najbolja mi je 12 knjiga LOV NA ČOVJEKA,pa onda KANADSKI POBUNJENICI,EL MUERTO, ali to več nije tema polla...dakle Bufallo Solders.
kasper Posted - 20/10/2011 : 11:24:54
quote:
Originally posted by milan16
Sa spiska sam izbacio Urotu pošto verujem da bi više od polovine ljudu glasalo za ovaj strip.

Gresis sinak, meni licno Urota jeste najbolja al je neslavno prosla na recenzijama.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000