forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Izbori 2011.

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
bjelolasica Posted - 03/12/2011 : 17:34:26
Nemojte pomisliti da će ovo biti vezano za 4.12. 2011. i izbore koji se održavaju u CRO i SLO.
Glasa se za najlošijeg Dylana Doga. Izbarao sam ovih pet jer imaju najlošiji prosjek ocjena.
Glasovanje je otvoreno do 10.12. 2011. u 17:40 zatvaramo biralište.
19   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
paro Posted - 10/12/2011 : 18:10:39
Najgluplji topik do sada...
bjelolasica Posted - 10/12/2011 : 17:46:38
GLASOVANJE JE ZAVRŠILO!

Pobuna automobila
vjeran Posted - 06/12/2011 : 08:36:51
Moj je glas išao Pobuni automobila. Mada, ideja načelno i nije baš katastrofalna, bolji scenarist bi tu izvukao više, samo što ju je Chiaverotti po dobrom starom običaju zasrao. Ipak, dno dna!
dessa Posted - 06/12/2011 : 00:46:28
quote:
Originally posted by acestroke

sumnjam da neki tipovi uopste znaju kako pravilno da ocjene strip.

Ja mislim da ne postoje dve osobe na sajtu koje znaje kako da ocene strip.
acestroke Posted - 03/12/2011 : 23:47:03
Oki je potpuno u pravu, totalno se slazem. Nema stripa koji zasluzuje sve ocjene jedinice, jer ovi Dylani odozgo su losi u scenariju i prici, ali ni jedan ne zasluzuje 1 na crtezu i naslovnici. Glup potez recenzata, sumnjam da neki tipovi uopste znaju kako pravilno da ocjene strip.
supermark Posted - 03/12/2011 : 21:35:46
nesmiljeni hook, od ponudjenih koljac
bjelolasica Posted - 03/12/2011 : 21:03:35
quote:
Originally posted by Oki

Ako se bira najlošija epizoda....pa tko se sjeća najlošije, takve ionako odmah zaboraviš,a i izbor epizoda nije realan jer ima još mnogo lošijih epizoda. Ne možeš se ravnati po ocjenama recezenata jer ruku na srce- za mene ne postoji Dylanov strip koji bi mogao dobiti sve jedinice. Priča može biti čisti promašaj,nečitljiva i glupa,ali crtež i naslovnica to u većini slučajeva nisu i davanjem ocjena 1 za sve četiri stavke ocjenjivanja je čisti idiotizam i uz to je nepošteno prema nekome tko bi taj strip pročitao, a zbog loše recenzije je unaprijed odustao od nabave stripa...

Ja sam se bazirao na prosječnoj ocjeni stripa. Ruku na srce krenuo sam čitati DD pred mjesec i pol te uz sve ove loše priče sam se ipak navukao.
EDIT: Znam da je problem točno odrediti koja je priča najlošija jer sto ljudi sto čudi, ali ovo nije obvezujuće glasovanje.
Oki Posted - 03/12/2011 : 20:57:46
Ako se bira najlošija epizoda....pa tko se sjeća najlošije, takve ionako odmah zaboraviš,a i izbor epizoda nije realan jer ima još mnogo lošijih epizoda. Ne možeš se ravnati po ocjenama recezenata jer ruku na srce- za mene ne postoji Dylanov strip koji bi mogao dobiti sve jedinice. Priča može biti čisti promašaj,nečitljiva i glupa,ali crtež i naslovnica to u većini slučajeva nisu i davanjem ocjena 1 za sve četiri stavke ocjenjivanja je čisti idiotizam i uz to je nepošteno prema nekome tko bi taj strip pročitao, a zbog loše recenzije je unaprijed odustao od nabave stripa...
acestroke Posted - 03/12/2011 : 18:59:14
@bijelolasica:
ukljuci svoj PM
:)
velka031 Posted - 03/12/2011 : 18:14:07
Pakleni pas, kakva glupost!!
bjelolasica Posted - 03/12/2011 : 18:13:29
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Ok, sve u redu. Moja je top-lista shitova s ponešto drugačijim redosljedom, samo to.

Znam da se svim ukusi razlikuju pa sam odlučio uzeti one epizode koje imaju najlošiji prosjek kad se zborje sve ocjene.
Johnny Difool Posted - 03/12/2011 : 18:11:18
Ok, sve u redu. Moja je top-lista shitova s ponešto drugačijim redosljedom, samo to.
bjelolasica Posted - 03/12/2011 : 17:47:22
quote:
Originally posted by Johnny Difool

acestroke je u pravu, ovo nema nikakve veze s godinom na izmaku, a ja sam svejedno glasao za Pobunu automobila jer je već u startu, tj. od samog zapleta najdebilnija. Toliko idiotizama na jednom mjestu teško je naći bilo gdje drugdje, čak su i Nesmiljeni Hook (zašto ga nema u ponudi?) i Koljač za nanometarske nijanse smisleniji.

http://www.stripovi.com/index.asp?page=reviews-custom-stat&Hero=DD&Sort=2&SortOrder=ASC&Num=10&submit=Tra%9Ei
Samo prvih pet je uključeno pop prosječnoj ocjeni.
wolf Posted - 03/12/2011 : 17:47:04
I mene je već presjeklo - taman dočekam malo mira barem danas kad je na snazi šutnja, pa bi mi samo još to trebalo ovdje
Johnny Difool Posted - 03/12/2011 : 17:45:43
acestroke je u pravu, ovo nema nikakve veze s godinom na izmaku, a ja sam svejedno glasao za Pobunu automobila jer je već u startu, tj. od samog zapleta najdebilnija. Toliko idiotizama na jednom mjestu teško je naći bilo gdje drugdje, čak su i Nesmiljeni Hook (zašto ga nema u ponudi?) i Koljač za nanometarske nijanse smisleniji.
split85 Posted - 03/12/2011 : 17:44:08
a ja već mislija da je nešto drugo
bjelolasica Posted - 03/12/2011 : 17:39:55
quote:
Originally posted by acestroke

ovo su sve stare epizode, bijelolasice.
kakve veze one imaju sa 2011 godinom?
:)

Samo da vam privuče pozornost.
acestroke Posted - 03/12/2011 : 17:37:33
ovo su sve stare epizode, bijelolasice.
kakve veze one imaju sa 2011 godinom?