T O P I C R E V I E W |
kandraks |
Posted - 21/12/2011 : 17:39:55 Scenarij: Tiziano Sclavi Crtež: Franco Donatelli Naslovnica: Gallieno Ferri
Original #199 - Recenzija |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
solar |
Posted - 03/05/2016 : 02:26:05 Recenzija:
http://www.stripovi.com/recenzije/zagor-zg-zs-655-656-vuk-samotnjak/75/ |
cronos six |
Posted - 03/01/2012 : 21:56:09 prokleto blago-boja:prokleto blago c.belo-0:2 |
split85 |
Posted - 03/01/2012 : 21:41:44 quote: Originally posted by bjelolasica
Gdje to pronalazite?
Nećemo ti reć Nekim matematičkim algoritmom smo došli do zaključka |
split85 |
Posted - 03/01/2012 : 21:41:20 quote: Originally posted by Sprevar
quote: Originally posted by Tonka24
quote: Originally posted by acestroke
Tonka24 odozgo tvrdi da ga je negdje vidio
Strip je prokleto blago provjerene informacije 100% Na zalost nije bitno odakle
točno sljedeći strip je ZAGOR EXTRA 207 - PROKLETO BLAGO provjereno
i ja imam dojavu jesi bar moga prominit font, a ne samo copy/paste s tog mista odakle si skinija |
bjelolasica |
Posted - 03/01/2012 : 21:08:03 Gdje to pronalazite? |
Sprevar |
Posted - 03/01/2012 : 21:06:38 quote: Originally posted by Tonka24
quote: Originally posted by acestroke
Strip je prokleto blago provjerene informacije 100% Na zalost nije bitno odakle
točno sljedeći strip je ZAGOR EXTRA 207 - PROKLETO BLAGO provjereno |
Tonka24 |
Posted - 03/01/2012 : 02:57:42 quote: Originally posted by acestroke
Strip je prokleto blago provjerene informacije 100% Na zalost nije bitno odakle |
bjelolasica |
Posted - 02/01/2012 : 22:42:21 Slika govori 1000 riječi. |
teller |
Posted - 02/01/2012 : 22:36:08 quote: Originally posted by bjelolasica
quote: Originally posted by teller
pa uzimam svakog Zagora u 3-4 primjerka: 1. direkt glanc u vrečicu i policu 2. sinu za kolekciju(hoče imat svoju iako zna da če tata prije ili kasnije otegnuti patke i...) 3. za pročitat meni i susjedu(lječeni alkoholičar na socialni ali voli stripove) 4. na ljetu u jednom od paketa(po tri broja u paketu)
Poznaješ Dylana Doga
kaj je to Dilan Dog?????? ako je strip, ja čitam samo one najbolje... |
bjelolasica |
Posted - 02/01/2012 : 22:35:33 Glavni razlog povećanja prodaje ... |
teller |
Posted - 02/01/2012 : 22:28:45 quote: Originally posted by velka031
pa uzimam svakog Zagora u 3-4 primjerka: 1. direkt glanc u vrečicu i policu 2. sinu za kolekciju(hoče imat svoju iako zna da če tata prije ili kasnije otegnuti patke i...) 3. za pročitat meni i susjedu(lječeni alkoholičar na socialni ali voli stripove) 4. na ljetu u jednom od paketa(po tri broja u paketu)
imate donekle pravo što se Ludesa tiče ali forumaši su manji dio Ludens publike tako da...oni imaju neku svoju politiku, nebi jih zagovarao poslje one sramote kad nisu trepnuli na vijest o odlazku velikog Sergia ali sa tim PROKLETIM BLAGOM nisu ni puno pogrešili, ima ljudi koji bi to cb pročitali a ima u tih 4 godine od kolorca i ljudi koji to nisu još pročitali..imaju pogrešne poteze sigurno ali taj se meni ne vidi tako katastrofalan koliko neki prikazujete... još ako PROKLETO BLAGO stigne ovih dana a DEVIL MASK več oko 20-tog, što se mene tiče sve ok.
ako me netko proglasi neuračunljivim ili ludim samo napomena ...da je u pravu i da se ne ljutim nimalo...jbg.Zagor mi je velika ljubav i volim da je dijelim i sa onima oko mene...ni meni ne pada novac sa neba ali dok si mogu priuštit, to ču i radit...dosta tih stripova pročitanih ili iz paketiča razdelim klincima iz sinovog nogometnog kluba ili ostalim zainteresiranima...znam kako sam bio ko klinac sretan kad mi netko dao ili kupio strip...ako budu oni bar 10% sretni ko ja-moja misija je tu izvršena...
teller, ti si misionar Duha sa sjekirom, svaka čast
fala velka,fala,ali budimo skromni...za sada. |
teller |
Posted - 02/01/2012 : 22:26:55 quote: Originally posted by Curunir
totalno lud čo'ek
hmmm, ne uzmi ono da se neču ljutit zdravo za gotovo. ja sam možda lud čo'vek, al nije moj odvjetnik... |
velka031 |
Posted - 02/01/2012 : 22:16:27 quote: Originally posted by teller
imate donekle pravo što se Ludesa tiče ali forumaši su manji dio Ludens publike tako da...oni imaju neku svoju politiku, nebi jih zagovarao poslje one sramote kad nisu trepnuli na vijest o odlazku velikog Sergia ali sa tim PROKLETIM BLAGOM nisu ni puno pogrešili, ima ljudi koji bi to cb pročitali a ima u tih 4 godine od kolorca i ljudi koji to nisu još pročitali..imaju pogrešne poteze sigurno ali taj se meni ne vidi tako katastrofalan koliko neki prikazujete... još ako PROKLETO BLAGO stigne ovih dana a DEVIL MASK več oko 20-tog, što se mene tiče sve ok.
ako me netko proglasi neuračunljivim ili ludim samo napomena ...da je u pravu i da se ne ljutim nimalo...jbg.Zagor mi je velika ljubav i volim da je dijelim i sa onima oko mene...ni meni ne pada novac sa neba ali dok si mogu priuštit, to ču i radit...dosta tih stripova pročitanih ili iz paketiča razdelim klincima iz sinovog nogometnog kluba ili ostalim zainteresiranima...znam kako sam bio ko klinac sretan kad mi netko dao ili kupio strip...ako budu oni bar 10% sretni ko ja-moja misija je tu izvršena...
teller, ti si misionar Duha sa sjekirom, svaka čast |
bjelolasica |
Posted - 02/01/2012 : 22:11:21 quote: Originally posted by teller
Poznaješ Dylana Doga
|
Curunir |
Posted - 02/01/2012 : 22:03:26 totalno lud čo'ek |
teller |
Posted - 02/01/2012 : 21:21:55 quote: Originally posted by teller
ako me netko proglasi neuračunljivim ili ludim samo napomena ...da je u pravu i da se ne ljutim nimalo...jbg.Zagor mi je velika ljubav i volim da je dijelim i sa onima oko mene...ni meni ne pada novac sa neba ali dok si mogu priuštit, to ču i radit...dosta tih stripova pročitanih ili iz paketiča razdelim klincima iz sinovog nogometnog kluba ili ostalim zainteresiranima...znam kako sam bio ko klinac sretan kad mi netko dao ili kupio strip...ako budu oni bar 10% sretni ko ja-moja misija je tu izvršena... |
Curunir |
Posted - 02/01/2012 : 21:14:11
|
teller |
Posted - 02/01/2012 : 21:12:52 quote: Originally posted by Curunir
tellere, kakav ti je to potpis????????????????
kakav? pa prošlogodišnji. ne priznajem da sam se zajebo....teller ne greši nikad pa ni onda. |
teller |
Posted - 02/01/2012 : 21:11:08 quote: Originally posted by Curunir
ja ču kupit 4 primjerka pa....
ajde dok mozes, dok te ne kupi todoric
meni ne smeta taj Todorič, samo da ne ukine u trgovinama jeternu Gavrilovič i sve ok. |
Curunir |
Posted - 02/01/2012 : 21:10:09 tellere, kakav ti je to potpis???????????????? |
teller |
Posted - 02/01/2012 : 21:09:09 quote: Originally posted by bjelolasica
Kupi ih 5.
pa možda i hoču. |
ozasloscena_sovuljaga |
Posted - 02/01/2012 : 21:07:51 quote: Originally posted by acestroke
quote: Originally posted by ozasloscena_sovuljaga
PA mislim da nije motivacija Ludensa ovim potezom da nas oderu dodatno, jer hvala Bogu, u Extra ediciji imaju sta za objavljivat, tako da im je s te strane potpuno svejedno izdali oni prokledo blago ili demonsku masku. Njima je jedino bitno da Zagor izadje jedniom mjesecno.
Ova epizoda je izasla prije samo cetiri godine kao specijal, tako da kakve potrebe ima da ponovo izlazi, i to u crno bijelom kako nikad nije bila ni zamisljena, ne kod Italijana, pa zasto onda kod nas? Pa ako ce sada da izdaju jubilarce u specijal izdanju i u Extra seriji, zasto su onda preskocili Moj Prijatelj Jim Gitara u Extra ediciji? Ovdje je pitanje o konzistenciji, tako da se ja cesto pitam sta je u stvari motivacija Ludensa?
Istina jest da izdanje nema smisla, ali hocu rec da je Ludensu tako svejedno kupio ti Prokleto blago ili Demonsku masku...
Jer nije to zadnji broj Zagora pa eto, zele izdat broj vise i dodatno zaradit.
Tako da smatram da je Prokleto blago izdato vise radi nemara nego radi dodatne zarade, jer kao sto sam rekao, Zagor bi ovako i onako izasao... |
teller |
Posted - 02/01/2012 : 21:07:46 pa uzimam svakog Zagora u 3-4 primjerka: 1. direkt glanc u vrečicu i policu 2. sinu za kolekciju(hoče imat svoju iako zna da če tata prije ili kasnije otegnuti patke i...) 3. za pročitat meni i susjedu(lječeni alkoholičar na socialni ali voli stripove) 4. na ljetu u jednom od paketa(po tri broja u paketu)
imate donekle pravo što se Ludesa tiče ali forumaši su manji dio Ludens publike tako da...oni imaju neku svoju politiku, nebi jih zagovarao poslje one sramote kad nisu trepnuli na vijest o odlazku velikog Sergia ali sa tim PROKLETIM BLAGOM nisu ni puno pogrešili, ima ljudi koji bi to cb pročitali a ima u tih 4 godine od kolorca i ljudi koji to nisu još pročitali..imaju pogrešne poteze sigurno ali taj se meni ne vidi tako katastrofalan koliko neki prikazujete... još ako PROKLETO BLAGO stigne ovih dana a DEVIL MASK več oko 20-tog, što se mene tiče sve ok. |
bjelolasica |
Posted - 02/01/2012 : 21:07:31 Kupi ih 5. |
Curunir |
Posted - 02/01/2012 : 21:03:54 quote: Originally posted by teller
ja ču kupit 4 primjerka pa....
ajde dok mozes, dok te ne kupi todoric |