forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Povratak starih likova iz zagorova svijeta

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Tonka24 Posted - 06/01/2012 : 16:16:55
Dakle čiji bi povratak najrađe željeli po povratku zagora u Darkwood iz JA? Ako vas je volja opišite povratak onoga za kojeg glasate
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
guderian Posted - 08/01/2012 : 22:59:22
quote:
Originally posted by wele

Nat Murdo u finalnoj prici u kojoj Zagor gine.

Da baš Zagor gine uz Murdoa?!!!
wele Posted - 08/01/2012 : 22:39:40
Nat Murdo u finalnoj prici u kojoj Zagor gine.
guderian Posted - 08/01/2012 : 22:34:58
quote:
Originally posted by split85

quote:
Originally posted by Leonid

Želio bih vidjeti Murda,ali kao pozitivca,to je genijalan lik.

Nešto kao Jim Gitara

Jim Gitara i Nat Murdo se ne mogu uspoređivati.
Dok je Jim sitni kriminalac(bez obzira na sposobnosti) Murdo je notorni zločinac i ubojica.
Uopće je glupo što je izbjegao Zagorovu kaznu radi sitne preobrazbe na dobro.
Taj dio priče je zbilja jadan.
tinton Posted - 07/01/2012 : 17:34:00
Sjetio sam se da nema Mortymera, zašto
emirem Posted - 07/01/2012 : 15:47:13
Zombiji iz Louisiane,prokopaju se preko rijecnog dna kroz Mississipi do Missourija sve do Ohia(ako je geografski ispravno) i do Darkwooda i propadnu u Zagorovu zamku od zivog pijeska....onda Marie Laveau posvica i obradi ga malo..onako za podgrijavanje atmosfere...
Bat Baterton Posted - 07/01/2012 : 15:26:29
Od ponuđenih SuperMajk, ali da priča bude slična njegovom drugom pojavljivanju, tj. da ne bude neprijatelj Zagoru. Inače, uvek sam više za osmišljavanje novih originalnih likova nego da se okreću stari neprijatelji.
Leonid Posted - 07/01/2012 : 11:21:33
Mislim da će tri puta u Bonelliju promisliti prije nego što vrate u život Nollitine negativce,isto vrijedi i za Sclavija.
Imam osjećaj da Burattini želi stvoriti nove negativce,sada je u centru svega JA turneja i to je dosta veliki projekt.
Zato ne vjerujem da će netko imati veliki povratak.

O Wolfinghamu je sve rečeno,Cain je pobijedio,Dagon je u drugoj dimenziji,neka tako i ostane.
tumen Posted - 07/01/2012 : 11:11:49
Više materijala za povratak ima kada su u pitanju neki likovi koji su u prijateljskom odnosu sa Zagorom, na primer Vuk samotnjak ili Banak.
Priča koja ostavlja otvorena vrata da se pojavi jedan od takvih likova je i Ubica iz Darkvuda u kojoj se pojavljivao novi poglavica Tunikana, Šenankar.Takođe, na osnovu te priče moglo bi se uraditi i nešto po pitanju Zagorovih neprijatelja jer se ne zna ko je stojao iza zaverenika koji su pravili haos u Darkvudu.
Što se tiče još neprijatelja, možda bi i Eskima mogli da vrate, mada je to upitno.
King Warrior Posted - 07/01/2012 : 11:00:03
prica je odlicna, ne radi se o tome, vec jednostavno mislim da Wolfingham i cijela prica nisu materijal za ponavljanje.
Jednostavno mislim da su ispucali u toj prici i sa tim likom sve sto se imalo reci.
Cromwell Posted - 07/01/2012 : 10:55:23
Većinom se slažem sa King Warriorom ali ovo ne:
quote:
Originally posted by King Warrior
Barun Wolfingham-sledbenik dagona boga zla jok, dosta je njega bilo

Nije ti se svidjela priča ili? Bilo je bezveznijih negativaca koji su se pojavljivali drugi put tako da mislim da Wolfingham zaslužuje barem još jednu priču. A Morska strava (fantastična kakva već jest) pruža stvarno velike mogućnosti za nastavak.
tinton Posted - 07/01/2012 : 10:20:34
quote:
Originally posted by acestroke

Zagorov najveci neprijatelj je Pini Segna, tako ako hoce da vrate nekog ko ce, ne samo Zagoru, nego i nama svima dati nocne more svaku noc, neka samo vrate tok crtaca.
Koliko sam cuo, ima mogucnost da se stara epizoda koju je Segna nacrt'o objavi u sledecih par godina?
Zagoru ne treba veci neprijatelj od toga tipa.

Sveta istina.
tinton Posted - 07/01/2012 : 10:19:23
quote:
Originally posted by Tonka24

quote:
Originally posted by tinton

quote:

quote:

quote:

Nedavni povratak je imao i Rakosi.

Ako mislis na prin noći ne bi nazvao to nedavni povratak

Što je pobogu prin noći

Ja sam mislio na Povratak vampira, ne znam ništa o prinu noći, kunem se

vampir, tajna fride lang i PRINC NOĆI

Aaaaaaaaaaaa, hvala.
Leonid Posted - 07/01/2012 : 09:51:05
Kad čovjek pročita jedno inteligentno razmišljanje a to je Kingovo,postanu neke stvari jasnije.
Nekako Barun Rakosi i Wendigo imaju najviše šanse za povratak.Vjerojatno će se Boselli toga prihvatiti.
Tonka24 Posted - 07/01/2012 : 02:09:43
quote:
Originally posted by acestroke

Zagorov najveci neprijatelj je Pini Segna, tako ako hoce da vrate nekog ko ce, ne samo Zagoru, nego i nama svima dati nocne more svaku noc, neka samo vrate tok crtaca.
Koliko sam cuo, ima mogucnost da se stara epizoda koju je Segna nacrt'o objavi u sledecih par godina?

Mislim da se slažem u slovo hahahaha ajme šta taj napravi od zagora
Tonka24 Posted - 07/01/2012 : 02:04:37
quote:

quote:

quote:

quote:

Nedavni povratak je imao i Rakosi.

Ako mislis na prin noći ne bi nazvao to nedavni povratak

Što je pobogu prin noći

Ja sam mislio na Povratak vampira, ne znam ništa o prinu noći, kunem se

vampir, tajna fride lang i PRINC NOĆI
Tonka24 Posted - 07/01/2012 : 02:02:24
quote:
Originally posted by Nobody

Bice iz hiljadu lica straha

Svi drugi sa spiska su več nekako ,,istrošeni,,, a
Bice iz hiljadu lica straha ima nekako najozbilnije
šanse za povratak. Samo da crta Ferri, radi mračne
atmosfere.

Slozio bi se s tobom... stvarno ostalo je puno prostora za povratak i fenomenalnu priču.
Tonka24 Posted - 07/01/2012 : 02:01:21
quote:
Originally posted by solar

Hellinge se sigurno neće pojavljivati u dogledno vrijeme, već sam negdje bio napisao da je Burattini nedavno izjavio da je sada nakon Sergia, situacija ovo povratka neprijatelja "nešto relaksiranija" ali da mu sada ne pada na pamet, iz poštovanja prema Sergiu inzistirati na Hellingenu.
Budući da znamo program epizoda za sljedeće 4 godine, Hellingenov povratak je najranije moguć za 7-8 godina.

Ajme nisi me usrečio time, a ja se nadao
acestroke Posted - 07/01/2012 : 01:17:40
Charlito de la Vega Posted - 07/01/2012 : 01:13:46
Glasao sam za Akronijance.
Volim Ferrija, ali njih mi je bez veze nacrtao. Nisu uopće upečatljivi, više su smiješni, onako...kao iz starih sf filmova iz 50-tih.

Volio bih ih vidjeti u nekom modernijem crtežu/scenariju.
Moraju biti malo opakiji. Tko bi to mogao izvesti?
Hmm...Chiarolla...možda?
wolf Posted - 07/01/2012 : 00:48:55
quote:

quote:
Originally posted by wolf

Kandrax će se pojaviti opet nakon određenog vremena. Njegov posljednji nestanak je ostavio prostora za to, više nego većina navedenih negativaca.

A ne bi se složio koliko je tek ostavio prostora za povratak Wendigo možda u paketu sa hellingenom?

Ne trebaju se ova dvojica uopće pojavljivati u paketu, ako već ima prostora onda svaki treba dobiti svoju priču.
Brdar Posted - 07/01/2012 : 00:05:00
A ja se slazem sa Kingom, ne trebaju nam nova skrnavljenja. Ipak je bolje osmisliti nove, karizmaticne negativce radi osvjezenja serijala (iako ce biti tesko poslije svih ovih godina kreirati likove dostojne vecine nabrojanih).
culfis Posted - 07/01/2012 : 00:00:46
Sila Majk!
pravedni Posted - 06/01/2012 : 23:47:22
Slažem se da njega treba vratiti kada dodje vreme za još jedan epski okršaj dva zakleta neprijatelja...
pravedni Posted - 06/01/2012 : 23:45:26
HELLINGEN,ostali mu nisu ni do kolena!
tinton Posted - 06/01/2012 : 22:06:45
Iako sam glasao za Supermikea mislim da bi trebalo izmišljati nove negativne likove u okrilju novih mlađih scenarista.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000