forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 KAPETAN MIKI 4: Miki protiv Magic Facea

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Babilon Posted - 07/01/2012 : 16:41:09
Želite li strip bez tragova uveza? Ok, kupite u Babilonu!

KAPETAN MIKI 4: MIKI PROTIV MAGIC FACEA
Ludens

Cijena 25,00 kn

Više informacija i pogled ispod naslovnice na:
http://www.babilon-strip.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=tpflypage.tpl&product_id=2665&category_id=210&option=com_virtuemart&Itemid=53

Pozdrav iz Babilona!
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
delboj Posted - 11/01/2012 : 09:11:24
quote:
Originally posted by radulovic marko

Ima li ovde negde???,mrzi me da trazim popis Kapetan Mikija,slican kao zagor i blek ,itd...

Samo ovo http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=32129
teller Posted - 10/01/2012 : 23:37:45
kupljen Miki u 2 primjerka...odličan otisak, onako čist i perfektan esse-geese crtež dolazi do punog izražaja, nema onih loših dodataka a priča kakve se sećam iz Dnevnika....ljubko,zanimljivo naivna...strip, pisan sinu na ruku...pa i tati da se vrati i mlade dane...MIKI JE ZAKON!
radulovic marko Posted - 10/01/2012 : 22:32:07
Ima li ovde negde???,mrzi me da trazim popis Kapetan Mikija,slican kao zagor i blek ,itd...
teller Posted - 09/01/2012 : 19:33:09
quote:
Originally posted by DOMI

quote:
Originally posted by teller

jel to na kioscima u HR?

Da, već tjedan dana je uglavnom na svim kioscima.
_____________________________________________________________________________________________________________________________
43 godine Alan Forda u HR KATODIK već u SNK

hvala DOMI, sutra padnu u Delnicama KM,PSDZ i Rat-man...ko če to čekat da stigne u deželu?
DOMI Posted - 09/01/2012 : 16:41:43
quote:
Originally posted by teller

jel to na kioscima u HR?

Da, već tjedan dana je uglavnom na svim kioscima.
_____________________________________________________________________________________________________________________________
43 godine Alan Forda u HR KATODIK već u SNK
premujanin Posted - 09/01/2012 : 11:02:03
Ja isto kupujem Mikija i podržavam to izdanje. Priče jesu sada naivnije ali me opuštaju i crtež essegesse legendaran! Naravno, tu je i nostalgija iz mladih dana...
teller Posted - 09/01/2012 : 10:04:30
jel to na kioscima u HR?
hrvoje23 Posted - 09/01/2012 : 08:07:52
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Kapetan Miki, prvi strip koji sam skupljao od prvog broja i uživao u epizodama s Čudesnim licem. Danas sve nevjerojatno naivno i djetinjasto, ali možda baš to i jest ono najbolje.

Da, sjećam se tog 'Gumiflexa'. Ne kupujem Mikija, ali nadam se da će mi u dogledno vrijeme doći i ova epizoda pod ruke, pa da je konačno pročitam kako spada...
teller Posted - 08/01/2012 : 13:01:42
quote:
Originally posted by DOMI

Rang-lista mog sina (11 god):
1. Tom & Jerry
2. MIKI
3. Zagor
4. Alan Ford

Mali je fasciniran tim Mikijem, ne zna mi reći zašto, kaže samo da mu je "sve super u tom stripu..."

Već pita za br. 5.

_________________________________________________________________________________________________________________________________
43 godine Alan Forda u HR

bravo za sina
moj isto godište ima sličnan ukus:

1.ZAGOR
2.RAT-MAN
3.KAPETAN MIKI
4.MIKI MIŠKA
5.LUCKY LUKE(dok je izlazio i Spajdi)

blago se nama sa takvim sinovima.
DOMI Posted - 08/01/2012 : 12:05:37
Rang-lista mog sina (11 god):
1. Tom & Jerry
2. MIKI
3. Zagor
4. Alan Ford

Mali je fasciniran tim Mikijem, ne zna mi reći zašto, kaže samo da mu je "sve super u tom stripu..."

Već pita za br. 5.

_________________________________________________________________________________________________________________________________
43 godine Alan Forda u HR
Babilon Posted - 08/01/2012 : 11:02:34
Naslovnica je i meni loša, zapravo sve naslovnice ovog crtača. Ne volim njegov stil, ljudi mali, svi neki pretili, glave ne srazmjerne s udovima ...

Loše su mi i Blekove, a ni ova od PSDZ 4 nije ništa bolja. Prva 3 broja PSDZ imaju dobre naslovnice i likove proporcionalnih udova.
teller Posted - 08/01/2012 : 08:10:51
to bi sa malo lijepšim naslovnicama bilo prekrasno izdanje, i bez onih dodatnih priča žvrljotina Bignottija i društva naravno....
ovako ima da otrpimo tog Mastertuona do 30 i nekog broja, ove dodatne priče sad valjda neko vrijeme ne idu...čist ko
suza esse-geese crtež i priče za zabavu i odmaranje mozga...MENI JE MIKI KIOSK IZDANJE 2011-te DEFINITIVNO!
Volim i PSDZ ali Miki je samo jedan...naivno,opuštajuće,čarobno...još kad voli i Globinja,razlog više za ljubav tog
mlekopije...General Ruiz,Čudesno lice,Brodolom Aretuze,Tavegino srce,Vrač Dijablo,Otmica Dijane,Abdulahova sablja,Kalavera,
Zloduh Kundra,Diablo Negro....su samo jedne od zanimljivih epizoda sa prekrasnim crtežom...
možda su malo naivne priče, ali za klince navući na strip uz Bleka,Mikija,Rat-mana jedan od zanimljivih junaka....
Važno da je na kioscima pa ko voli nek izvoli...uz nedostatak Dizniya i Marvela na kioscima jedan od klincima možda zanimljivih junaka.Dao Bog.
Brdar Posted - 07/01/2012 : 23:36:56
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by cronos six

u koju epizodu smuk i salaso prejebase mikija da cugne rum umesto kravlje mleko?

ako se dobro sjećam,miki je to obećao smuku i salasu ako se smuk izlječi od otrova plemena ampaščak...mislim da je zs 702-crni orao...ili zs 777-veliki orao...neka ptica je u pitanju

Jest, jest, 'Crni orao' je u pitanju (veliki orao - to vise nisu bili esseGesse). Smuk je bio otrovan od strane nekog indijanca, na vrhu njegovog tomahavka (koji je bio u obliku crnog orla) bio otrov, a od tog otrova se mogao napraviti protuotrov. Uglavnom, bila frka/trka s vremenom, pa Miki se obecao napit' ako spasi Smuka.

Ali, u jos jednoj epizodi Miki se napio (ne sjecam se tacno koja, ali je prije ove 'crni orao'). Evo kako je to bilo. Bio Miki nesto prehlađen lezao u sobi, njegovao ga Salaso. Potom u sobu ulazi Suzi, nesto zapjeni Salasu, a Mikiju zaprijeti da mora popit' lijek. Dok je Salasa tjerala iz sobe, ovaj u zurbi greskom uzme Mikijevu casu s lijekom, a Suzi natjera Mikija da popije Salasov rum (koji je doktor vec ranije donio u sobu). Kada je Salaso, prethodno popivsi lijek, dotrcao do sobe da objavi nesporazum, vec je bilo kasno! Naime, dok se Suzi drzala za glavi, Miki je vec rumen u licu konstatirao da je snazan i jak!
Johnny Difool Posted - 07/01/2012 : 22:53:36
Kapetan Miki, prvi strip koji sam skupljao od prvog broja i uživao u epizodama s Čudesnim licem. Danas sve nevjerojatno naivno i djetinjasto, ali možda baš to i jest ono najbolje.
Combatrock Posted - 07/01/2012 : 22:39:06
kapetan miki... kupim sva tri... i krenem da citam... drzi me 50 stranica dnevno... svaki peti dan ga uzmem u ruke... dva meseca sam gulio... prica naivna do bola... crtez fenomenalan... da mi je neko pre mnogo godina rekao da ce da me captain smori... ali ne odustajem ... krece skriveno lice... nikad nisi znao iza kog zbuna ce da iskoci neka nova faca... a miki legenda... zeznuo je texa u fantasticnim spasavanjima zivota i cupanjima iz nemogucih situacija...
anto Posted - 07/01/2012 : 22:21:30
Uhhh, strip moje mladosti - kapetan Miki VS Magično Lice.
Imam ove epizode od Zlatne Serije, ali ću sigurno uzeti i ovaj (a možda i prethodna tri).
Hebi ga, ovo mi je prva (strip) ljubav - a pročitaću ga i klincima, da vidim kako će njima leći ovo!!
tinton Posted - 07/01/2012 : 21:42:17
quote:

quote:
Originally posted by tinton

quote:

quote:

quote:

quote:

Zašto jetoliko teško napraviti neku dobru naslovnicu??

pitaj talijane...

Ne znam talijanski.

pokušaj na engleski...

Koliko sam čuo talijani baš i nisu eksperti za jezike.

da,to znam pouzdano,jer ih trpim već deset godina,ali vrijedi pokušati,možda su u medjuvremenu i naučili...ali,evo,da ti ja odgovorim...kakve materijale talijani pošalju,iste takve ih i bernard objavi...

Pa ja se i žalim na Talijane.
globinjo Posted - 07/01/2012 : 20:47:05
quote:
Originally posted by emirem

Que senhor Fawlty?

prejebena serija!
globinjo Posted - 07/01/2012 : 20:46:03
quote:

quote:

quote:

u koju epizodu smuk i salaso prejebase mikija da cugne rum umesto kravlje mleko?

ako se dobro sjećam,miki je to obećao smuku i salasu ako se smuk izlječi od otrova plemena ampaščak...mislim da je zs 702-crni orao...ili zs 777-veliki orao...neka ptica je u pitanju

auu.nema ti premca sto se tice k.mikija.
kakav teller.

prva ljubav zaborava nema,jebeš zagora
globinjo Posted - 07/01/2012 : 20:45:29
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

pitaj talijane...

Ne znam talijanski.

pokušaj na engleski...

da,to znam pouzdano,jer ih trpim već deset godina,ali vrijedi pokušati,možda su u medjuvremenu i naučili...ali,evo,da ti ja odgovorim...kakve materijale talijani pošalju,iste takve ih i bernard objavi...
emirem Posted - 07/01/2012 : 20:28:19
Que senhor Fawlty?
tinton Posted - 07/01/2012 : 19:59:44
quote:

quote:

quote:

quote:

pitaj talijane...

Ne znam talijanski.

pokušaj na engleski...

cronos six Posted - 07/01/2012 : 19:31:44
quote:

quote:

auu.nema ti premca sto se tice k.mikija.
kakav teller.
globinjo Posted - 07/01/2012 : 19:28:16
quote:

globinjo Posted - 07/01/2012 : 19:25:19
quote:

quote:

quote:

pitaj talijane...

Ne znam talijanski.

pokušaj na engleski...

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000