T O P I C R E V I E W |
acestroke |
Posted - 06/03/2012 : 20:36:19 od danas u SNK
Sclavi / Tacconi
Broj originala: 76

(stavljam vecu sliku ovdje cim je nadjem) |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Tonka24 |
Posted - 14/03/2012 : 00:23:20 Dobra naslovnica. Malo če počekati kod mene |
Whetherpine |
Posted - 13/03/2012 : 15:47:07 Epizoda odlična a Elizabeta Garber očajna kao i uvijek! |
Lucy Liu |
Posted - 13/03/2012 : 03:10:47 Sasvim solidna epizoda, osim, naravno prijevoda, no to je već postala uobičajena stvar u DD. |
Barker |
Posted - 10/03/2012 : 20:02:31 da, i ja se secam ove price kao solidne, a iz ove vremenske distance mogu da kazem da zalim za takonijevim crtezom u poredjenju sa ovim redovnim stancerima :/ |
Panon |
Posted - 10/03/2012 : 16:24:52 Solidna epizoda koja prvenstveno obrađuje problem tretiranja crnih doseljenika kao građana druge klase. Što se Taconnija tiče, mislim da mu je crtež ovdje ipak nekako "uglađeniji" za razliku od npr. DD 28 "Oštrice britve" ili je jednostavno epizoda sadržajem bila pitka pa sam se više koncentrirao na radnju dok mi je crtež pao u drugi plan. |
Curunir |
Posted - 10/03/2012 : 15:02:17 lako za to (to je dijalekt, ne bi smjelo jer nema na ovome mjestu nikakva opravdanja), ali kadar poviše imaš TVOG umjesto SVOG sto mijenja znacenje u potpuno nelogicno. no ne smijemo se buniti: ako i ovo preuzme tamara, zalit cemo i za garbericom i za anom gaspar! |
d.r.p |
Posted - 10/03/2012 : 14:56:56 Sasvim pristojna epizoda.Crtež jeste "džentlmenski" ali je OK. E sad prevod! Str.65 "...ali onda je mirakulozno uskrsnuo"... Da li je po Hrvatski ispravno mirakulozno? |
Poli |
Posted - 08/03/2012 : 13:26:04 quote: Originally posted by acestroke
@Poli: slika promijenjena :)
nadam se da vise ne trazis vecu :o
;)
|
acestroke |
Posted - 08/03/2012 : 13:01:13 @Poli: slika promijenjena :) |
DOMI |
Posted - 08/03/2012 : 09:42:50 quote: Originally posted by Tex Willer
quote: Originally posted by Curunir
ovo je jedan mlogo opasan strip.
zamolio danas tetu s kioska, ona se digla na stolicu da ga dohvati jer ga je postavila na izlog skroz visoko, i... paf! ode teta niz vazduh u 3pm, stropostala se brzinom svjetlosti na pod. nisam ni shvatio kako je brzo aterirala, samo cujem "jaooo" ko u zikinoj dinastiji, prvo jedna ruka, pa druga koja jos drzi strip, pa glava... srecom, nije joj nista, samo se malo natukla. da je bila neka starija, nema sanse da bi se docekala na ruke (tj. na ruku i po). eto bih postao ubojica.
a meni sve vrijeme u glavi: "hm, valjda strip nije ostecen, samo je jedan primjerak..." 
Pa jasta, tetu ce da zamene a sta ti da radis s jedinim ostecenim primerkom
   da se to barem kod mene dogodi, heh... krezuba babuskara škilji iza pepeljara na nosu kroz prozorčić i gužva/baca stripove... kazna za neprimjereno vladanje bi kad-tad trebala doći
|
DOMI |
Posted - 08/03/2012 : 09:37:46 quote: Originally posted by Ferri
Znaci vi ne brojite nista od ugasenih? Pa ni SD u kompletu sa svim junacima i ludensov MM i MN i ostalo,kao ni cijeli Dnevnik? Ili samo neke izdavace..neravnopravan princip
a gle, ja ih zovem "para-izdanja"... krenula i stala.. krenula pa stala... i napravila zbrku da je reagirao i SD pa preskakao... mislim, to nam ne treba... Uvijek su poželjniji jači igrači, poput Ludensa, Veselog Četvrtka, Libellusa
sada će sve doći na svoje, za 2 mj. konačno stiže i LU DD EX 77 POSLJEDNJI ČOVJEK NA ZEMLJI _____________________________________________________________________________________________________________________________________
43 godine Alan Forda u HR DAN OSVETE već za 19 dana  |
Poli |
Posted - 08/03/2012 : 08:10:54 Ace, http://www.stripovi.com/naslovnice/DylanDog/DD_LEX_76.jpg ;)
Curunir, thumbs up! Prvo neostecen strip, pa tek onda zdravlje tetke. :D
|
Kit Carson |
Posted - 07/03/2012 : 23:42:44 quote: Originally posted by Tex Willer
quote: Originally posted by Curunir
ah, hvala ti. pomislio sam nacas da sam bezosecajan
Ma kakvi, pa uocljivo je da si se zabrinuo... za strip
Sto je logicno. |
Tex Willer |
Posted - 07/03/2012 : 23:00:50 quote: Originally posted by Curunir
ah, hvala ti. pomislio sam nacas da sam bezosecajan
Ma kakvi, pa uocljivo je da si se zabrinuo... za strip |
acestroke |
Posted - 07/03/2012 : 22:56:39 quote: Originally posted by Curunir
a meni sve vrijeme u glavi: "hm, valjda strip nije ostecen, samo je jedan primjerak..." 
   Larry David bi bio ponosan s ovim. Prav Seinfeldska filozofija.

|
Curunir |
Posted - 07/03/2012 : 22:46:47 ah, hvala ti. pomislio sam nacas da sam bezosecajan |
Tex Willer |
Posted - 07/03/2012 : 22:45:49 quote: Originally posted by Curunir
ovo je jedan mlogo opasan strip.
zamolio danas tetu s kioska, ona se digla na stolicu da ga dohvati jer ga je postavila na izlog skroz visoko, i... paf! ode teta niz vazduh u 3pm, stropostala se brzinom svjetlosti na pod. nisam ni shvatio kako je brzo aterirala, samo cujem "jaooo" ko u zikinoj dinastiji, prvo jedna ruka, pa druga koja jos drzi strip, pa glava... srecom, nije joj nista, samo se malo natukla. da je bila neka starija, nema sanse da bi se docekala na ruke (tj. na ruku i po). eto bih postao ubojica.
Pa jasta, tetu ce da zamene a sta ti da radis s jedinim ostecenim primerkom |
Curunir |
Posted - 07/03/2012 : 22:43:17 ovo je jedan mlogo opasan strip.
a meni sve vrijeme u glavi: "hm, valjda strip nije ostecen, samo je jedan primjerak..."  |
kasper |
Posted - 07/03/2012 : 22:31:18 Jebote, prosle je 10 godine od cuvene Vanini najave za Poslednjeg coveka na zemlji koja je sa sobom nosila 116 strana izenadjenja . Kakva je to sprdnja bila, samo kad se setim   .
|
Tex Willer |
Posted - 07/03/2012 : 21:20:02 Odavno sam se ratosiljao Vaninija, SC i Abatona. Sad ce lepo da bude uniformna kolekcija |
split85 |
Posted - 07/03/2012 : 20:43:24 Tako je, obavezno se uzima. |
byoman |
Posted - 07/03/2012 : 19:31:42 neobjavljeni = neobjavljeni u hrvatskoj |
Ferri |
Posted - 07/03/2012 : 19:19:35 Znaci vi ne brojite nista od ugasenih? Pa ni SD u kompletu sa svim junacima i ludensov MM i MN i ostalo,kao ni cijeli Dnevnik? Ili samo neke izdavace..neravnopravan princip |
acestroke |
Posted - 07/03/2012 : 19:12:16 quote: Originally posted by Ferri
ovo je Vanini objavio
Istina, ali Slobodna Dalmacija nije. Naravno, ove sledece su objavljene u Systerm Comics, Horus i Vanini-ju, ali zato sto su se ta izdanja ugasila, mi to ovdje ne brojimo.
  |
Ferri |
Posted - 07/03/2012 : 18:36:59 ovo je Vanini objavio |