forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Hebeš HC

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Zagooor Posted - 27/05/2012 : 20:35:14
Nisam siguran ima li Ludens ili Libellus predstavnika na ovom forumu,ali neka. Mišljenja sam da Ludens ili Strip Agent trebaju pokrenuti nove serijle na kioscima. Govorim o Martinu,Mister No-u,Julii,Mister No extra,Martin Extra,Julia Extra,Lazarus Ledd extra,Ken Parker itd ... Što vi mislite ? Može li se to napraviti ?
8   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
DeeCay Posted - 28/05/2012 : 10:41:40
zagoor, za svaki tvoj post/mišljenje/sugestiju ne moraš otvarati novi topic. Ako je tema već pokrenuta, postavi na dotičnom topicu!
fikus Posted - 28/05/2012 : 09:08:01
Prvo lektira pa ako ostane vremena onda stripovi.
hrvoje23 Posted - 28/05/2012 : 08:26:55
quote:
Originally posted by Zagooor

Nisam siguran ima li Ludens ili Libellus predstavnika na ovom forumu,ali neka. Mišljenja sam da Ludens ili Strip Agent trebaju pokrenuti nove serijle na kioscima. Govorim o Martinu,Mister No-u,Julii,Mister No extra,Martin Extra,Julia Extra,Lazarus Ledd extra,Ken Parker itd ... Što vi mislite ? Može li se to napraviti ?

1 pitanje: Jesi li ikad čitao nešto od ovog što si nabrojao?
acestroke Posted - 28/05/2012 : 02:21:35
Druze Zagooor, bez uvrede, ali ja cekam da otvoris topic koji se zove "Jebes Zagooorove Topice", pa da ti onda damo prvo mjesto medalju u iskrenosti.
Mislim da trenutno imas vise otvorenih topica nego sto imas postova. Kao sto su ti neki clanovi ovdje vec predlozili, slobodno ubaci ova svoja pitanja u postojece topice, umjesto otvaranja 5 - 6 topica dnevno.
Naravno, ovo je samo prijedlog, i nista vise. Ti ipak radi sta hoces, ili stagod ti moderatori dozvole.
:)
Zagor12 Posted - 27/05/2012 : 21:06:55
A to nećeš dobiti jer je neisplativo.
Zagooor Posted - 27/05/2012 : 20:49:41
ma jesi li ti to citirao onu Rose(?) iz Dva i pol muškarca ? (ona što uhodi Charlia)
Wolf - pratio i kupovao,ali hoću JOŠ !!!!
fikus Posted - 27/05/2012 : 20:46:41
Poznajem jednu osobu koja ti može dati odgovore na sva postavljena pitanja. S njom često razgovaram o sličnim temama. No, pošto ta osoba u stvarnosti ne postoji , možda da pitaš nekoga od izdavača.
wolf Posted - 27/05/2012 : 20:45:13
Ja mislim da nisi pratio stanje po kioscima i izdavačima, jer SA je izdavao Martina i pilota, pa ih ugasio. A kako su u Ludensu odustali i od L. Ledda (po meni veliki manjak na strip sceni), nema šanse niti za nekakve extra serijale.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.04 seconds. Snitz Forums 2000