T O P I C R E V I E W |
mpavin |
Posted - 21/06/2012 : 10:25:12 U SNK: Scenarij: -Bruno Enna -Tito Faraci -Pasquale Ruju Crtež: M&G
|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
DOMI |
Posted - 28/12/2012 : 09:15:00 prava šteta što ide samo 1 kom godišnje ,, iako priče nisu osobite, zanima me što donosi svaki neobjavljeni broj i nadam se poboljšanjima,,
43 godine Alan Forda u HR HIPNOSOVA SVIRKA već u SNK SUPER Klasik 23 u SNK |
Risar_69 |
Posted - 26/12/2012 : 16:33:27 Baš tu stranicu tražim, u sredjivanju sam stripova i polako ih poredam. Maxi Dyd-oga je svega 7 brojeva,ako se ne varam, 8 je još u čekanju? Hvala
|
risbozg |
Posted - 02/08/2012 : 12:05:11 baš volim ta maxi izdanja.. |
nenno |
Posted - 01/08/2012 : 13:05:21 u moru svih loših očekivanja i razno-raznih razočaranja moj dojam nakon pročitane prve priče "čovjek od plastike" - vrlo dobro..... čitam drugu priču i djeluje mi obečavajuće, vidjet ćemo do kraja..... M&G meni bili i ostali pojam Dylan Doga, jebi ga :) |
Lucy Liu |
Posted - 18/07/2012 : 21:55:34 Meni je ipak ispunilo očekivanja, ali ne toliko da mi se super-svidio: 1."Čovjek od plastike": Sjajno, ali moglo je bolje. 2."Traži se duh": Neki momenti su me definitivno uhvatili nespremnog, ali inače je jako dobra priča. 3."Alkemičar": Vrlo zabavna. |
Combatrock |
Posted - 17/07/2012 : 18:55:06 majko moja maxi 7 je nadmasio sva moja losa ocekivanja... |
supermark |
Posted - 01/07/2012 : 23:19:44
|
Curunir |
Posted - 01/07/2012 : 18:00:22 quote: Originally posted by DOMI
quote: Originally posted by supermark
to je jos i dobro cekam da izadje dylan sa ogromnim ZAGOR preko naslovnice
od Zagora pomalo svi imamo FOBIJU ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HR
ZAGOR PREDSTAVLJA GROUCHOVE PUSTOLOVINE: Kapetan Tex protiv crvenih mundira |
Curunir |
Posted - 01/07/2012 : 17:56:58 quote: Originally posted by zeljko
alkemičar je na tragu starih dilana
uistinu nije los. ugodno iznenadjenje, i to ruju. ovo ostalo je bljak. |
Curunir |
Posted - 01/07/2012 : 17:55:53 quote: Originally posted by bjelolasica
quote: Originally posted by Curunir
to w ti je malo tu mač, a nije PUSTOLINE INSTRAŽIVAČA na toj istoj korici????? i tona ingleskih naziva, čak je i detektor zla bad-detektor, da ne govorimo o crash-testovima, beardedu (bradonji!) i sl. treba ovo opendrečit' po džepu, pa da vidis kako ce ova ******** pisati kako treba.
A da se javiš kao prevoditelj. Barem bi ***************** dobila otkaz.
to ne mogu, ali majke mi besplatno bih lektorirao samo da se ne zivciram ovoliko |
Curunir |
Posted - 01/07/2012 : 17:54:52 quote: Originally posted by supermark
i mene su opalile PUSTOLINE INSTRAŽIVAČA jbte, koja briga za kupce samo cekam da krivo napisu junaka na naslovnici
opali ti njih, cujem da sada imas cime ali zaista, zaista pretjeruju. makar hebena korica moze biti sređena. ili onaj tekst na almanahu (zagorov), na korici, da se bar to ne moze malo srediti. ono kao da je dijete iz vrtica pisalo. a bearded valjda nije smio biti bradonja da se ne aludira na urednika |
DOMI |
Posted - 01/07/2012 : 16:06:12 quote: Originally posted by supermark
to je jos i dobro cekam da izadje dylan sa ogromnim ZAGOR preko naslovnice
od Zagora pomalo svi imamo FOBIJU ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HR |
supermark |
Posted - 01/07/2012 : 15:12:01 to je jos i dobro cekam da izadje dylan sa ogromnim ZAGOR preko naslovnice |
elfak nish |
Posted - 01/07/2012 : 15:01:29 [quote]Originally posted by supermark
i mene su opalile PUSTOLINE INSTRAŽIVAČA jbte, koja briga za kupce samo cekam da krivo napisu junaka na naslovnici [/quote
Kad jednog dana izadje Dalan Dog neces se smejati |
zeljko |
Posted - 01/07/2012 : 12:15:34 alkemičar je na tragu starih dilana |
bjelolasica |
Posted - 01/07/2012 : 11:25:20 quote: Originally posted by Curunir
to w ti je malo tu mač, a nije PUSTOLINE INSTRAŽIVAČA na toj istoj korici????? i tona ingleskih naziva, čak je i detektor zla bad-detektor, da ne govorimo o crash-testovima, beardedu (bradonji!) i sl. treba ovo opendrečit' po džepu, pa da vidis kako ce ova ******** pisati kako treba.
A da se javiš kao prevoditelj. Barem bi ***************** dobila otkaz. |
supermark |
Posted - 01/07/2012 : 10:56:34 i mene su opalile PUSTOLINE INSTRAŽIVAČA jbte, koja briga za kupce samo cekam da krivo napisu junaka na naslovnici |
Curunir |
Posted - 30/06/2012 : 23:26:57 to w ti je malo tu mač, a nije PUSTOLINE INSTRAŽIVAČA na toj istoj korici????? i tona ingleskih naziva, čak je i detektor zla bad-detektor, da ne govorimo o crash-testovima, beardedu (bradonji!) i sl. treba ovo opendrečit' po džepu, pa da vidis kako ce ova ******** pisati kako treba. |
dariohead |
Posted - 30/06/2012 : 23:22:32 Meni je svaki broj Dylan Doga doživljaj te sam izdavačima u Hrvatskoj i Srbiji (pogotovo glede na šugavu ekonomsku situaciju) zahvalan za svako izdanje i iskreno ne razumijem vaše negodovanje ovim Maxi izdanjem.
Niti jedna od 3 epizode nije takva da ne možeš uživati u njoj. Crtež je provjereni Montanari/Grassani, a što se priča i obrata tiče, niti jedna nije neko dostignuće ali je dosta regularnih Dylan Dogova koji nisu ništa posebnije od ovih priča.
Što se samog izdanja tiče, generalno sam zadovoljan Ludensom jedino mi je na tom Maxiju čudan onaj "w" na stražnjoj strani korica. Takva tiskarska greška je možda ipak malo "too much". :) |
DOMI |
Posted - 28/06/2012 : 00:05:42 pročitao sam tek Čovjeka od plastike.. A ne znam što da kažem, preprosječno uglavnom... epizoda mi se čini kao da je na silu napravljena da popuni prvih 96 str... sada nastavljam dalje-- U cijeloj 2012. najviše me oduševio NEKROPOLIS (izdanje VČ koje inače kupujem sa zakašnjenjem) __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HR
|
doktor78 |
Posted - 27/06/2012 : 13:53:51 quote: Originally posted by Zagor12
Lol. Ja sam odavno odustao od kupovanja Dylanovih maxija i općenito almanaha. Nijedne dobre priče, nađe se koja solidna ali to je to...
Takodjer |
Lucy Liu |
Posted - 27/06/2012 : 12:37:38 Ako je suditi po prošlosti, ono što se većini ne sviđa, meni se sviđa, znači jedva čekam kad ga kupim! |
Patrix |
Posted - 26/06/2012 : 23:08:49 evo od mene 1.čovjek od plastike 4/10 dosadna priča,razvučena radnja,arogantni likovi.Enna želi dodati neki dublji smisao,M&G ni dobri ni loši. 2.traži se duh 4/10 loša ideja,izgubio sam se u nekim dijelovima,kraj kao da nije kraj,nego da ima još nečega.Faraci ko da se nije ni trudio,što je vjerojatno i istina.M&G dobri. 3.alkemičar 5/10 Inače je Ruju taj koji pokvari cijeli maxi,al ovdje ga je donekle popravio.Na prvi pogled,dosadno.Nije mi se ni dalo čitat,al peto i pol čulo proradilo,i ispade da ipak je nešto bolji od ostalog,al kao individualna priča,je ni dobra ni loša.Twist na kraju i nije me baš iznenadio,a i nije neki twist.Glupo smišljen kraj.Mogo se Ruju bolje potrudit,ili možda ipak nije.M&G popravljaju situaciju,al ne puno.
Sveukupna ocjena,s obzirom na najbolji dio maxija,naslovnicu: 5.5 |
Panon |
Posted - 26/06/2012 : 23:01:52 Čovjek od plastike - 35% Traži se duh - 65% Alkemičar - 70% - što kaže kiky, satiriziranje visokog društva plus malo kontinuiteta (bolnica Harlech) |
bjelolasica |
Posted - 26/06/2012 : 21:43:34 Koliko posto biste dali epizodama? |