forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR SPEC 30 CRNA KRV

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
piquet Posted - 29/06/2012 : 16:53:11
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
velka031 Posted - 10/09/2012 : 18:25:53
quote:
Originally posted by kasper

Uh, kako los specijalac. Cak losije nego li prosek. Scenario bez zelje, crtez bez volje i slicno....

I to je pravi opis, sramota da Burattini ovako što uopće pusti da "prođe"
kasper Posted - 10/09/2012 : 14:36:03
Uh, kako los specijalac. Cak losije nego li prosek. Scenario bez zelje, crtez bez volje i slicno....
going going Posted - 02/09/2012 : 15:58:15
quote:
Originally posted by King Warrior

http://www.youtube.com/watch?v=uuxdKK82OX0

Au brate de si ovo naso?
King Warrior Posted - 01/09/2012 : 19:06:29
http://www.youtube.com/watch?v=uuxdKK82OX0
tinton Posted - 01/09/2012 : 18:31:37
Ja sam već bio reko na nekom topicu, meni su oni među boljima
dzoni Posted - 29/08/2012 : 23:27:50
ni ja
Zagor12 Posted - 29/08/2012 : 19:32:29
quote:
Originally posted by mpavin

Ja ih ne mrzim.

Jupi!
mpavin Posted - 29/08/2012 : 19:20:29
Ja ih ne mrzim.
Zagor12 Posted - 29/08/2012 : 18:22:41
Ne znam zašto svi mrzite Cassarove. Meni kod njih smeta samo način na koji crtaju Zagorovo lice, a u ovom specijalcu su to malo i popravili... Valjda je to tako, jedan kaže "sranje su" pa onda svi drugi idu za njegovim mišljenjem...
DKoor Posted - 29/08/2012 : 17:34:58
quote:
Originally posted by PAJDO

Većina Zagorovih specijalaca je loša, ali ovaj je klasu katastorfalniji od svih!!!!

+1

Katastrofa od epizode.
King Warrior Posted - 29/08/2012 : 13:18:19
uskoro puni 46
http://www.stripovi.com/enciklopedija/autori/marco-verni/492/
going going Posted - 29/08/2012 : 13:08:59
Zar nema Verni 56 a ne 46.

Chiarolla i nije toliko strasan ko ovi Cassarovi. Ne razumem zasto u MAXI izdanju ne furaju odlicne crtace ili makar dobre crtace. Ajde almanah mi i nije toliko zao, ali da kvare specijalce,koje je nekad crtao Ferri, i da kvare MAXIjevce je stvarno nedopustivo.
King Warrior Posted - 29/08/2012 : 11:53:43
quote:
Originally posted by Krscho

Onog serifa upucaju onak da lik skoro umre, onaj traper Sam ga magicno izlijeci da se za par dana moze trcati ko lud i pomoci zagoru u dvoboju u raspletu, po tomu bi onaj crnac moro biti bolt kad izvadio metke sta ga dvaput upucali, vece glupsoti nisam vidio

To je tacno.
Serif je jasno upucan u prsa, vidi se mrlja krvi na grudima.
Kasnije je zivahan kao da nista nije bilo.
Ocigledno da se radi o nesporazumu izmedju scenariste i crtaca gdje je tacno serif upucan.
Nisam iznenadjen ako je Cassaro zeznuo stvar.

Inace, prica je sasvim ok, ali Cassaro je rak za oci.
King Warrior Posted - 26/08/2012 : 16:46:36
quote:
Originally posted by kasper

quote:

Ako nista drugo barem su ga smakli iz redovne serije. Tu je posljednji strip nacrtao 2003. godine(tada je objavljen).

Ima ga i kasnije http://www.zagor.it/auto/alborist?collana=10&numero=531&subnum=

da, nisu editirali glavnu stranicu, pa sam pogledao tamo, na ove zaboravio.
dzoni Posted - 26/08/2012 : 15:41:53
crtali su casarovi i zagora 469 470 471 pricu o sumerama pocetak rihterove mini sage...uskoro naiolazi u vc njihova prica...meni nisu losi...ok crtez
velka031 Posted - 26/08/2012 : 14:43:08
Torricelli je imao 25-30 godina kada je počeo crtati Zagora (kada je točno u Italiji objavljeno Pleme Sauka?)...
Rubini je trenutno sa 35 godina daleko bolji nego što je bio Torricelli u toj dobi, kakav će tek to majstor biti...

Šteta što Bonelli je objavljuju Paju Patka, jedino bi tako nešto dao Cassarovima, pa nek brljaju koliko hoće... Žalosno je što su tako loši na Zagoru, recimo na Martyju to uopće ne izgleda tako...
kasper Posted - 26/08/2012 : 14:40:22
quote:

Ako nista drugo barem su ga smakli iz redovne serije. Tu je posljednji strip nacrtao 2003. godine(tada je objavljen).

Ima ga i kasnije http://www.zagor.it/auto/alborist?collana=10&numero=531&subnum=
King Warrior Posted - 26/08/2012 : 10:43:24
quote:
Originally posted by velka031

Počeo čitati, tragikomično loš crtež, razmišljam više ne kupovati smeće koje potpisuju Cassarovi...

Nazalost, specijalna izdanja ce biti prepuna njegovih radova. U pripremi:
- Capone/Cassaro - Kanal Erie (Maxi)
- Mignacco/Cassaro - Grad bezakonja (Maxi)
- Mignacco/Cassaro - "............." (Almanah)
- Perniola/Cassaro - Iscjeljitelj (Almanah)
tuga za almanah i maxi izdanja, pogotovo u ovoj zadnjoj ediciji ce ici na smjenu on i Chiarolla.

Gaetanu je tek 63 godine, po nekoj logici pad u crtezu se desava tek poslije sedamdesete godine. Kako ce tek onda njegovi radovi izgledati.
Ah da, Chiarolla ove godine puni 70
Cini mi se da su crtaci najzreliji u periodu otprilike od 45 do 65 godine.

Kad spominjemo vec godine crtaca:

Ferri 83
Chiarolla 70
Cassaro 63
D'Arcangelo 50
Di Vittovi 62/63
Espositovci 51/48
Gramaccioni 59
Laurenti 55
Mangiantini 41
Nuccio 42
Pesce 54
Piccinelli 37
Prisco 46
Rubini 35
Sedioli 46
Torricelli 54
Verni 46
Della Monica 51
Bisi 48
DzekDenijels Posted - 26/08/2012 : 00:47:42
quote:
Originally posted by macca1985

quote:
Originally posted by dzoni

ovaj specijalac crna krv uopste mi nije los sem tog dela kad pojedinci brzo ozdrave a crtez cassara mi je ok...

Bravo dzoni! Slažem se u potpunosti

+ 1
macca1985 Posted - 09/08/2012 : 14:22:37
quote:
Originally posted by dzoni

ovaj specijalac crna krv uopste mi nije los sem tog dela kad pojedinci brzo ozdrave a crtez cassara mi je ok...

Bravo dzoni! Slažem se u potpunosti
dzoni Posted - 08/08/2012 : 12:50:03
writer Posted - 08/08/2012 : 11:49:47
quote:
Originally posted by Augment

... samo nam je i drug Zagor pao q za usi..imam brojeve 1-50 od veselog cetvrtka.. ne znam koja mi je epizoda gora bila..do sada a procitao sam ih oko 15.. evo kad su mi zgode chica sa trampijem postale smijesne i najbolje u epizodi onda vam je sve jasno kakav je ostatak price. previse povrataka i previse izbivanja iz darkwooda..pa sta je on postao zastitnik citave planete. molim se Bogu da kad se jednog dana vrati u svoju sumicu da bude kompletno devastirana i zapaljena i da onako u ocaju kaze sebi: "sta sam to ucinio".
hocu fort pitt,fort henry, hocu pukovnika perrya, doca, rochasa, tonku, mnogookog. Hocu turnir u darkwoodu i da se brat pojavi na stijeni uz vatromet, a ne da moram jednog Laffite-a citati u 10 epizoda, Mortimer mi je takodjer posao ici na zivce, jer je svako novo pojavljivanje sve bjednije i bjednije.. a new orleans kad vidim smuci mi se

Slažem se u potpunosti s tobom. One priče sa Rihterom, Atlantidom su potpun promašaj, Zagor sve više odlazi u SF, već smo imali i predatora u "Vatri s neba". Od VČ mi se dopadaju jedino epizode:
20.21. Tamo gde protiče reka ( priča o traperima i Zagoru u DARKVUDU)
33.34.35 Misteriozna dolina (Zagor sa INDIJANCIMA)
42.43 Rečni vukovi (normalna realna epizoda)
44.45 Paklena horda (malo nadnaravna epizoda, ali ne preterano da ode u sferu MM kao one nebuloze sa Rihterom i Kejnom)
macca1985 Posted - 01/08/2012 : 00:03:05
quote:
Originally posted by velka031

Uh, Mangiantini je bolji 10 puta od ovog očaja... Tu negdje je Sedioli...

Što se mene tiče, meni će Sedioli uvijek ostati veoma solidan crtač upravo zbog ferrievske face Zagora i soldinog prikaza Chica, a Verni naravno odličan!
A Mangiantini s njegovim "kineskim" licima, loše nacrtanim ženama, premišićavim Zagorom i mršavim Chicom, potpuni promšaj, barem za crtanje Zagora.
velka031 Posted - 15/07/2012 : 19:01:14
Uh, Mangiantini je bolji 10 puta od ovog očaja... Tu negdje je Sedioli...
macca1985 Posted - 14/07/2012 : 12:21:39
Odlična priča, pogotovo nakon velikog razočaranja od prethodnog specijalca "Ples Duhova".
Bravo Perniola!

Iako je neupitno da su braća Cassaro slabiji crtači Zagora, ovdje su sasvim solidni, pogotovo u prikazu crnca i miljama bolji od katastrofalnog crtača zvanog Marcello Mangiantini

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000