forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Libellus Zagor kolor knjige 5 & 6

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Tome272 Posted - 12/07/2012 : 17:27:05

Više detalja možete naći na:

http://www.libellus.hr/forum/default.aspx?g=posts&m=11277#post11277
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
DOMI Posted - 21/09/2012 : 20:28:42
tempo je odličan, iako financijski sve to iscrpljuje (uz DD-knjige Libellus & HC A.Ford) - sve to treba pratiti,, kad iziđu još M.Mystere knjige taj mjesec bit ću bez struje i vode

43 godine Alan Forda u HRKARAMBA uskoro (u SNK)
velka031 Posted - 20/09/2012 : 08:34:21
Tako je i sa mnom, ah taj Zagor...
Tonka24 Posted - 20/09/2012 : 00:23:46
quote:
Originally posted by Babilon

ZAGOR KOLOR BIBLIOTEKA, KNJIGE 5 I 6
Libellus

Akcijska cijena po knjizi = 125,00 kn

Više informacija i pogled ispod naslovnice na:
http://www.babilon-strip.com/index.php?option=com_content&view=article&id=590:zagor-kolor-biblioteka-knjige-5-i-6&catid=37:zadnje-novosti&Itemid=67

Pozdrav iz Babilona!

Koliko god bilo teško sa novcem, kada vidim spreman sam se odreči ručka i večere samo da ih imam
Tonka24 Posted - 20/09/2012 : 00:07:35
quote:
Originally posted by velka031

Nikako ne valja... Presporo... Prebrzo...
Meni bi najbolje odgovaralo 6 knjiga godišnje, Ludens je prespor, Libellus prebrz, sa VČ sam zaksnio... Jednostavno je, kupovat ću koliko budem mogao i to je to...

Najbolje i najrealnije. Drugačije i ne možeš.
Tonka24 Posted - 20/09/2012 : 00:00:58
quote:
Originally posted by acestroke

Moguce je da ni ja ovaj tempo necu moci da pratim. Osim ako se knjige ne rasprodaju odmah, onda ih mogu kupiti 2 ili 3 mjeseca pozle izlaska, inace, bice i meni tesko.

Oprosti koliko ja znam ti si zaposlen u Americi ili ne?
Svatko ima svojih privatnih obveza.
Koliko pratiš izdanja?
Imaš li familiju?
pajawizard Posted - 18/09/2012 : 12:31:15
Savršeno izdanje, stvarno čestitke za "libellus"! kupio sam prve tri knjige, kasnije ću kupiti samo još neke epizode, jer ću ipak nastaviti sa "v.č" i njihovim cb izdanjem, nekako mi zagor mnogo više odgovara u orginalnom cb izdanju.
Babilon Posted - 18/09/2012 : 11:55:46
ZAGOR KOLOR BIBLIOTEKA, KNJIGE 5 I 6
Libellus

Akcijska cijena po knjizi = 125,00 kn

Više informacija i pogled ispod naslovnice na:
http://www.babilon-strip.com/index.php?option=com_content&view=article&id=590:zagor-kolor-biblioteka-knjige-5-i-6&catid=37:zadnje-novosti&Itemid=67

Pozdrav iz Babilona!
going going Posted - 16/09/2012 : 13:08:59
To bih i ja voleo
velka031 Posted - 16/09/2012 : 10:20:09
quote:
Originally posted by maddox031

quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by Dado R. Libellus

Sto se tice Zagora kolornih, imat cemo svoje rjesenje, jer s obzirom da mi idemo s orginalne dvije epizode (dvije naslovnice),
kad se zatvori ovaj krug i krenu epizode s manje stranica najvjerojatnije cemo ici s 3 originalne epizode unutra odnosno sa tri naslovnice.
Smatramo da je to najidealnije rjesenje iz puno razloga, i kolekcionarski najzanimljivije.

e to su dobre vijesti :)

maddox031 Posted - 16/09/2012 : 00:41:47
quote:

quote:

Sto se tice Zagora kolornih, imat cemo svoje rjesenje, jer s obzirom da mi idemo s orginalne dvije epizode (dvije naslovnice),
kad se zatvori ovaj krug i krenu epizode s manje stranica najvjerojatnije cemo ici s 3 originalne epizode unutra odnosno sa tri naslovnice.
Smatramo da je to najidealnije rjesenje iz puno razloga, i kolekcionarski najzanimljivije.

e to su dobre vijesti :)
ZoranC Posted - 15/09/2012 : 22:53:11
Jaaaa!
King Warrior Posted - 15/09/2012 : 21:15:53
quote:

acestroke Posted - 14/09/2012 : 16:54:13
Jeste, u pravu si, sad sam probao. Ipak cu sacekat dok se ne pojave na LL sajtu, kao sto kazes, bolje pakuju stripove nego SNK.
King Warrior Posted - 14/09/2012 : 16:51:34
evo sada sam isprobao, i kod mene je ispalo 270 kn za cetiri LL Zagorova kolorca.
Ako uzmes dva Zagora i dva Dylana (sve od LL), onda je 180.
Mozes da isprobas prije nego sto potvrdis kupovinu.
acestroke Posted - 14/09/2012 : 16:42:29
Ja maloprije pokusao da narucim 4 Zagor kolorca od SNK, i postarina za samo 4 knjige je 270 kuna. Je li to moguce? Ako jeste, kako je to moguce?
King Warrior Posted - 14/09/2012 : 16:29:42
evo na primjer hoces da narucis nove LL Zagor i Dylan, ukupno 4 komada:
SN2 postarina je 180 kn za ta cetiri izdanja. Vec jedna mala sveskica vise dize postarinu na vecu sumu.
Kod LL je 220, ali mozes komotno jos dva neka druga albuma da uzmes po istoj cijeni. Isto ti dodje ako uzmes 4 ili 6 albuma:
kol. Zona 1 * Zona 2 *
1-3 120,00 140,00
4-6 200,00 220,00
7-13 250,00 270,00
14-20 300,00 350,00
21-25 350,00 400,00
26-30 450,00 500,00
više od 30 knjiga besplatno besplatno
* Zona 1 - Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija
** Zona 2 - sve ostale zemlje

Kos SN2 moze postati problem slanje u tiskanici, postoji opasnost da se albumi ostete. LL salje u dobro zapakovanim paketima.
acestroke Posted - 14/09/2012 : 15:51:21
@King:
U tvom iskustvu, kako se uporedjuje postarina LL izdanja kad se kupuju iz SNK sa cijenama postarine iz LL sto se tice slanja u strane zemlje?
split85 Posted - 14/09/2012 : 14:59:55
quote:

Novi brojevi su dostupni u sopu stripovi na kvadrat.

Jutros san oko 8 pogleda i nije bilo ništa.
King Warrior Posted - 14/09/2012 : 14:48:10
Novi brojevi su dostupni u sopu stripovi na kvadrat.
tumen Posted - 13/09/2012 : 23:22:34
quote:
Originally posted by velka031

Svaka čast onima koji mogu kupovati sve živo što izlazi... No, većina je ipak prisiljena na kompromise... Po meni je totalno glupo, osim ako dotična osoba ne čita samo Zagora, kupovati sva 3 Zagor kolekcionarca, a u isto vrijeme propuštati predivna izdanja kao što su Libellusovi Mister No ili Tex ili Fibrin Ken Parker, recimo...

Tačno tako, ima još toliko lepih stripova da ih je šteta propustiti, a isto što važi za odnos Zagor-Boneli, važi i za odnos Boneli-ostalo.Ja sam u startu ponovnog kolekcionarskog reaktiviranja mislio da ću samo Boneli stripove da skupljam, ali posle sam počeo i ostalo iako mi Boneli naravno ostaje prioritet.

Međutim, zaista ima ljudi koje sve u vezi Zagora skupljaju, ali mnogi od njih samo Zagora i čitaju, jednostavno Zagor je njihova ikona tako da ih eto mogu razumeti.
velka031 Posted - 13/09/2012 : 23:15:38
Svaka čast onima koji mogu kupovati sve živo što izlazi... No, većina je ipak prisiljena na kompromise... Po meni je totalno glupo, osim ako dotična osoba ne čita samo Zagora, kupovati sva 3 Zagor kolekcionarca, a u isto vrijeme propuštati predivna izdanja kao što su Libellusovi Mister No ili Tex ili Fibrin Ken Parker, recimo...
tumen Posted - 13/09/2012 : 23:04:03
Pa tačno tako ste se i vi nadovezali na moj post, sve su to tačne činjenice.

Ja sam inače hteo da uzimam ovog Zagora u boji jer sam još davno zakasnio sa Zagorom ekstra, a praktikujem inače da svakog većeg Bonelijevog junaka imam u Dnevnikovom izdanju plus nekom od novijih, sem Zagora kojeg želim da imam pored Dnevnika u još 2 edicije, što zbog nekih neobjavljenih epizoda kod Dnevnika, što zbog toga što je neke stare Dnevnikove brojeve gotovo nemoguće nabaviti.Ali zaista, papreno mi je da za 4 Libellusove knjige koje eto izađu odjednom dam 10 000 dinara, to je ovde u Srbiji strašna cifra za nešto što je ipak hobi.Sačekaću ipak da vidim kako će Agarti da gura, a ima tu još opcija.

Ono što je bitno jeste to da postoji mogućnost izbora i da svako bira način na koji će što je lakše moguće da upotpunjuje svoju kolekciju Zagora, ne mora se baš imati sve, iako znamo da ima i takvih zaljubljenika u Zagora koji i to praktikuju.
Što se tiče međutim nekih drugih Bonelijevih junaka sem možda Dilana Doga, izbor je daleko suženiji i muke kupaca veće.
velka031 Posted - 13/09/2012 : 22:51:06
Istina, u Srbiji je prosječna plaća manja, a strip je oko 4 eura skuplji, što je stvarno paprena cifra...
Valjalo bi izračunati koliko bi tih 155 kn u Srbiji bilo u Hrvatskoj ako se prosječne plaće stave u reciprocitet...
Ignus Posted - 13/09/2012 : 22:51:04
quote:
Originally posted by tumen

Mislim da je u celoj ovoj priči ključan podatak da se u Hrvatskoj Zagor u boji može kupiti i po 125 kuna, a da je u Srbiji ta cena 155 (kada dodamo činjenicu i da dinar slabi u odnosu na euro i kunu u poslednje vreme to ispadne još skuplje jer tih 155 kuna u dinarskoj protivrednosti onda malo više vredi kada se pogleda novčanik) .Dakle, nije baš tako mala razlika na svaku knjigu i normalno je da se iz tog ugla i drugačije gleda na mogućnost kupovine ovog izdanja.

Točno! a kad se doda i činjenica da u hrvatskoj nemamo popuste na VC izdanja koja postoje u srbiji ( a koliko sam čuo nisu zanemariva ) dolazimo do još većih razlika u cijeni. Ukratko VC uopće nije jeftin u hrvatskoj a Libellus nije baš toliko skup kao u srbiji.
sawitch Posted - 13/09/2012 : 22:44:43
A u odnosu na HR prosecnu platu jedosta jeftiniji nego sto samo kune kazu..

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000