T O P I C R E V I E W |
Tonka24 |
Posted - 30/09/2012 : 22:36:47 Pitanje je jednostavno. Dali ste za jedan topic u kojem ce se objavljivati zagor na kisocima npr. zagor extra, redovni... ili kao dosada za svaki zagor extra ( primjer ) novi topic? |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
PijaniPatak |
Posted - 11/10/2012 : 01:45:54 Desava se cec godinama...kada aktuelni Zagorov topic dosegne 500 strana, otvori se novi...ovaj sticky sada je mislim peti po redu |
velka031 |
Posted - 10/10/2012 : 20:30:55 quote: Originally posted by going going
A sta se desilo sa Zagor ultimate topiku ? Niko ga vise ne koristi, jel ima neki raqzlog ili su ljudi prosto zaboravili na njega
Ne znam, meni je nekako logičniji sticky topic |
going going |
Posted - 09/10/2012 : 19:39:46 A sta se desilo sa Zagor ultimate topiku ? Niko ga vise ne koristi, jel ima neki raqzlog ili su ljudi prosto zaboravili na njega |
pravedni |
Posted - 05/10/2012 : 17:44:50 quote: Originally posted by dessa
quote: Originally posted by pravedni
Svaki posebno,jer ZAGOR je to!!! "VEDRO JE NEBO..."
To važi i za Dilana i Texa i Mraka i Bleka... i smara neviđeno.
Ima i drugačijih mišljenja... |
dessa |
Posted - 05/10/2012 : 17:26:22 quote: Originally posted by pravedni
Svaki posebno,jer ZAGOR je to!!! "VEDRO JE NEBO..."
To važi i za Dilana i Texa i Mraka i Bleka... i smara neviđeno. |
pravedni |
Posted - 05/10/2012 : 17:16:52 Svaki posebno,jer ZAGOR je to!!! "VEDRO JE NEBO..." |
Tonka24 |
Posted - 04/10/2012 : 00:15:40 A legenda si i gotovo svaka čast
|
teller |
Posted - 03/10/2012 : 21:18:13 quote: Originally posted by going going
quote: Originally posted by teller
ajde Tonka24, zbog mene možeš otvarat i svaki dan po 10 Zagorovih topica, samo makni tu odvratnu tetovažu sa avatara.... stavi kakvu zgodnu curu a ne tog izkompleksanog tiposa... ps: ali zato ne moraš otvarat novi topic pa pitat ljude....
.
Kao ona sto je bila kod tebe ?
misliš ovu?...evo vratila se, malo starija,jbg...svi starimo,pa i ona.... a tonka?.. pa zanimljiv lik, ostavite ga..ionako fali na tom forumu svježa krv....jesmo malo stariji posetitelji,ali nismo još svi penzijonisti........a za Zagora nijedan topic nije suvišan.... maknio je tonka i tetoviranca sa avatara, pa dokazuje da je razuman.... razumimo i mi njega.....setite se kad ste bili vi (mi) mladi..... ..istina prošlo dosta vode Dunavom od tada ali..... ja ga razumem, čak su mi je uz vronskog2 jedan zanimljivijih likova.... ajme ukusa a? ace jenki se naljutio malo ali kako je to dobričina velika, sve je ok...mislim.... i neki još nisu našli funkciju ignore lista.... a tako je lako.... i tellera stavit tamo...i tonku...i Polija...i DOMIJA...i veljku...i Markosa...i kinga...i.... pa sve se može tamo stavit. važno da je forum zabavan, a za suvišne topice tu su moderatori.... pa valjda jih zato plačamo....
|
Tonka24 |
Posted - 03/10/2012 : 16:37:18 Vedro je nebo nad forumom |
DOMI |
Posted - 03/10/2012 : 10:57:46 nema kraja Zagorovim topicima očito ,,
nevjerovatno,, **** 43 godine Alan Forda u HR KARAMBA uskoro (u SNK) |
Tonka24 |
Posted - 03/10/2012 : 01:19:48 quote: Originally posted by Ultras
quote: Originally posted by acestroke
quote: Originally posted by Tonka24 Meni ovo govori tip koji se sjeti nakon ovoga, otiči na facebook i blokirati me.
Blokirati tebe i tvoje gluposti i postove koje smrde od idiotizma je najnormalnija stavar koju bilo kakav insan moze da uradi.
Moku se zaklet da si prije mjesec i po meni tamo javio da si gotov s ovim forumom, ili se varam? I koji kurac si se sada vratio ovdje? Da otvaras topic o bilo cemu sto ti padne na pamet?
Da se bogdom drzis svojih rijeci, svima bi nam bilo puno lakse, ali na zalost...
Što i tebi smetam? Čudno nisam stvorio takav utisak |
wolf |
Posted - 02/10/2012 : 22:36:59 Meni je potpuno svejedno. |
zagor fan |
Posted - 02/10/2012 : 14:21:42 Jedan topic, to je po meni najbolje. |
Ultras |
Posted - 01/10/2012 : 21:21:16 quote: Originally posted by acestroke
quote: Originally posted by Tonka24 Meni ovo govori tip koji se sjeti nakon ovoga, otiči na facebook i blokirati me.
Blokirati tebe i tvoje gluposti i postove koje smrde od idiotizma je najnormalnija stavar koju bilo kakav insan moze da uradi.
Moku se zaklet da si prije mjesec i po meni tamo javio da si gotov s ovim forumom, ili se varam? I koji kurac si se sada vratio ovdje? Da otvaras topic o bilo cemu sto ti padne na pamet?
Da se bogdom drzis svojih rijeci, svima bi nam bilo puno lakse, ali na zalost...
|
tinton |
Posted - 01/10/2012 : 16:46:06 Posebni topici |
going going |
Posted - 01/10/2012 : 16:15:48 quote: Originally posted by teller
ajde Tonka24, zbog mene možeš otvarat i svaki dan po 10 Zagorovih topica, samo makni tu odvratnu tetovažu sa avatara.... stavi kakvu zgodnu curu a ne tog izkompleksanog tiposa... ps: ali zato ne moraš otvarat novi topic pa pitat ljude....
.
Kao ona sto je bila kod tebe ? |
DeeCay |
Posted - 01/10/2012 : 16:09:06 Barem deset Zagor topica po stranici minimalno. |
adriano |
Posted - 01/10/2012 : 16:01:12 svaki topic posebno, jer je tako preglednije. |
Tonka24 |
Posted - 01/10/2012 : 13:56:57 Hvala, dečki. Razmisli ću o avataru |
split85 |
Posted - 01/10/2012 : 08:27:54 quote: Originally posted by teller
Eto, dobro si mu reka |
teller |
Posted - 01/10/2012 : 08:13:29 ajde Tonka24, zbog mene možeš otvarat i svaki dan po 10 Zagorovih topica, samo makni tu odvratnu tetovažu sa avatara.... stavi kakvu zgodnu curu a ne tog izkompleksanog tiposa... ps: ali zato ne moraš otvarat novi topic pa pitat ljude....
meni si ok forumaš,možda malo hipeaktivan...ali mlad si još...i u manjini,večina forumaša(bar 70%) smo u zrelijim godinama pa volimo mirnije vode....ali kako voliš Zagora,ja ti sve opraštam. |
Tonka24 |
Posted - 01/10/2012 : 01:50:36 @ King - znam da je tako, nego valjda njemu nije bas naj dan a ja sam po obicaju odma podivljao i eto ti zla. Ma rijesavamo preko PM-a bit će to ok. |
Tonka24 |
Posted - 01/10/2012 : 01:33:17 Ma ne volim se svađati. Dosta mi je, želim normalan odnos sa svakim od vas koliko vas god ima. Ne znam sta mu je ovo trebalo, brate Ace ako hoces riješiti dodi na PM pa da rijesimo. Nisam ja takav, uvjek cu prvi pruzit ruku pomirenja mogao si i ti malo stati na loptu i pogledati sto pises.
@ Tutta @ mladjo @ king @ bjelolasica @ patak
Hvala na smirivanju strasti |
King Warrior |
Posted - 01/10/2012 : 01:30:02 Tonka, poznajem Acea vec duze vremena, sasvim je ok tip i veliki stripofil. Ponekad zna da prenagli, isto kao i ja i svi drugi forumasi. Isto tako mislim da si i ti ok tip, te da ce ove nesuglasice izmedju vas dvojice brzo nestati. Mozda je najbolje prespavati, malo razmisliti o svemu, onda bez adrenalinskog skoka nastaviti dalje na forumu. Mozda te tu i tamo neki namjerno potpale, jer znaju da si paljevina, sumnjam da je Ace jedan od tih. Pokusaj malo vise da iskuliras neke stvari, automatski ces zaobici ceste rasprave i svadje sa forumasima, a tih si imao mnogo u posljednje vrijeme. |
Tutta |
Posted - 01/10/2012 : 01:28:47 daj sta vam je? smirite se. acestroke,nitko ne tjera da obazires paznju na tonkine topice. a tonka molim te nemoj odmah tako da planes.od acestroka nisam bas nikad vidio da nesto bezveze lupeta. sad eto to napisa i ko da ce sutra znati gdje i sta je napisao. meni osobno je drago kad ljudi otvaraju pametne topice,interesantne. ovaj tonkin prijedlo da se bolje uredi,ako se moze zasto ne. |