T O P I C R E V I E W |
Paka01 |
Posted - 23/11/2012 : 01:14:36 Mislin, kad postoje gluposti tipa Chico, Legs i ne znan ni ja šta... Čak imaju i one sporedne priče od Grouchoa u Dylan Dog specijalcima (ja mislin, nisan siguran), kako ovo nikome nije palo napamet? Držin se mišljenja da bi jedan kvalitetan scenarist tipa Boselli napravija čudo od ovoga i nimalo ne sumnjan da bi bilo stvarno isplativo, pa makar i desetak brojeva.
Ne pratim talijanske forume, al za vas koji pratite, jel ovako nešto ikad i postojalo kao ideja? Jednostavno mi je skroz čudno da jedan od najpoznatijih sporednih (a i to sporednih nekad dosta naginje prema ravnopravnome glavnome) likova nije dobija svoj spin-off. |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
mpavin |
Posted - 03/08/2013 : 09:59:11 Ne znan zašto Talijani po forumima nisu zagovarali Kit Carson serijal, to bi se dobro prodavalo. Ili pak jesu? |
Poli |
Posted - 02/08/2013 : 23:07:01 ja sam se vise salio... ali nikad ne znas... a kupio bi sigurno :D
|
velka031 |
Posted - 02/08/2013 : 22:22:38 Vjerujem da je ova ideja već pala na pamet nekome u SBE, ne znam zašto je nisu realizirali, po meni bi to bio hit. Naravno, pod uvjetom da to napiše Boselli. |
Poli |
Posted - 02/08/2013 : 13:10:51 Mozda da poput MN specijalaca sa Krugerovim dodacima, stave i kod Texa neke dodatke o Carsonovom rođenju, skolovanju... sigurno bolje od onih tekstova u almanahu (mislim na origi) :D
(lagani bump teme, ljeto je pa...)
|
acestroke |
Posted - 25/11/2012 : 15:30:08 Pa Chico i Groucho, na primjer, su uglavnom 'comic relief' likovi, tako da njihovi dodatci ili specijali imaju potpuno drugaciji ton od Zagora ili Dylana. Da su Kit Carsonu dali svoj specijal, mislim da se ne bi uopste razlikovao od Texovog, zato su mozda odlucili da nema potrebe. |
going going |
Posted - 25/11/2012 : 11:47:25 quote: Originally posted by velka031
quote: Originally posted by Leonid
Nije bez razloga jedna od najboljih epizoda Texa upravo "Carsonova prošlost".......predobar lik. Nije neka šeprtlja ili nesposobnjaković,već po mogućnostima jednak glavnom liku,pogotovo za stolom
On je još i bolji od glavnog lika, zato što je stariji, to mu se mora dodati kao plus... Isti kao Tex, a mator
A ima i dobre brkove! |
velka031 |
Posted - 24/11/2012 : 22:01:01 quote: Originally posted by Leonid
Nije bez razloga jedna od najboljih epizoda Texa upravo "Carsonova prošlost".......predobar lik. Nije neka šeprtlja ili nesposobnjaković,već po mogućnostima jednak glavnom liku,pogotovo za stolom
On je još i bolji od glavnog lika, zato što je stariji, to mu se mora dodati kao plus... Isti kao Tex, a mator |
Leonid |
Posted - 24/11/2012 : 21:43:48 Nije bez razloga jedna od najboljih epizoda Texa upravo "Carsonova prošlost".......predobar lik. Nije neka šeprtlja ili nesposobnjaković,već po mogućnostima jednak glavnom liku,pogotovo za stolom |
velka031 |
Posted - 24/11/2012 : 21:25:55 Kit Carson je lik koji bi sigurno funkcionirao i bez Texa, ali s njim je to ipak ono pravo, ne bih mogao bez njihovih dijaloga! |
going going |
Posted - 23/11/2012 : 21:21:29 U uvodniku za jedan od prvih Teksova od VCa pise da se osamdesetih planirala ideja o serijalu Kit Willer i Tiger Jack ali se kasnije odustalo.
Meni je Kit veoma drag i simpatican lik ali ne znam sta bi mogli da naprave sa pricom...Da se desava pre upoznavanja sa Texom ili istovremeno ne znam, ali bi mogao serijal da bude hit! |
emirem |
Posted - 23/11/2012 : 20:53:31 Kit Cara...svedski korijeni pa otuda Carson.. Ima i film piratski u Turskoj "Kita çunum Karabela" (za one koji ne znaju parodiram film o zagoru "Zagor karabela" (1970) :-)) |
Bardho |
Posted - 23/11/2012 : 20:46:39 quote: Originally posted by MarxH
U Texu je Kit često prikazan kao ženskar... u stvarnom životu je imao osmero djece...
jel a s koliko žena? |
cronos six |
Posted - 23/11/2012 : 19:57:40 quote: Originally posted by Kit Carson
quote: Originally posted by Paka01
Hah, koji vrh Nisan ni zna za ovo. Al ajde, ja sam mislija na bonellijevoga Carsona
A ja sam mislio o mojim dozivljajima.
da be.moze i 2012. prva epizoda-vaskrs kit carsona. |
Kit Carson |
Posted - 23/11/2012 : 19:18:27 quote: Originally posted by Paka01
Hah, koji vrh Nisan ni zna za ovo. Al ajde, ja sam mislija na bonellijevoga Carsona
A ja sam mislio o mojim dozivljajima. |
selanne |
Posted - 23/11/2012 : 16:16:58 Nomen est omen. |
Tutta |
Posted - 23/11/2012 : 16:08:35 quote: Originally posted by MarxH
U Texu je Kit često prikazan kao ženskar... u stvarnom životu je imao osmero djece...
uh. a to su samo ona za koje se zna. |
MarxH |
Posted - 23/11/2012 : 15:48:10 U Texu je Kit često prikazan kao ženskar... u stvarnom životu je imao osmero djece... |
dicmanjac |
Posted - 23/11/2012 : 12:41:44 quote: Originally posted by King Warrior
Kit Carson je istorijska licnost: http://en.wikipedia.org/wiki/Kit_Carson Pretpostavljam da Bonelli nije imao namjeru da ga uvede kao stalnog vec kao gostujuceg lika, pa eto, ispalo drugacije. Samo steta sto tako jedan popularan lik stoji u SBE u sjenci jednog imaginarnog junaka. Mada, vremenski se slabo poklapa u Texove avanture. Carson je preminuo 1868. godine.
Da više puta se spominje i u PSDZ. Bilo bi interesantno pročitati nekakav mini serijal. |
johnhartson |
Posted - 23/11/2012 : 10:40:58 Ako nisu poceli s tim po izdavanju Karsonove proslosti, tesko da ce ikad |
DeeCay |
Posted - 23/11/2012 : 09:35:58 koje pitanje! Ko da netko drugi može zamijeniti Texa. pih. |
selanne |
Posted - 23/11/2012 : 08:05:04 Ja bih više volio Tigera. |
Deers |
Posted - 23/11/2012 : 07:28:25 Mislim da je itekako nekom palo na pamet ali je vjerovatno Bonelli svaku ideju odmah ubijao. Tex je, na kraju krajeva, uvijek morao biti poseban (jedini ima specijalce koji su giganti a zovu se specijal, gostujući crtači...) |
Paka01 |
Posted - 23/11/2012 : 01:55:26 Aha aha, nisan zna. Al zašto danas ne probat tako nešto? |
zlatan bihac |
Posted - 23/11/2012 : 01:51:03 quote: Originally posted by Paka01
Mislin, kad postoje gluposti tipa Chico, Legs i ne znan ni ja šta... Čak imaju i one sporedne priče od Grouchoa u Dylan Dog specijalcima (ja mislin, nisan siguran), kako ovo nikome nije palo napamet? Držin se mišljenja da bi jedan kvalitetan scenarist tipa Boselli napravija čudo od ovoga i nimalo ne sumnjan da bi bilo stvarno isplativo, pa makar i desetak brojeva.
Ne pratim talijanske forume, al za vas koji pratite, jel ovako nešto ikad i postojalo kao ideja? Jednostavno mi je skroz čudno da jedan od najpoznatijih sporednih (a i to sporednih nekad dosta naginje prema ravnopravnome glavnome) likova nije dobija svoj spin-off.
pa tex u vrijeme 90-ih kada su bili popularni specijali sa tim sporednim likovima nije ni imao specijal ediciju pa nije ni bilo prostora za to...vjerovatno bi i on i tiger,kit W.,možda i el morisco, i ostali imali one neke epizodice od po 30-ak strana... |
Tutta |
Posted - 23/11/2012 : 01:50:54 quote: Originally posted by King Warrior
Kit Carson je istorijska licnost: http://en.wikipedia.org/wiki/Kit_Carson Pretpostavljam da Bonelli nije imao namjeru da ga uvede kao stalnog vec kao gostujuceg lika, pa eto, ispalo drugacije. Samo steta sto tako jedan popularan lik stoji u SBE u sjenci jednog imaginarnog junaka. Mada, vremenski se slabo poklapa u Texove avanture. Carson je preminuo 1868. godine.
cak mu i slici. al kroz sbe zivi dalje. |