T O P I C R E V I E W |
acestroke |
Posted - 08/12/2012 : 17:08:21 od danas u SNK
Crtez: Vincenzo Monti Scenarij: Claudio Nizzi Broj originala: 482 |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Shaner |
Posted - 20/12/2012 : 12:39:57 Stvarno pomalo neobičan (ali dobar) kraj priče. Još kad bi nas slijedeći broj obradovao u prvom mjesecu... |
kasper |
Posted - 18/12/2012 : 16:44:25 quote: Originally posted by Cromwell
Emotivan. Tex. Kužiš? :D
Ne mogu to da povezem sa Nicijem, sorry. Istina, uradio je Poslednju granicu, al racunam da je to bila slucajnost. |
Cromwell |
Posted - 18/12/2012 : 16:39:04 Emotivan. Tex. Kužiš? :D
|
kasper |
Posted - 18/12/2012 : 16:35:32 Sad me zaintrigiraste, kakav li je to kraj Nici napisao.... |
Cromwell |
Posted - 18/12/2012 : 16:16:29 Pridružujem se onima koji su oduševljeni krajem. Naravno, nije to ništa inovativno ali je zato jako kvalitetno izvedeno; odnos Texa i generala, bijes zbog nemoći i krnje pravde te prikaz moći razuma je prilično netipičan. Pogotovo nakon zadnjih par šablonskih epizoda koje smo već prihvatili pod ''normalno''. E pa ja kažem DOSTA šablonskom pristupu, DOSTA izdanjima koja se pišu nabrzaka samo da se popune rupe, dosta lošeg Bonellija i ćorave kokoši koja ubode tu i tamo koje zrno! Očito je da se može i hoće.
Davide Bonelli! Znam da si na forumu i čitaš sve: HOĆEMO JOŠ OVAKVIH EPIZODA! NEMA VIŠE LABAVO! |
dcopic |
Posted - 17/12/2012 : 18:25:01 quote: Originally posted by tex2
Kraj iznenađujući, ritam izlaska Texa spor, ali što se može, bolje išta nego ništa!
Preživjet ćemo frende!
Sa slijedećih 18 brojeva Ludens će dostići Veseli četvrtak, za to vrijeme Libellus će objaviti skoro sve stare preskočene i nešto novih. Po meni Ludens bi trebao izdržati s Texom do broja 500, ali sam dalje skeptičan ako nastave ponavljati brojeve koje je objavio VČ, jer većina Texoljubaca je to nabavila i pročitala. Pametnije bi bilo da tada krenu sa najnovijima, ako je to moguće.
Znači, ako sve bude u redu za oko tri godine mogli bi imati objavljeno gotovo sve do broja 550 i manji dio od 550 do 650, ovisi o brzini Libellusa.
Giganti su svi objavljeni, almanasi i maxiji skoro svi... Tex izlazi ko' lud, skoro kao Zagor! |
tex2 |
Posted - 16/12/2012 : 22:18:50 Kraj iznenađujući, ritam izlaska Texa spor, ali što se može, bolje išta nego ništa! |
Luca_Torelli |
Posted - 16/12/2012 : 16:12:12 quote: Originally posted by MarxH
Zanimljivo je da nigdje nema najave nove epizode... Iza su Zagor i Dilan Dog. Može li se po tome zaključiti da će se ova edicija ugasiti?
Nenajavljivanje nove epizode mi je totalna idiotarija.
Mijenjam Ludensova izdanja za prospekte trgovačkih lanaca (Mercator, Interspar, Kaufland...) jer je u njima manje tiskarskih/gramatičkih grešaka! |
Leonid |
Posted - 16/12/2012 : 13:53:01 Ja bih podnio i poskupljenje samo nek ide svaki mjesec.....ovako neće do Sudnjeg dana. |
Kojot |
Posted - 16/12/2012 : 13:03:41 quote: Originally posted by selanne
To bi bilo odlično iznenađenje.
+1 Najlepse iznenadenje! |
selanne |
Posted - 16/12/2012 : 12:45:53 To bi bilo odlično iznenađenje. |
MarxH |
Posted - 16/12/2012 : 12:30:41 Da , u silnom strahu od prekida edicije (Teks mi je , naime , treči najomiljeniji lik iza Ken Parkera i Alan Forda) potpuno sam zaboravio pohvaliti izvrstan završetak do tada vrlo klišeizirane priče (prvi me broj nevjerojatno podsjetio na trilogiju Ubica bez lica/Čejen Apanoza/Zaslepljen mržnjom). A tko zna... možda nenajava novog Teksa znači da će ubuduće izlaziti bržim tempom? Sumnjam da bi itko imao išta protiv jednomjesečnog izlaženja... |
velka031 |
Posted - 14/12/2012 : 23:06:59 quote: Originally posted by teller
quote: Originally posted by Zagor12
Jao što ne volim te panične postove o tome ako nema najave za idući broj da će se edicija ugasiti. Svašta! Prije bih rekao da žele bolju prodaju za junake čiju reklamu stavljaju umjesto najave novog broja...
logično objašnjenje....bravo... nema mjesta panici, pa ni u zadnjem Zagoru extra nema najave za sljedeći, pa valjda ne računate da neće Zagor extra više izlaziti?????, to je navlakuša da neki koji čitaju samo pojedine junake probaju i sa drugima...iako mi nisu jasni ti tipovi....čitaju Zagora a ne čitaju Texa ili obrnuto.... a zadnji BIJELI OBLAK je odličan Tex, dugo več nisam čitao texa gdje je kraj bio tako neizvjestan a Tex u tako zajeb..anoj situaciji....zanimljiv razplet oko sudbine Bijelog orla....tu kje Nizzi bar kod mene položio izpit....serijal od tri epizode mogo se razviti i u dvije ali je bar kraj jako zanimljiv...meni je ta treća prića i najzanimljivija.....BRAVO!!!!! sljedi Leteri, nije mi najdraži ali zanimljiva tematika....Tex šerif...a sve to ZA DVA MJESECA, ja ne sumljam u Texa i Ludens!
|
teller |
Posted - 14/12/2012 : 09:22:48 quote: Originally posted by Zagor12
Jao što ne volim te panične postove o tome ako nema najave za idući broj da će se edicija ugasiti. Svašta! Prije bih rekao da žele bolju prodaju za junake čiju reklamu stavljaju umjesto najave novog broja...
logično objašnjenje....bravo... nema mjesta panici, pa ni u zadnjem Zagoru extra nema najave za sljedeći, pa valjda ne računate da neće Zagor extra više izlaziti?????, to je navlakuša da neki koji čitaju samo pojedine junake probaju i sa drugima...iako mi nisu jasni ti tipovi....čitaju Zagora a ne čitaju Texa ili obrnuto.... a zadnji BIJELI OBLAK je odličan Tex, dugo več nisam čitao texa gdje je kraj bio tako neizvjestan a Tex u tako zajeb..anoj situaciji....zanimljiv razplet oko sudbine Bijelog orla....tu kje Nizzi bar kod mene položio izpit....serijal od tri epizode mogo se razviti i u dvije ali je bar kraj jako zanimljiv...meni je ta treća prića i najzanimljivija.....BRAVO!!!!! sljedi Leteri, nije mi najdraži ali zanimljiva tematika....Tex šerif...a sve to ZA DVA MJESECA, ja ne sumljam u Texa i Ludens! |
Zagor12 |
Posted - 13/12/2012 : 18:27:33 Jao što ne volim te panične postove o tome ako nema najave za idući broj da će se edicija ugasiti. Svašta! Prije bih rekao da žele bolju prodaju za junake čiju reklamu stavljaju umjesto najave novog broja... |
Leonid |
Posted - 13/12/2012 : 18:03:30 quote: Originally posted by kasper
quote: Originally posted by Leonid Zašto bi se ugasila.....ako je išla tolike godine valjda će se nastaviti i ubuduće. Kao što kaže kolega selanne,nije im prvi put.
Prvi nije, al mozda je posledni
Izazivaš sudbinu a? Ako ne bude Texa za dva mjeseca eto mene,selannea i Kojota |
kasper |
Posted - 13/12/2012 : 17:05:28 quote: Originally posted by Leonid Zašto bi se ugasila.....ako je išla tolike godine valjda će se nastaviti i ubuduće. Kao što kaže kolega selanne,nije im prvi put.
Prvi nije, al mozda je posledni |
Kojot |
Posted - 13/12/2012 : 17:04:38 quote: Originally posted by tinton
Ne volim na Montija ni Ticcija, ali su mi Letteri i De la Fuente savršeni, pgotovo De la Fuente
Letteri odlican,Ticci jos bolji! |
Leonid |
Posted - 13/12/2012 : 17:01:26 quote: Originally posted by MarxH
Zanimljivo je da nigdje nema najave nove epizode... Iza su Zagor i Dilan Dog. Može li se po tome zaključiti da će se ova edicija ugasiti?
Zašto bi se ugasila.....ako je išla tolike godine valjda će se nastaviti i ubuduće. Kao što kaže kolega selanne,nije im prvi put.
quote: Originally posted by tinton
Ne volim na Montija ni Ticcija, ali su mi Letteri i De la Fuente savršeni, pgotovo De la Fuente
De la Fuente mi crta previše zgužvano. |
selanne |
Posted - 13/12/2012 : 16:38:24 Nije im prvi put. |
MarxH |
Posted - 13/12/2012 : 16:29:05 Zanimljivo je da nigdje nema najave nove epizode... Iza su Zagor i Dilan Dog. Može li se po tome zaključiti da će se ova edicija ugasiti? |
tinton |
Posted - 13/12/2012 : 13:28:14 Ne volim na Montija ni Ticcija, ali su mi Letteri i De la Fuente savršeni, pgotovo De la Fuente |
Leonid |
Posted - 13/12/2012 : 13:06:57 Ne volim baš Montija.....previše kopira majstora Ticcija ali ide mu loše. Još gore je što sad slijede dvije epizode koje je nacrtao onaj Letteri...taj mi je najgori crtač na Texu uz De La Fuentea. |
soulfly tribe |
Posted - 09/12/2012 : 23:38:35 Naslovnica spektakl |
velka031 |
Posted - 09/12/2012 : 20:25:25 quote: Originally posted by tosha
jel' to želite reć da nikad vakvu boju neba niste vidili???
Sve do sada, nikad Nema veze, super naslovnica, na Villu ne vrijedi trošiti pohvale, što više reći |